|
Zaman: 24 May 2012, Prş 09:04:32
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
OguzGuner
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 08 Kas 2008, Cmt 04:28:27 |
| Turnuva Organizatörü |
 |
Kayıt: 19 Oca 2008, Cmt 01:00:00 Mesajlar: 965 Konum: Kayseri-Bolu-İstanbul
|
|
Yanlış bi karar alınmış.Bi kişi dedi bencede kapatılsın demişsin burhan abi.İnsanlar stresten patlıyor ihtiyacımız var konu dışına...
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 08 Kas 2008, Cmt 10:39:40 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
oğuz ve halit arkdaşlarım; konuyu çok yakından takip ediyorum. konu dışı mevzusunu bende çok istiyorum. 2 güne kadar kalmaz, olayı neticelendireceğim. Ya yeni bir forum kuracağım yada konu dışını açacağım...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
crazy_rb
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 08 Kas 2008, Cmt 10:49:15 |
| Haber Editörü |
 |
Kayıt: 19 Mar 2008, Çrş 01:00:00 Mesajlar: 2042 Konum: Almanya
|
|
Burhan abi söz sende...
En son crazy_rb tarafından 08 Kas 2008, Cmt 11:05:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_________________ PS3 60 GB PAL + PS3 Slim 120 GB PAL - Sony Bravia 32"
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 08 Kas 2008, Cmt 15:28:32 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
ya konu dısının acık kalması ama sıkı bır denetıme tabı tutulması gerekır, once de soyledıgım gıbı stress atma ve post kasanlara da en azından mantıklı kastırma alanı saglayacagından faydalı olacagını dusunmekteyım...
baska bır ek forum da olur fark etmez ama o zaman post kasanlar da yıne ps3 konularında sacmalayacaklarından o ıslevı kalkar ortadan...
ben konu dısının olmasından yanayım, ama dedıgım gıbı katı kurallarla ıslemesı taraftarıyım aynı zamanda...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
parazit
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 08 Kas 2008, Cmt 16:00:31 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 02 Kas 2007, Cum 01:00:00 Mesajlar: 44 Konum: 06 Underground
|
|
ya insaf ya arkadaşlar daha açılalı kaç gün oldu konu dışı yaaa hemen nasıl kapatılıyor...
tamam ps sitesi olabiliriz ama bu illa ki playstationdan bahsedecek olmamız anlamına gelmez...
Kapsamlı bir denetim ile kolayca kavgaların hakaretlerin önüne geçilebilir.Zararlı veya yanlış mesaj atanları uyarmadan direk banlayın mesela ne biliyim işte bu tarz şeyler...
_________________ Xbox 360 - ELİTE
|
|
|
|
 |
|
OguzGuner
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 09 Kas 2008, Pzr 01:07:07 |
| Turnuva Organizatörü |
 |
|
Tamam burası bir ps sitesi ama konu dışı olmadılıdır.Dünyanın en hit forumlarında bile bu var.Abartmayığ türkiyeye bakarsak.En ünlü donanım forumunda konu dışı vardır ve günde yaklaşık abartısız onbinlerce üye post atmaktadır.Buda sitenin hitini artırmaktadır.Ben olsun diyorum
saygılar...
öss çocuğu 
_________________ İnandığın şey yanlış olsa dahi yap.Yanılırsan denemiş olursun,haklı çıkarsan eşşiz olursun.
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 09 Kas 2008, Pzr 16:58:10 |
| Site Kurucusu |
 |
|
|
Arkadaşlar konu dışı bölümü artık tamamen sohbete açıktır. Bütün üyelerimize duyrulur.
Çok katı bir şekilde konuları takip edeceğiz. Tartışma ve hakaret konuları direk olacak kilitlemeden sileceğiz.
İyi sohbetler....
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2008, Pzt 00:44:58 |
| Site Kurucusu |
 |
|
|
konu dışını açtık arakdaşlar ne oldu? sonuç yine hüsran... Bir tartışmadır, bir kavgadır almış başını gitmiş. Eğer kavgalar çok olursa bir daha hiç konuşmamak üzere siteden bu olayı tamamen kaldırmayı düşünüyorum... Artık bu konuda çok ama çok pişmanım...
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2008, Pzt 00:55:44 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
burhanmizrak, ek bir forum açsan, altyapısı bırak püften olsun... muhabbet orda döner siteyi kirletmez...
bunu; ana sayfada yollanan son mesajlarda görünmeden yapamıyuz konu dışına mesaj geldiyse - dediğin için dile getiriyorum
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2008, Pzt 01:11:32 |
| Site Kurucusu |
 |
|
the_greywolf yazdı: ek bir forum açsan, altyapısı bırak püften olsun... muhabbet orda döner siteyi kirletmez...
sanırsam çözüm öyle olacak gibi...
|
|
|
|
 |
|
OguzGuner
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 10 Kas 2008, Pzt 01:29:13 |
| Turnuva Organizatörü |
 |
|
o zaman playstationturk olmasında playttationturk olsun 
_________________ İnandığın şey yanlış olsa dahi yap.Yanılırsan denemiş olursun,haklı çıkarsan eşşiz olursun.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|