Zaman: 24 May 2012, Prş 09:15:27

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Kulaklık Konusunuda Yardım
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2008, Sal 17:28:55 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar geceleri yüksek sesle oyun oynayabilmek için kulaklık araştırıyorum.kastım mikrofonlu bluetoth'lu olanlar değil. çift taraflı olarak sadece oyunlardaki sesler için. yalnız kafam karıştı desem yalan olmaz. wireless kablosuz olanlardanmı almak iyi yoksa kablolu kulaklıklardan alıp ses uzatma kablosuylada uzatıp ucuza mal etmekmi.Cybersnipa sonar 5+1 pro surround diye bir kulaklık var.Netde iyi yorumları var veya sizlerden gelen tavsiyelerde olabilir. yanılmıyorsam daha önce mayıs 2008'de bir arkadasda buna benzer bir soru sormuş ama yanıt alamamış. sitede ''eğer bir sey atlamadıysam'' yardımcı olacak bir başlık bulamadım. ilgilenip cevap yazacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2008, Sal 18:10:00 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

ben bu konuyu açtım: (daha önce)

http://www.playstationturk.com/Forums-f ... 14304.html

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2008, Sal 18:27:25 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

sony mdr-ds1000 5.1 optik girişli
ben bu kulaklığı kullanıyorum kablosu uzun ses kalitesi iyi yanındaki için ikinci kulaklık girişide düşünülmüş fiyat 160 ylt kaliteli bir seçenek tavsiye ederim

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2008, Sal 18:30:28 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ilgin için teşekkür ederim.ama yazımdada dedigim gibi mikrofonlu tek kulağa takılan veya kulak içi olan modelleri kastetmiyorum.vermiş olduğun başlıkta bu modeller ve benzerleri hakkında yazılar var. kastettiğim çift taraflı 5.1 veya stero kulaklıklar.yine yazımda belirttiğim gibi wireless ve kablolu kulaklıkları ses kablosu ile uzatma hakkında bilgi ve ve öneriler.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2009, Çrş 12:45:33 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

yorgunoyuncu yazdı:
ilgin için teşekkür ederim.ama yazımdada dedigim gibi mikrofonlu tek kulağa takılan veya kulak içi olan modelleri kastetmiyorum.vermiş olduğun başlıkta bu modeller ve benzerleri hakkında yazılar var. kastettiğim çift taraflı 5.1 veya stero kulaklıklar.yine yazımda belirttiğim gibi wireless ve kablolu kulaklıkları ses kablosu ile uzatma hakkında bilgi ve ve öneriler.
yorgunoyuncu uzun zman geçmıs ustunden aldınmı bılmıyorum ama ben gecen gunlerde bı yerde gordum senın ıstedıgın tarzda bısey hatta bende almayı dusundum fıyatı 35$ optık gırıslı degıl ama kısaca soyle ozetlıyım 3 metre kablosu var bu kablonun ucu amfıye gırıyor( kulaklıgın kendısınde var kucuk bı kutucuk) cıkısyerı tam 9 tane yanı bı elktronıkcıden optık cıkıslı kablo yaptırırsan ps3 e baglarsın suanda bakamıyorum ama bırazdan sana ururun bılgılerını yazarım buraya...

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 5 mesaj ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: