Zaman: 24 May 2012, Prş 09:21:57

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 31 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
la noire oyununu alacakmısınız ?
 A)çıkar çıkmaz alacağım  67%  67%  [ 4 ]
 B)oyun ucuzlayınca alacağım  33%  33%  [ 2 ]
 C)oyunu beğenmedim almıyacağım  0%  0%  [ 0 ]
Toplam oy : 6

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: la noire oyun içi görüntü
MesajGönderilme zamanı: 16 May 2011, Pzt 23:41:56 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

la noire oyunu 20 mayısta bizimle ve merak edilen bir oyun .. merakımızı gidermek için şimdide oyun içi video yayınlandı ..

not:oyunda kişiler ve yüz şekilleri güzel ancak bana oyun bazen çok iyi bazende yapmacık geliyor sizin düşünceleriniz nedir ?

dipnot:ancak ne olursa olsun oyunu alacam muklaka :)oyun ps3 formatında yapılmıştır ardından xbox 360 çevrilmiştir ve oyun o kadar büyük ki Xbox 360 sahiplerine en az üç disk olacak ve la noire nin haritasının büyüklüğünü görmek istiyenler http://www.merlininkazani.com/LA_Noirein_haritasi_iste_bu_kadar-haber-41414p1.html
burdan ulaşabilir ... :) :)

Mesaj Başlığı: Re: la noire oyun içi görüntü
MesajGönderilme zamanı: 16 May 2011, Pzt 23:45:52 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

oyun 3 disk xbox da...
tek tek her oyuncu modellendi, oyundaki her karakter
... her karakter....
gerçek hayattaki aktör ve aktrislerden modellenmiş ve seslendirilmiş...

başroldeki karakterler mad man dizisinden, yan rollerin birinde de fringe dizisinden dr.bishop karakterini oynayan amca var mesela....

yeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/

MesajGönderilme zamanı: 16 May 2011, Pzt 23:54:18 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

the_greywolf yazdı:
oyun 3 disk xbox da...
tek tek her oyuncu modellendi, oyundaki her karakter
... her karakter....
gerçek hayattaki aktör ve aktrislerden modellenmiş ve seslendirilmiş...

başroldeki karakterler mad man dizisinden, yan rollerin birinde de fringe dizisinden dr.bishop karakterini oynayan amca var mesela....

oyundaki oyuncuların inanılmaz gerçekçide .. bazi videolar o kadar gerçekci durmuyo sanki örnek ilk video evler ve çevre biraz benim beklentimin altında.. ne bilim sanki ben daha iyi bekliyodum oyunu

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 00:04:33 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Bende bu oyunu alıcaklar kervanındayım,oyunun GB boyutu berkı ps3 tarıhının en yuksek verı dıskı olsa gerek ama vıdeolar benı hıc tatmın etmedı Sait hocam senın on ıncelmenı gormeden oyunu almaya pek nıyetım yok MK9 da boyle aldım ve hıc pısman olmadım ama ROCKSTAR yapıyo be kardesım nasıl alınmaz ama eskılık olması yanı gecmıs tarıhler hep benı,husrana ugrattı mafı2 god father2 remen rezalettı hata berbattı dıyebılırım DEMO su varsa ındırelım dıcem ama psn daha yenı aktıf oldu bakalım kac puan alıcak oyun umarım kalıte bısey olurda alıgımıza deger,eger mafıa2 gıbı cıkarsa cd yı kırıcam ha ska tabı okadarlık cd kırılırmı:) neyse cıksında bakalım.

