Kayıt: 09 Ara 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 84 Konum: İZMİR
arkadaşlar bende kablolu kulaklık var bunu ps3e bağlamak için bi dönüştürücü kullanılıyomuş ismini bilmediğim için bulamadım bana yardım ederseniz sevinirim
_________________ EN BÜYÜK CİMBOM
serhat_ps3
Mesaj Başlığı:
Gönderilme zamanı: 21 Haz 2009, Pzr 03:31:47
PSTürk Bağımlısı
Kayıt: 27 Eyl 2005, Sal 00:00:00 Mesajlar: 1479 Konum: Kimselerin gelemedigi, gelipte göremedigi, görüpte dönemedigi yerden
kablolu kulaklık aldım ark.lar usb ye ceviren bide aparat aldım bu şekilde taktım ps3 e ama 3 tane ayarı var mikrofon seviyesini 2de tutuyorm konuşmalarım gidiyor karşı tarafa ama kulaklıktan hiç bi ses gelmiyor en alttaki seçeneği değiştirincede tamamen cızırtı var karşı tarafada öyle cızırtı gidiyor nası bi ayar yapmam gerekiyor??
_________________ P L A Y S T A T I O N 3
Psn : Mondoteq
80 GB PAL Assains Creed REvelations Modern Warfare 3 Fifa 2011
Bitenler: MGS 4 - GTA 4 - Need For Speed Shift - Assains Creed - Midnight Club - COD 5 - SF4 - Dark Sector - GT 5 - Mw2 - Gow3 - Tom Clancy's HAWX 2 - Red Dead Redemption- Need For Speed Shift2 - Killzone 2 - Deus Ex: Human Revolution - BLack Ooppsss
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz