|
Zaman: 24 May 2012, Prş 08:56:01
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 12 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Killzone 3 lansman gecesi yapıldı  Gönderilme zamanı: 21 Şub 2011, Pzt 13:56:34 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
Lansman gecesine ait bilgilere buradan bakabilirsiniz... http://www.playstationturk.com/playstat ... imler.htmlSadece basına özel olacak gecede Özgür Kirazcı Killzone 3 tanıtımı yapacak. Sitemiz olarak bizde katılıyoruz. Gece ile ilgili özel sorularınız yada düşünceleriniz varsa buraya yazmanızı rica ediyorum...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Killzone 3 lansman gecesine gidiyoruz, sorusu olan  Gönderilme zamanı: 21 Şub 2011, Pzt 14:47:51 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2761 Konum: TR3
|
Jedah yazdı: Killzone 3 ün multiplayer demosun da Türkçe dilini seçtiğimizde oyuna bağlanamıyorduk oyunun full sürümünde bu hata düzelecek mi yoksa single mod için mi dil seçenekleri? sorma şansı bulursan sevinirim Burhan  aynen bu soru çok önemli bencede
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
stranger71
|
Mesaj Başlığı: Re: Killzone 3 lansman gecesine gidiyoruz, sorusu olan  Gönderilme zamanı: 21 Şub 2011, Pzt 23:35:28 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Ben neden bu kadar muhteşem bir oyunun Dünya çapında korsan sürümünün neden orjinalden daha önce çıktığınızı sormanızı rica ediyorum.Ciddi ciddi bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.
_________________ Metin ÖZKUL Psn: stranger_71 Beklediğim oyunlar geldi...Sorun şu ki...Bu memlekette kriz bitmemiş.  ...Ben de başka türlü çözdüm olayı.
|
|
|
|
 |
|
depeche
|
Mesaj Başlığı: Re: Killzone 3 lansman gecesine gidiyoruz, sorusu olan  Gönderilme zamanı: 22 Şub 2011, Sal 10:51:27 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 20 Mar 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 209 Konum: Istanbul
|
HaLiTR3 yazdı: Jedah yazdı: Killzone 3 ün multiplayer demosun da Türkçe dilini seçtiğimizde oyuna bağlanamıyorduk oyunun full sürümünde bu hata düzelecek mi yoksa single mod için mi dil seçenekleri? sorma şansı bulursan sevinirim Burhan  aynen bu soru çok önemli bencede Oyunu dün akşam aldım ve TR seçeneği ile başlattım. Çoklu oyuncu moduna bağlanamadım ama bu sorunu serverların açılmamasına bağladım.
|
 |
|
bahti111
|
Mesaj Başlığı: Re: Killzone 3 lansman gecesine gidiyoruz, sorusu olan  Gönderilme zamanı: 23 Şub 2011, Çrş 19:57:34 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
.jpg) |
Kayıt: 20 Kas 2010, Cmt 21:06:22 Mesajlar: 34 Konum: commander
|
|
bugun mu çkacaktı oyun
_________________ psn:bahti111 ekleyin black ops ve brotherhood için
|
|
|
|
 |
|
Jedah
|
Mesaj Başlığı: Re: Killzone 3 lansman gecesine gidiyoruz, sorusu olan  Gönderilme zamanı: 24 Şub 2011, Prş 01:30:33 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
depeche yazdı: HaLiTR3 yazdı: Jedah yazdı: Killzone 3 ün multiplayer demosun da Türkçe dilini seçtiğimizde oyuna bağlanamıyorduk oyunun full sürümünde bu hata düzelecek mi yoksa single mod için mi dil seçenekleri? sorma şansı bulursan sevinirim Burhan  aynen bu soru çok önemli bencede Oyunu dün akşam aldım ve TR seçeneği ile başlattım. Çoklu oyuncu moduna bağlanamadım ama bu sorunu serverların açılmamasına bağladım. İnşallah düzelir bu sorun yoksa fazla bir espirisi kalmaz oyunun bende pazartesi günü temin edicem gelişmeleri o güne kadar değişiklik olursa yazın bir zahmet dostlar
|
 |
|
Shagrath
|
Mesaj Başlığı: Re: Killzone 3 lansman gecesine gidiyoruz, sorusu olan  Gönderilme zamanı: 24 Şub 2011, Prş 02:15:28 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 24 May 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 709 Konum: İstanbul
|
depeche yazdı: HaLiTR3 yazdı: Jedah yazdı: Killzone 3 ün multiplayer demosun da Türkçe dilini seçtiğimizde oyuna bağlanamıyorduk oyunun full sürümünde bu hata düzelecek mi yoksa single mod için mi dil seçenekleri? sorma şansı bulursan sevinirim Burhan  aynen bu soru çok önemli bencede Oyunu dün akşam aldım ve TR seçeneği ile başlattım. Çoklu oyuncu moduna bağlanamadım ama bu sorunu serverların açılmamasına bağladım. Bu sabah elime geçti oyun tr seçeneği ile senaryo modunu bitirdim.Akşam yine tr seçeneğiylen online girdim çatır çatır oynadım hiç bir sorun yaşamadım yaklaşık dört buçuk saat oynadım kopma bile olmadı.
|
 |
|
bhdr84
|
Mesaj Başlığı: Re: Killzone 3 lansman gecesine gidiyoruz, sorusu olan  Gönderilme zamanı: 24 Şub 2011, Prş 10:27:50 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Alıntı: Bu sabah elime geçti oyun tr seçeneği ile senaryo modunu bitirdim.Akşam yine tr seçeneğiylen online girdim çatır çatır oynadım hiç bir sorun yaşamadım yaklaşık dört buçuk saat oynadım kopma bile olmadı. -Oyun açtığın gibi bir günde bittiğine göre baya kısa olmuş doğrumu anladım ? -Genel anlamda oyundan bahsedermisin killzone2 ye göre ne değişiklikler var ve beklentileri karşılayabiliyormu ? -Birde onlinedan çok kısa bahsedersern sevinirim. Teşekkürler.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 12 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|