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 00:13:10 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

gta 4 de oyuncuların yüz şekilleri gerçekci değil idi ancak şehir mükemmeldi şimdi la noire ise yüz şekilleri iyi sanki şehir kötü biraz video bakarsak bide merlinin kazanında L.A. Noire 2011 yılının en iyi oyunu olabilir bir haber vardı ve bunun nedeni sebeplerinden biri, İngiliz The Guardian'ın oyuna 5 üzerinden 5 tam puan vermesi imiş

http://www.merlininkazani.com/LA_Noire_2011_yilinin_en_iyi_oyunu_olabilir-haber-41420p1.html

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 00:57:53 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

rockstar oyunundan bahsediyorsunuz, grafiği unutun...
senaryo ve atmosfer önemli olan..
ben araba sürerken oyunda radioda buddy holly çalarsa bir de ben de kendimden geçersem eriyerek o oyun dünyanın en iyi oyunu olur benim için...
rockstar gta serielri özellikle gta 1 ve 2 yi hatırlatayım.... heart of darkness half life gibi başyapıtların çıktığı bir dönemde üstten izometrik bile olmayan kamerayla başında saatler geçirtmişti...
bully mesela grafik ahım şahım olmasa da yaşattığı atmosfer çok hoştu
red dead redemption grafik olarak da iyiyidi benim fazla oynama fısatım olmadı ama malesef...

ama bu oyunda senaryo odaklı olacak, karaktyer odaklı olacak o kadar çevre odaklı olmayacağı için eğer grafiğe takılırsanız oyunu hemen alınacaklar listesinden çıkartın, hele yarış seviyorsanız dirt 3 ü alırsınız haftaya hiç girmeyin l.a noir a... bu oyun illa 2.ele düşecek illa ucuzlayacak ... bütçenizin gözden çıkarılabilir kadarına indiğinde fiyat alırsınız...

ben xbox a indiriyorum oyunu, orda oynayacağım ama rockstar a gönül bağım var oyunu ps ye illa alıp arşive koyacağım ucuzladığında...

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 01:07:51 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

the_greywolf yazdı:
rockstar oyunundan bahsediyorsunuz, grafiği unutun...
senaryo ve atmosfer önemli olan..
ben araba sürerken oyunda radioda buddy holly çalarsa bir de ben de kendimden geçersem eriyerek o oyun dünyanın en iyi oyunu olur benim için...
rockstar gta serielri özellikle gta 1 ve 2 yi hatırlatayım.... heart of darkness half life gibi başyapıtların çıktığı bir dönemde üstten izometrik bile olmayan kamerayla başında saatler geçirtmişti...
bully mesela grafik ahım şahım olmasa da yaşattığı atmosfer çok hoştu
red dead redemption grafik olarak da iyiyidi benim fazla oynama fısatım olmadı ama malesef...

ama bu oyunda senaryo odaklı olacak, karaktyer odaklı olacak o kadar çevre odaklı olmayacağı için eğer grafiğe takılırsanız oyunu hemen alınacaklar listesinden çıkartın, hele yarış seviyorsanız dirt 3 ü alırsınız haftaya hiç girmeyin l.a noir a... bu oyun illa 2.ele düşecek illa ucuzlayacak ... bütçenizin gözden çıkarılabilir kadarına indiğinde fiyat alırsınız...

ben xbox a indiriyorum oyunu, orda oynayacağım ama rockstar a gönül bağım var oyunu ps ye illa alıp arşive koyacağım ucuzladığında...

Sait hocam ben ilk once grafıge bakarım bı oyundakı grafık benı cezbeder,ondan sonra oyundakı şefalıga,oynanbılırlıgıne,ses olayına ve daha sonra gta dakı en sevdıgım sey arbaadakı kontrol olayı ve tabıkı radyo muzıklerı:) ama grafık cok onemlı benım ıcın KZ3 gorunce her oyunda aynen bu grafıgı arar oldum mk9 dakı grafık oalyıda ıyı ama hocam senınde dıkkatını cektımı ses olayı mk9 da bıraz hafıf kalmıs gıbı yanı KZ3 te DTS oldugundanmı nedır 9 volumda bıle tv de ses bangır bangır MK9 da ıse ses 9 da duyulmuyo gıbı neyse L.A noır de de ses cok onemlı sılah lar adamın esneklıgı sılah hısetme vurus hıssı bunlar bı gta 4 tekı gıbı olmassa la noır benım ıcın bıter ama gta 4 tekı grafıgın aynısı olursa bıle alırım umarım cevredekı,goruntuler ıyı olur.

