|
Zaman: 24 May 2012, Prş 08:42:44
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
scorpion1905
|
Mesaj Başlığı: KardeşlerElektronik,Site Yöneticilerinin Dikkatine  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2010, Sal 14:28:51 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
|
ben ilk defa kardeşler elektronik ile takas yaptım re5 ile fnr4 verdim onlarda bana fifa 10 yolladılar fakat yolladıkları oyun açılmış kitapçığı yıpranmış 2. el bi oyun ben okadar gençler elektronik ile alışveriş yaptım bana hiç 2. el kutusu açılmış bi oyun yollamadılar yazıklar olsun KARDEŞLER ELEKTRONİĞEDE ONUN REKLAMINI YAPAN SİTEYEDE BAŞKA DİYECEK LAFIM YOK BİRAZ ÖRNEK ALIN GENÇLER ELEKTRONİĞİ!!
|
 |
|
guvenbana
|
Mesaj Başlığı: Re: KARDEŞLERELEKTRONİK,SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2010, Sal 14:38:47 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 03 Tem 2008, Prş 00:00:00 Mesajlar: 525 Konum: istanbul
|
arkadaşım şimdi playstationturk sitesinin ne suçu var ben anlayamadım  senin yaşadığın problem başka dükkan sahibi ile buranın hiç bi alakası yok ayrıca o istediği kişiye veya dükana reklam verir NOT:ben yönetici değilim ama sevdiğim bi site olduğu için laf getirmem
_________________  SmileSTATİON3 
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: KARDEŞLERELEKTRONİK,SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2010, Sal 14:55:41 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2761 Konum: TR3
|
|
aynen sitenin suçu ne ?
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: KARDEŞLERELEKTRONİK,SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2010, Sal 15:35:08 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
ilk olarak kafam kadar harflerle mesaj yazamazsın arkadaşım... ikinci olarak işine geldiğinde, gelmediğinde kafana buyruk alakalı alakasız her konuda yönetime laf atamazsın üçüncü olarak kardeşler elektronik'e sen sordun mu bana göndereceğiniz oyunun kondisyonu ne durumda diye, yok sormadıysan burada tek suçlu sensin yaygarasını yapma dördüncü olarak da eski defterleri kurcalamak istemiyorum ama güven abi her ne kadar düzgün esnaf olsa da gençler elktronik de sütten çıkmış ak kaşık değil
forum edebi adabı diye bişey vardır bunu bunca vakit öğrenemediysen asıl sana yazıklar olsun
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
qaris
|
Mesaj Başlığı: Re: KARDEŞLERELEKTRONİK,SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2010, Sal 15:42:19 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
beşinçisi : sitenin sucu ne ?
altıncısı : oyun calısıyorsa sorun ne =) kıtaba bakıptamı oynıcan
yedincisi : madem kitap cok burucuk ütüle fabrıkadan cıkmıs gıbı oluyo
sekizincisi : iyi günlerde kullan bi ara gelde maç yapalım =)
_________________ PlayStation 3 slim 250 gb. SAMSUNG 50B850 FULL HD PLAZMA TV Sony BDV-IT1000 Ev sinema sistemi
Let's FİFA10, DiRT2, Little big planet, Uncharted 1-2, Battlefield Bad 2, zombie apocalypse, Burnout paradise, Hustle Kings , GOD OF WAR III
psn : GokhanGulen
|
|
|
|
 |
|
Crow
|
Mesaj Başlığı: Re: KARDEŞLERELEKTRONİK,SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2010, Sal 15:50:33 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 04 Şub 2008, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 663 Konum: İstanbul_Avrupa
|
qaris yazdı: beşinçisi : sitenin sucu ne ?
altıncısı : oyun calısıyorsa sorun ne =) kıtaba bakıptamı oynıcan
yedincisi : madem kitap cok burucuk ütüle fabrıkadan cıkmıs gıbı oluyo
sekizincisi : iyi günlerde kullan bi ara gelde maç yapalım =)  9 ...10..11
_________________ Fısıldanan Sözler Çok Kere Yüksek Sesle Söylenenden Daha Uzağa Giderler
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: KARDEŞLERELEKTRONİK,SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2010, Sal 15:55:02 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
arkadaşım şu kafam kadar olan başlığı editler misin lütfen!
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
qaris
|
Mesaj Başlığı: Re: KARDEŞLERELEKTRONİK,SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2010, Sal 15:57:49 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
sait obamayada soyleyelım reklamındakı yazıyı kucultsun =)))) SON DAKIKA BASVURUNUZU TAMAMLAYIN yazmıs obama bıle öküz kadar yazı yazıo =))
_________________ PlayStation 3 slim 250 gb. SAMSUNG 50B850 FULL HD PLAZMA TV Sony BDV-IT1000 Ev sinema sistemi
Let's FİFA10, DiRT2, Little big planet, Uncharted 1-2, Battlefield Bad 2, zombie apocalypse, Burnout paradise, Hustle Kings , GOD OF WAR III
psn : GokhanGulen
|
|
|
|
 |
|
cold_winter
|
Mesaj Başlığı: Re: KARDEŞLERELEKTRONİK,SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2010, Sal 16:03:31 |
| Video Editörü |
 |
Kayıt: 25 Mar 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 1966 Konum: Olympus
|
Saçmalık ya  Adamlar oyununu yollamış, istediğin oyun gelmiş. Ayrıca senin yolladığın oyunda ikinci el. Belki de 10. el. Takas yaparak aldın elden ele dolaştı belki... Üstelik oyunun 2. eli olmaz, oyun elektornik alet değil, eğer çizik değilse 30 yıl kullansan da ilk günkü gibi çalışır. Bir kitapçık yüzünden, ki onuda sormamışsın bile adamlara, gelip hem siteye hem de esnafın ekmeği lekelemeye çalışılmaz. Ortada suç yok hata yok, övmek değil örnek vermek için söylüyorum ben bir çok takas yaptım kardeşlerden, bazen açılmş oyun geldi bazen de sıfır geldi. Yani eğer sıfır oyun varsa yok ille de ikinci elini yollayalımda demiyorlar bizzat alışveriş yapıyorum. Diğer firmalarda aynı şekilde. İşte, başlık açayımda tartışma çıksın mantığı 
_________________ Amnesia - The Dark Descent
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: KardeşlerElektronik,Site Yöneticilerinin Dikkatine  Gönderilme zamanı: 02 Şub 2010, Sal 17:42:08 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
Durumu kardeşler elektronik ile görüşeceğim, eğer arkadaşımız mağdur edilmişse ki, öyle bir durum olacağına ihtimal dahi vermiyorum, gerekeni ben ve Seçkin bey yaparız. Arkadaş da bana pm ile cep telefonunu gönderirse onu bir dinleyeyim... Gerçi konuyu herkes yorumlamış konuyu çok fazla uzatmaya gerek yok...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|