|
Zaman: 24 May 2012, Prş 09:01:57
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
cold_winter
|
Mesaj Başlığı: Klansızlar Klanı (Black Ops için/Daima Güncel)  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2010, Çrş 10:23:11 |
| Video Editörü |
 |
Kayıt: 25 Mar 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 1966 Konum: Olympus
|
|
Bu gün 10 Kasım (Atamızıda saygı ile anıyorum), dünden itibaren CoD: Black Ops sunucuları resmi ve sabit olarak tamamen hizmete açıldı. Bu günden itibaren tek başına takılmak istemeyen online oyuncuları klan arayışına girecektir. Ama klanlar genellikle çok fazla adam almazlar belli bir sınırı vardır. Bu yüzden arayanların geneli klan bulamayabilir. Bu sebeple klan arayan tüm oyuncular belli başlı kriterler haricinde şart ve koşul olmaksızın Klansızlar Klanına katılabilir.
Aynı konuyu geçen yıl Modern Warfare 2 içinde açmıştım bir çok arkadaş katılmak istedi lâkin buna rağmen herkes tek başına takılmaya devam etti. Bunun sebebi belirlenmiş saatler ve ufak tefek kriterler olmamasıydı. Şimdi bu problem yaşanmasın diye bir kaç koşul koyacağız...
Öncelikle bu klan'ın devamlı olarak takım takıma maç yapalım, kazanalım, hırs yapalım gibi amaçları yoktur. Buradaki tek amaç birbirlerini bu ortamda tanıyan insanların eğlencede çıtayı yükseltmesidir ve bu klan için rütbelerin, tecrübelerin ya da ne kadar süre oynamış olduğunuzun hiç bir önemi yoktur. Bu klan için belirlenmiş bir sınır yoktur herkes katılabilir. Bu gün bile başlamış olsanız katılabilirsiniz ama şunları dikkate alarak:
#1 - Her katılımcı PSN adresini buraya yazdığı andan itibaren diğer arkadaşlar tarafından eklenecektir. Ne zaman ki 1'den fazla kişi toplanır ve sizi oyuna davet ederse, o zaman oyuna gelmeniz esastır.
#2 - Vakti olmayan, fazla oynayamayan buna rağmen yinede katılmak isteyen oyunculara davetleri reddettiklerinde tölorans gösterilebilir, ama bu sık sık tekrarlanırsa Klandaki adı silinecektir.
#3 - Buraya adını yazdırmış olmasına rağmen sık sık davetleri reddeden, oyunlara katılmayan kişileri diğer katılımcıların bu başlık altında ihbar etmeleri şarttır. Bu sayede kimlerin adını yazdırmış olmasına rağmen klanı unuttuğunu saptayıp adını sileriz ve sürekli katılan kişileri daha iyi anlayabiliriz. Bu durumda herkes sürekli oynayan arkadaşları ekler ve davetlere katılım sırasında kargaşa yaşanmaz. Böylece kimsenin heveside kırılmamış olur.
#4 - Ciddi katılımcılar PSN adreslerini bu başlık atlında yazdıkları zaman, adreslerinin yanına hangi oyun mod'larını oynamak istediklerinide belirtsinler. Böylece atıyorum; S&D oynamak isteyen oyuncular bir gruba, TDM oynamak isteyenler bir gruba, diğer modları oynamak isteyenler bir gruba ayrılır ve birbirlerini ona göre eklerler. Bu sayede oynamak istediğiniz mod anlamında kargaşa yaşanmaz ve vakit kaybı olmaz.
#5 - Özetle Klansızlar Klanına katılmak isteyen hiç kimse adresini yazdırdıktan sonra klanı unutmasın, davet edildiğinde gelsin, diğer arkadaşları eklesin ve mümkünse seri olarak oynasın. Son olarak mutlaka online olabileceğiniz saatleride yazın ki klan üyeleri çoğalırsa kimleri hangi saatlerde oyunda bulabileceğimizi bilelim.
NOT: Zombi mod içinde gruplar oluşturulabilir katılımcılar yeterli sayıya ulaşırsa eğer. Partner sıkıntısı çekmeksizin zombi mod oyanyabilirsiniz bu sayede.
Benim aşağıda belirttiğim şekilde sizde ayrıntılarınızı belirtin katılmak isterseniz:
PSN adresim : Evren01 - En çok Free for All takılırım ama TDM - S&D gibi diğer takım maçlarınıda oynarım. Genellikle akşam saatlerinde online olurum. Hafta sonları gece geç saatlerde de online olurum.