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 01:12:18 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İnsanların modellenişi GTA4'e 4353475930847309475398473985739857 basar.

Kullanılan teknoloji çok manyak, lazerle yüz hatlarını yakalıyor herifler. İnsan suratlarında binlerce poligon var belki Kratos'un 20.000 poligonluk vücuduyla yarışır suratlar. Çünkü bu oyunda sorgu sahnelerinde falan insanların yüz ifadelerinden yalan ya da doğru konuştuklarını anlamaya çalışacağız kimi zaman. Dolayısıyla yüz ifadelerinin bu kadar detaylı olması için modellemelerde kim bilir adam başı kaçar poligon geçti herifler.

Ama insanlardaki bu detay çevreye kötü yansır, bazı ekran resimlerinde görmüştüm çok sade görünüyor bazı yerler. Yine de daha dengeli hale getirirlerse güzel olur. Her neyse elime cfw li bir ps3 geçti, bu oyunu xbox da oynamam ben çünkü ana platformu ps3 müş.

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 01:19:47 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

cfw konusu acılmısken genede sorım arkadasım cfw yaptırdı ps3 une bana soruyo aga dıyo,cfw yaptırdım benım kuzene bız onun kuzene ram mustı derız aramızda:) adam ps3 bıle kırdı yanı bana sordu onlıne olursam banlanırmıyım dıye bende Burhan Mızrak agamızın yazısını kopyala yapıstır yapıp ona yolladım adam aga keske yaptırmasaydıma geldı ama dedıkı daha sonra HDD sını sılınce yenı update yı cekınce ps3 e ban olmuyomus bu dogrumudur? yoksa her turlu ps3 banmı?

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 01:27:10 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

gametrailers incelemesini izledim an itibariyle 9.1 almış...
incelemede geçen şu cümle yedi bitirdi beni; olayın geçtiği yıllardaki ırkçı yaklaşımlar da oyuna aktarıldı...
detay detay detay...
aksiyon oyunu bekleyen vaz geçsin bu oyundan...
senaryo ve hikaye oyunu tamamen..
bir aksiyon sahnesinde tırtlar ölürseniz, sahneyi geçerek devam edebiliyorsunuz tekrar oynamak yerine...

yani bu oyun yeni nesil adventure olmuş... yeni nesil action-adventure ları, fps leri görmüştük... bu da yeni nesil adv. olmuş -bulmacaların ana konu olduğu oyun türünü ifade ediyorum-

oyundaki parça listesini bulan olursa bir link koyabilir mi buddy holly var mı çok merak ediyorum

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 01:42:44 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Pes veya Black Ops ile takaslayabilirim.

desem, diyebilsem ki seviyorum seni
çılgınca aşığım sana
ama demem, diyemem
çünkü aramızda dağlar, denizler
ve benim o kahrolası gururum var
bu böyle sürüp gidecek
sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin
ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim
sana asla...
çünkü aramızda dağlar denizler
ve benim o kahrolası gururum var

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 03:40:31 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

plovdivli yazdı:
cfw konusu acılmısken genede sorım arkadasım cfw yaptırdı ps3 une bana soruyo aga dıyo,cfw yaptırdım benım kuzene bız onun kuzene ram mustı derız aramızda:) adam ps3 bıle kırdı yanı bana sordu onlıne olursam banlanırmıyım dıye bende Burhan Mızrak agamızın yazısını kopyala yapıstır yapıp ona yolladım adam aga keske yaptırmasaydıma geldı ama dedıkı daha sonra HDD sını sılınce yenı update yı cekınce ps3 e ban olmuyomus bu dogrumudur? yoksa her turlu ps3 banmı?

her türlü ban yemez hacı hatta cfw ile online olunabilen zamanlarda bile öyle kesin ban olayı yoktu. HDD silinip güncel ofw yüklenince normal onlnie takılmaya devam edebilir. Ban yemez hatta makinenin garantisi bile gitmiyor, yazılım tabanlı birşey sonuçta bu.

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 07:43:34 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

sait başta olmak üzere + diğer arkidişler
nedir bu oyun? noir noir, la noir duyup duyup görüorm. gt inceleme izleyemedim daha. ama oyun enterhasan ve fılorhasan duruyor. ama olayı ne yani oynayan birinden duyalım? saitim senaryo oyunu demiş. ben her şeyden önce grafiğe bakan biri olarak gene de en önemli şey senaryodur benm için (bknz. bioshock, infamous).
oyun open world eyw, silah alma var mı? kıyafet alma var mı? senaryo oyunu ise senaryoya etki edip değiştirme olayı var mı birden fazla son var mı, sondan fazla bir var mı? x sonsuza giderken limit bir bölü x sıfır mı tanımsız mı? ps3üm yok ama gene de bunları merak ediyorum. başıma meraktan bişiler gelebilir die korkuorm. yani kısaca bu oyunu farklı yapan ne?

aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken
parıltılıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 08:51:10 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

youtube de bu video görünce oyunu mutlaka almaya karar verdim ..oyun cok gerçekci göründü gözüme ve oyun çıkmadı ancak oynayanlar var xbox 360 da .. aşağıdaki videoda oyunun başlangıçını izleyeceksiniz ..yüz şekilleri müthiş

YouTube Link

YouTube Link

not:oyunda araba fazlamı savruluyor bana mı öyle geldi ? :)

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2011, Sal 09:36:25 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

lucifer37 yazdı:
sait başta olmak üzere + diğer arkidişler
nedir bu oyun? noir noir, la noir duyup duyup görüorm. gt inceleme izleyemedim daha. ama oyun enterhasan ve fılorhasan duruyor. ama olayı ne yani oynayan birinden duyalım? saitim senaryo oyunu demiş. ben her şeyden önce grafiğe bakan biri olarak gene de en önemli şey senaryodur benm için (bknz. bioshock, infamous).
oyun open world eyw, silah alma var mı? kıyafet alma var mı? senaryo oyunu ise senaryoya etki edip değiştirme olayı var mı birden fazla son var mı, sondan fazla bir var mı? x sonsuza giderken limit bir bölü x sıfır mı tanımsız mı? ps3üm yok ama gene de bunları merak ediyorum. başıma meraktan bişiler gelebilir die korkuorm. yani kısaca bu oyunu farklı yapan ne?

başta volkan olmak üzre hatta sadece muhatabım kendisidir bu mesajda o derece; hacım bak şimcük;
-l.a.p.d den bir dedektifiz, yani yerel polis dedektifi
-doğal olarak silah almak yok; kanun adamıyız, kanun ne verirse o... :mrgreen:
-kıyafet olayı var hatta yanlış duymadıysam davaya göre değişecek, değiştirmemiz gerekecez diye duydum incelemede ki çok uyklulu dinledim bi tarafımdan uyduruyor da olabiirim ama duydum yani :^o
-davalar gerçek olaylardan alınmış, gerçekte nasıl çözüldülerse o şekilde çözülüyorlar genelde, ilginç olaylar alınmış, normal hoopp katil sensinşerro diyemeyeceğimiz, olay mahali araştırması, sorgulamalar, gözaltılar vs yapacağımız bir oyun,
oyunu farklı yapan ise karakter modellemeleri ve hikaye, oynanış tarzı...
-etkileyebiliyor muyuz ya da farklı sonuçlara varıyor muyuz bilmiyorum ama en azından etkileyemediğimizi sanıyorum zira gt nin incelemede ölünce, sorgulamak gereken adamı öldürünce case failed yazıyordu, ben bunu değiştirip etki edemediğimize yoruyorum...
-volkan ps3üne baktırmaya giderken limit de ebesinin kulak memesine gidiyorsa, sondan fazla bir vardır ve evrene yayılmıştır hacı

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 31 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: