Şimdi anladım. Dostum sen Tv'den hem görüntüyü hem sesi almaya çalışıyorusn

Benim de bu tarz bir durum var fakat benim harici ses sitemi var kırmızı ve beyaz uçları oraya takıyorum, daha sonra ses sisteminden kabloları taktığım bölgenin ayarlaını ypaıyorum oluyor. Yani şimdi örneğin sen Tv'nin compenent yerine taktıysan Av ayarlarından compenenti aç bak ses gelir ama görüntü olmaz ama Dvı'ı seçersen görüntü gelir ama ses olmaz

Bu tarz durumlarda özellikle plazma tvlerde(bizim salondaki tv'de var mesela) DVı-audio die bir giriş olcak tv'nin arkasında. Kırmızı ve beyaz uçları oraya bağlarsan ve tv'dende av'ı dvı'a getirirsen ses ve görüntüyü alrısın. Ama eğer o dediğim DVI-audio girişleri yok ise harici bir 2.1 normal bir ses sitemi alman gerekecek. Aksi takdirde görüntüyü ayrı bölümden sesi ayrı bölümden iletmiş olacağından ikinide aynı anda alamazsın. DVI-Audio bu bölüm var ise buraya tak kırmızı ve beyaz uçları daha sonra yine bilindik işlemi yap. Ses ayaralrından scart'ı felan seç. Bu arada sen ps3'ün o normal scart için kullanılan kablosunu kullanırsun dimi bağlantıda ?