Şu an için oyunu Xbox'ta oynuyorum ama online için yakın zamanda PS3'e de alacağım. Beni ekleyin gruptakiler çoğalırsa toplanırız. Katılım kriterlerini mutlaka dikkate alın sağolun varolun.
============================================================
Şu anki katılımcılar:
Evren01
ozjohn83
mondoteq
Trcehm
sadser
conantr02
SRPR
boksor__45
alprs
GFBemin1907
_________________ Amnesia - The Dark Descent
|
|
|
|
 |
|
ozcan83
|
Mesaj Başlığı: Re: Klansızlar Klanı (Black Ops için/Daima Güncel)  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2010, Çrş 13:28:59 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 04 May 2008, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 748 Konum: Where amazing happens...
|
Baya baya klan olmuş  Ben katılırım zaten her oynadığımda listedeki arkadaşları ya davet ederim ya da onlara katılırım.Davet beklemeden arkadaşların lobisine damlayabiliyoruz zaten davetsiz misafir misali.Yalnız bende şöyle bir sıkıntı söz konusu,benim kuzenler ile bir abim var onlar zombi manyağı onlar online olunca başımın etini yerler zombi de zombi diye.Bu durumda davet atarsanız da gelemezsem beni afaroz etmeyin Katlımcı bir insanımdır her modu oynarım ama hepsini hakkıyla oynayabildiğim söylenemez  Genelde dominasyon oynarım ama dediğim gibi fark etmez,geç saatlerde online olurum 23:00ten sonra. Psn:ozjohn83
|
 |
|
cold_winter
|
Mesaj Başlığı: Re: Klansızlar Klanı (Black Ops için/Daima Güncel)  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2010, Çrş 14:07:44 |
| Video Editörü |
 |
|
Seni hep görüyorum zaten Özcan abi sen Mw2'den beri sürekli katılımcısın  Hatta zaman zaman maçları açıp buraya katılanları davet edip host olsan iyi olur. Sürekli oynadığın için basıp gitmezsin aniden. Bu arada zombi mod içinde gruplara bölünebiliriz artış olduktan sonra, onuda ilk mesaja not olarak düşeyim en iyisi.
|
|
|
|
 |
|
blue_ice
|
Mesaj Başlığı: Re: Klansızlar Klanı (Black Ops için/Daima Güncel)  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2010, Çrş 17:11:27 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
ark.lar benide ekleyebilirsiniz oyun bugün gelicekti aslında bekliyorm bende .. çalıştığm için pek belli olmuyor ne zaman oynıcağm belirli bi düzenim yok çünkü ama uzun uzun oynarım vakit ayırırım yani bölüm olarak farketmz önemli olan sizlerle oynamak online olduğm sürece her oyunda varım
Psn : mondoteq
_________________ P L A Y S T A T I O N 3
Psn : Mondoteq
80 GB PAL Assains Creed REvelations Modern Warfare 3 Fifa 2011
Bitenler: MGS 4 - GTA 4 - Need For Speed Shift - Assains Creed - Midnight Club - COD 5 - SF4 - Dark Sector - GT 5 - Mw2 - Gow3 - Tom Clancy's HAWX 2 - Red Dead Redemption- Need For Speed Shift2 - Killzone 2 - Deus Ex: Human Revolution - BLack Ooppsss
|
|
|
|
 |
|
cold_winter
|
Mesaj Başlığı: Re: Klansızlar Klanı (Black Ops için/Daima Güncel)  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2010, Çrş 20:31:14 |
| Video Editörü |
 |
|
|
İnşallah halledeceğim hacı abi, bakalım bu yeni gelecek aletin durumna göre birşeyler çakacağım artık.
|
|
|
|
 |
|
cold_winter
|
Mesaj Başlığı: Re: Klansızlar Klanı (Black Ops için/Daima Güncel)  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2010, Çrş 22:33:20 |
| Video Editörü |
 |
|
|
PSN veren herkes eklendi ilk mesaja, oradan bakıp birbirinizi ekleyebilirsiniz.
Ayrıca mesajlarınızda hangi saatlerde daha çok online olduğunuzu ve hangi modları oynamayı sevdiğinizi yazarsanız kargaşa olmaz.
|
|
|
|
 |
|
WITCHER
|
Mesaj Başlığı: Re: Klansızlar Klanı (Black Ops için/Daima Güncel)  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2010, Çrş 22:38:50 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 03 Eki 2010, Pzr 17:40:51 Mesajlar: 6 Konum: İSTANBUL
|
PSN: SRPR Team Death Match & DominationOnline olduğum zamanlar:Genelde Akşam 20.00 - 00.00 arası, Pazartesi, Salı, Pazar bazen gündüz. Hayırlı Olsun 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|