Zaman: 24 May 2012, Prş 09:44:48

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 34 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: MAG çılgınlığı
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2010, Cmt 19:04:19 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar geçtiğimiz ay sonu ps3 exclusive olarak çıkmış olan bu devasa online oyun hakkında sitede hiçbir başlık bulunmaması ilginçtir,herşeyden önce sony nin biz ps sevenler için tasarladığı ve büyük birrisk aldiği ve bana görede başardığı simulasyon kokan göreve odaklı,takım ruhuna dayalı 256 kişinin aynı ortamda sıfır lagsız (bu inanılmaz)kapıştığı bu devasa multi oyunun nasıl olurda pstürk sitesinde bir satır dahi haberi olmaz.

psn=sudemnur

FELSEFEMİZ : Biz SVER Askerleri İçin Yenilgi Ölüm Demektir.

Resim

Mesaj Başlığı: Re: MAG çılgınlığı
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2010, Cmt 19:19:18 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

alsam mı karar veremiyorum

Yeni Psn Sürekli online Olan Arkdaşlar Eklesin
oyunlarıM..1.Medal OF HoNOUR 2.GT5 3.Black OP OPS....çok yakında burda

MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2010, Cmt 20:00:13 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

silinebilir

En son Bigboss tarafından 08 Ağu 2010, Pzr 00:25:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2010, Cmt 20:59:31 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Oynamaya fırsatım olmadığı için satıyorum.İlgilenenlere duyurulur. indirimli-satilik-guncel-ps3-oyunlari-t25398.html

MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2010, Cmt 20:59:53 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

kesinlikle katılıyorum +1

exlusive, only on, oyunlara özel önem verelim lütfen, playstation varsa sitemizin adında markayı koruyalım gereksiz xbox wii konularından daha çok bunlara da önem verelim...

Bu oyunlar makinalarımızın gücünü gösteriyor, bunu kullanalım eğer tatışılacaksa önce burda konusu olmalı sabit olmalı gündemde tutulmalı vs...

MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2010, Cmt 22:39:33 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

aynen bende katılıyorum ark.lar oyunu oynayanlar acaba oyun hakkında yorum yapabilirlermi merak ediorm bende?

Psn : Mondoteq

80 GB PAL
Assains Creed REvelations
Modern Warfare 3
Fifa 2011

Bitenler: MGS 4 - GTA 4 - Need For Speed Shift - Assains Creed - Midnight Club - COD 5 - SF4 - Dark Sector - GT 5 - Mw2 - Gow3 - Tom Clancy's HAWX 2 - Red Dead Redemption- Need For Speed Shift2 - Killzone 2 - Deus Ex: Human Revolution - BLack Ooppsss

MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2010, Cmt 23:56:57 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Aynen banada garip geldi.+1 rep

GÖSTERİCEKSİN...

MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2010, Pzr 00:13:11 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

blue_ice yazdı:
aynen bende katılıyorum ark.lar oyunu oynayanlar acaba oyun hakkında yorum yapabilirlermi merak ediorm bende?

yardımcı olmaya çalışim kardeşim,oyuna 3 özel askeri birlikten birini seçerek başlıyosun,bunlar VALOR,RAVEN ve SVER..VALOR amerika kanada ve meksika grubu,RAVEN batı avrupa grubu ve daha teknik donanıma sahip bi grup SVER ise rus kökenli ve orta doğu bölgesinden seçilmiş daha çok militan grup havasında ve ak grubu silahlar kullanıyolar,kullandıkları silahların paslı ve eski olması dikkat çekici..
oyuna önce mini bi training bölümü ile başlayıp kontrollere alışıyosunuz kontroller sıkıntı yaratmayacaktır çünkü cod ile neredeyse birebir aynı.oyunda ilk planda açık olan mod suprassion yani bildiğimiz team deathmatch bikaç levelden sonra sanırım sabotaj modu açılıyo,arkasından aquısıtısıon ve dominatıon modları var bide directives modu var ama henüz o modda oynama şerefine eremedim.
öncelikle şunu belirtim oyunu kesinlikle cod ile kıyaslamayın çünkü çok farklı bi deneyim bidefa kesinlikle takımla birlikte hareket etmelisiniz emir komuta zincirini henüz tam olarak çözemedim biraz daha tecrübe etmek lazım,oyunda kesinlikle lag yok domiatıon modda 128vs128 maçlara çıktım inanın bana kendimi bi an single bi oyunun en zor ve en muhteşem bölümünde hissettim :lol:

Resim

MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2010, Pzr 00:24:44 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

teşekkürler kardeşim, peki grafik olarak ses olarak oyun nası MW2 ye göre şimdi ona alıştığım için en az görüntü olarak vuruş hissi olarak onun kadar güzel olmalı yoksa sarmaz açıkçası beni attan iniğ eşeğe binme gibi bişi olmuyo sanırım dimi :wink: sonuçta farklı birbirinden biraz ama yinede ikiside fps MW2 de sıktı heawy rain de güzel deniliyor farklı ve güzel oyunlar oynamak istiyorm artık kafamı dağıtim biraz :wink:

