|
Zaman: 23 May 2012, Çrş 22:04:59
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 29 Mar 2010, Pzt 11:44:36 |
| Site Admin |
 |
Kayıt: 04 Haz 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 2987 Konum: World of SoulCalibur
|
ozgurulasSizin istediğiniz hem bitirdiğiniz oyunların resimleri hem de tropycard resmi koymak istiyorsunuz. İkisi birleşince fazlasıyla büyük oluyor, zaten uygulamanın amacıda bu yönde. http://ps3trophycard.com/Sitesinden tropycard yapabilirsiniz. Bu arada hala imzaların boyutları için uğraşılıyor, düzenleme hala devam ediliyoruz, en uygun olan yapılacaktır.
_________________ Pro Gamer
|
|
|
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 29 Mar 2010, Pzt 14:57:24 |
| Trophy Editörü |
 |
Kayıt: 05 Nis 2009, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 1318 Konum: Bursa
|
|
Yanlış anladınız ben karar aldım zaten sizin bu uygulamanıza müteakip, ya bitirdiğim oyunların resimlerini yada tropy card resmi koyacağım, ikisini beraber kullanmayacağım.. Siz de biraz esnek olup en azından 600 piksel genişlik yapabilir misiniz diye sormuştum. Bir önceki mesajımda ki uzun ince olan trophy card sizin önerdiğiniz sitenin trophy card'ı zaten ama yüklenemiyor 450 piksel kısıtlaması olduğu için.. Neyse fazla uzatmayayım antipatik olmayayım daha. Sizin siteniz siz bilirsiniz elbet.. Saygılar..
Not: imzada 2 resim koyamama kısıtlaması getirebilirsiniz mesela..
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 29 Mar 2010, Pzt 17:35:49 |
| Site Admin |
 |
|
ozgurulas
Antipatik bir durum yok, sizin siteniz elbetteki fikirlerinizi sunacaksınız, ne yapıyorsak sizler ve sitemiz için yapıyoruz ( siyasetçi gibi oldu  ) Verdiğim sitedeki normal ilk çıkan tropy card ın olması lazım ki çözünürlüğü 405px × 120px oluyor zaten.
|
|
|
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 30 Mar 2010, Sal 08:22:05 |
| Trophy Editörü |
 |
|
|
Evet normal ilk çıkan trophy card yükleniyor çözünürlükte uyuyor ama aynı sitede 3. trophy card yüklenemiyor 539 px × 79 px. Aynı siteden başka bir card seçmek yasak mı? yada 1. card'ı mı kullanmak zorundayız. Eğer öyle bir yasak varsa böyle bir kural yayınlayın tek bu trophy card kullanacaksınız başkası yasak diye o zaman sorun kalmıyor zaten. Ama böyle bir sitede 3. trophy card (Blue Small Height)'ı seçme özgürlüğünün dahi yasaklanması (mantıklı bir ölçü diye düşünüyorum kartın boyutları için) ilginç geliyor bana kusura bakmayın lütfen ve hiç kendi sitem gibi hissetmemi sağlamıyor bu durum ne yazık ki.. Ama ben anlatamıyorum sanırım kendimi, tekrar kusura bakmayın..
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 30 Mar 2010, Sal 13:14:48 |
| Hile & Ekran Görüntüsü Editörü |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
|
bak şimdi dostum sen imzanda takaslık satılı oyunlarım yazmışsın bitirdiklerim oynadıklarım gibisinden kelimeler yazmışsın. üstelik bunlar birde renkli renkli. bunları italik yazmışsın italiğin kodu rengin kodu derken imza harf yeri doluyor.. ben imza ekleme konusundan memnunum. gayt iyi boyutları ekliyor hatta o Ble Small Heigh den büyük boyut bile ekliyebiliyorum 
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 30 Mar 2010, Sal 13:59:39 |
| Trophy Editörü |
 |
|
|
Senin bahsettiğin şey yazı için 450 karakter kısıtlaması (bitirdiğim oyunları yazı ile yazmak çok daha yer kaplıyor o yüzden resimli yapayım toplu dursun dedim, imzamda gördüğün resim 600px * 115px ve öle büyük durduğunu da sanmıyorum ama enine 450px kısıtlaması yüzenden yükleyemiyorum), ben resim çözünürlüğü kısıtlaması yani 450px * 150px kısmından bahsetmiştim. Bu boyutu geçen resim yükleyemezsin, Blue Small Height'ı da yükleyemezsin onun boyutu 539 px * 79 px ki ne kadar 539px büyük görünse de yana doğru olduğu için yer kaplamıyor, boyu 79px tam yöneticilerin istediği gibi ince çünkü, bunu neden yükleyemiyoruz diye anlamaya çalışıyorum sadece..
Bu arada sen yükleyebiliyor olabilirsin yöneticelere böyle bir tolerans vardır onu bilemeyeceğim..
|
|
|
|
 |
|
Karpuzcu
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 30 Mar 2010, Sal 14:09:50 |
| Site Admin |
 |
|
|
Yöneticiler için bir ayrıcalık yok, sistem ile ilgili yada tarih ile ilgili sanırım. Sistemin değiştirmediği imzalarla biz ayrıca ilgileniyoruz.
Ayrıca imza boyutu şu an için tropy card ları rahatça gösteriyor, sitede bir çok üyenin imzasında mevcut.
|
|
|
|
 |
|
Jedah
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 30 Mar 2010, Sal 14:13:31 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Bb code yada phpbb forum bilgin varsa herşeyi eklersin acp den kısıtlı olmadığı sürece =)
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 30 Mar 2010, Sal 14:17:51 |
| Trophy Editörü |
 |
|
|
Evet gösteriliyor ama herhangi bir şey değiştirip tekrar kaydet deyince kural hatası veriyor.. Yani yeni bir kişi dediğim trophy card'ı koymak istese koyamıyor. Ben Cod 6 yı satıcam fiyat koyamıyorum mesela kaydet deyince benim resim 600px eni olduğu için, 450px kısıtlaması var hatası veriyor. Öle kaldı dokunamıyorum.. Ben çok uzattığımın farkındayım ve bir sonuca da ulaşamayacağımı görüyorum, o yüzden daha fazla rahatsızlık vermemek adına bir daha yorum da bulunmayacağım.. Benim istediğim sadece 450px enine olan ayarın 600px yapılmasıydı (sadece 150px bir fark), siteyi yıkacak birşey istememiştim, tekrar özür dilerim herkesten bu kadar kastırdığım için.. Saygılar..
Jedah, herşeyin bir açığı var ama öle bir şey yapmak bana göre değil, sağol bilgilendirmen için..
|
|
|
|
 |
|
Jedah
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 30 Mar 2010, Sal 14:36:08 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Önemli değil dostum psn kart ı mesela ben örnek olarak imzama ekledim onu center yada right kısa yolu ile ortaya veya en sağa alıp satıp almak istediğim oyunları kısaca yazabilirim.Açıklar kapamak için sürekli sürümü güncellemek lazım 3.6 dan 3.7 çıkmış mesela yaşadığın sorunlar bir yeni sürümde fixlenebiliyor.
|
 |
|
sanal
|
Mesaj Başlığı: Re: İmza resim eklemek istiyorum  Gönderilme zamanı: 30 Mar 2010, Sal 14:40:13 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Karpuzcu yazdı: sanal http://ps3trophycard.com/adresinden dene olacaktır. ben trophycard kullanmıyorum,uncharted 2 istatistik bilgilerini veren bir card imzama eklemek istiyorum. ondada sorun oluyor. imza konusunda bir sıkıntı oldugu aşikar.bununla yetineceksiniz deniyorsa imza kulanmam kökten çözüm 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|