80 GB PAL
Modern Warfare 3
Fifa 2011

Bitenler: MGS 4 - GTA 4 - Need For Speed Shift - Assains Creed - Midnight Club - COD 5 - SF4 - Dark Sector - GT 5 - Mw2 - Gow3 - Tom Clancy's HAWX 2 - Red Dead Redemption- Need For Speed Shift2 - Killzone 2 - Deus Ex: Human Revolution - BLack Ooppsss

MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2010, Pzr 00:36:45 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

blue_ice yazdı:
teşekkürler kardeşim, peki grafik olarak ses olarak oyun nası MW2 ye göre şimdi ona alıştığım için en az görüntü olarak vuruş hissi olarak onun kadar güzel olmalı yoksa sarmaz açıkçası beni attan iniğ eşeğe binme gibi bişi olmuyo sanırım dimi :wink: sonuçta farklı birbirinden biraz ama yinede ikiside fps MW2 de sıktı heawy rain de güzel deniliyor farklı ve güzel oyunlar oynamak istiyorm artık kafamı dağıtim biraz :wink:

grafik olarak bence yeterli zaten o ortamda grafiğe fazla bakmıyosun ses olarak mükemmel diyebilirim bitek bomba efektlerini beğenmedim biraz zayıf kalıyo sanki,vuruş hissi cod kadar olmasada güzel,vurduktan sonra çıkan ses hoş olmuş,sonuçda dediğim gibi birbirinden çok farklı oyunlar,eğer cod gibi düşünürseniz tek başınıza kahraman olmayı isterseniz bu oyundan uzak durun derim kesinlikle sevmessiniz oyunu eğer o şekilde düşünmesseniz müpdelası olursunuz oyunun bu kadar açık konuşuyorum
psn=sudemnur

Resim

MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2010, Pzr 13:48:36 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

bu yazdığım belki tartışma çıkartıcak ama M.A.G şu anda çok kötü grafikleri, animasyonları ve sesleri olmasına rağmen piyasadaki en iyi online fps. online olrak cod mw2'den bile iyi bana göre. çok kişi bilmiyor. ama bilende başından kalkamıyor. bir kere savaş ortamı hissi birebir yansıtılmış. herkes denk durumda. online oyunun bir hikayesi var ve bir amacınız var. kendinizi birşeylere adayabiliyorsunuz. online sistem süper ve lag sıfır neredeyse çok az problem var. denemeyenler mutlaka denesin. grafiklere bakıp uzak durmayın. 10 dakika oynayıp atmayın. zaman verin oyuna sabredin. başından kalkamıycaksınız...

MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2010, Pzr 16:49:57 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

melih kardeşimin dediği gibi oyunun bir hikayesi ve amacı var grafikler asla kötü değil seslerde başarılı bana göre bencede mutlaka denenmesi gereken bi oyun.oyun thx sertificalı ve dts destekli ses sistemi olan arkadaşlar atmosferi daha iyi hissedecektir,oyun bana göre müthiş,bir an bile nefes alamıyosunuz,nefes aldığınız an respawn olma anı..savaş ortamı gerçekten çok iyi,hiç bir zaman kaos yaşamıyosunuz.evet bencede çok kişi oyunu bilmiyor,girdiğim bütün oyunlarda inanılmaz bi yardımlaşma ve destek gördüm yabancılar düştüğüm heran kaldırdılar takım olayı çok önemli oyunun aslıda bu zaten......

Resim

MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2010, Pzr 17:24:23 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

nerde benm MGS 4 üm yaaa ne oyunmuşta haberim yokmuş #-o gördüğüm an tereddütsüz almıştım bad company de fena diil mag ta öle dediğinize göre ama mükemmel olmalı oyunda insanı çekçek heryönden içine MW2 den sıkıldım ne alcağımı şaşırdım artık

80 GB PAL
Modern Warfare 3
Fifa 2011

MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2010, Pzr 18:11:03 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

raistlin 713 kardesimizin mag incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_37892421/tm.htm

ps3türkiye mag incelemesi

http://www.ps3turkiye.org/mag-incelemesi

Resim

MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2010, Pzt 15:11:14 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Herşey grafik değil, Sony exclusive oyunlar hayal kırıklığına uğratmıyor, sanırım son dönemlerde çok oyun seçeneği satışa ve piyasaya çıktığı için biraz MAG ihmal edildi. ama bizim ülkemizde COD ve PES den baska birsey bilinmiyor , bu durumun yıkılması gerekir, ve biraz daha çeşitlilik denenmeli diye düşünüyorum

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 34 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: