MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor 
Değerli arkadaşlar MAG de ATATÜRK adlı bir CLAN var. MAG dünya birincisi BİGBOSS_UGUR abimizin bir clanı (
http://www.magleaderboards.com/leaderboards/core/all-time)
Bir araştırmaya göre MAG dünyanın ps3 üzerinde en çok oynanan ONLİNE oyunu. Online daki başarısı hiç bir oyunda yok pes ve fifada buna dahil
Ben MAG gibi bir online oyun görmedim daha
Gel gelelim dünyada en çok oynanan ve bağımlılık yapan online oyun MAG in birincisi bir Türk ve bunun kanıtıda sürekli olarak güncellenen sitesi
MAGLEADERBOARD (
http://www.magleaderboards.com/leaderboards/core/all-time)
Dünya çapındaki bir oyunda Türkiyeden bir arkadaşımızın bu başarıyı sağlamış olması grur verici ve tv lere kadar çıkacak bir gelişme CLANIMIZ
SVER DE
MAG a girdiğinizde karekterinizi SVER olarak yaratın level 70 veteran olmadan geri dönüş yok. Ortadoğu ve Rusyanın büyük bölümünü SVER ler kapsıyor.
Daha sonra beni arkadaşlarınıza ekleyin psnem imzamda yazıyor. Ben dünya birincisi uğur beyle iletişime geçer sizi clanımıza aldırırım.
Clanımızda Türkiyeden bir çok MAG ci arkadaş var. Ben, Uğur abi, İsmail, Hollandadan ilker, özgür, oğuz, durmuş ve daha bir çok arkadaş her gece yabancılara karşı savaşıyoruz. RAVEN ve VALOR lar en ezeli düşmanlarımız.
NOT: MAG a girdiğinizde escalation haritasını psstoredan 10 dolar karşılığı alın mutlaka puan kasmak ve çarınızı geliştirmek için ekstra puan veren haritalar paketi bu
Bunun dışında farklı bir çok oyun modu var.
Hel bir tanesi varki domination haritalar paketi 256 kişi aynı haritada, tanklar, uçaklar, ses efektleri, Lideriniz tarafından size verilen görevler, vs derken Er Ryan ı kurtarmak filiminin içindesiniz sanki Mukteşem
NOT: CLAN içi sesli iletişim için mikrofonunuz olursa 10 numara oluyor. Hem takımca oynuyoruz. Hemde her türlü geyik muhabbetini yapıyoruz. MAG la ilgili takıldığınız yerleride mikrofon sayesinde bana ve bende daha bilgili clan arkadaşlarımıza sorabilirsiniz.
Beni eklemeyi unutmayın
----
Mag da CLAN arayan arkadaşlar size son kıyağım ''BiGBOSS_UGUR'' psn li dünya 1. si Uğur beyi arkadaşlarınıza ekleyin ve mesaj atın. Mesajınız şu şekilde olsun.
''Ben MAG i severek oynuyorum ve bir clan arıyorum. Refaransım ''ilkerEge_TR'' beni clana almanız mümkünmü ?'' Tabi sver olmanız gerekiyor. Raven ve Valorlar bizim düşmanımız. Mikrofonda çok önemli yoksa muhabbete yabancı kalırsınız. Ben jabra bt2035 modelini vatanda 35 TL ye aldım. Bluetooth bağlanıyor ps ye gayetten memnunum.
Beni arkadaş olarak eklemeyi unutmayın.
----
Kesinlikle SVER olun çünkü raven ve valorlarda Türk bulmanız çok zor. Clan SVER da ve MAG dünya birincisi ''BiGBOSS_UGUR'' beyin clanı. Clana katılmak için benimle veya uğur beyle iletişime geçin psn aşağıda
Clana girmeden önce headset nizi kulağınıza takınız. Çünkü konuşmamız gerekiyor. Benim headsetim ''JABRA BT2035 BLUETOOTH KULAKLIK'' vatandan world karta 35TL ye aldım. Uğur bey tavsiye etti kendiside aynısını kullanıyor.
Biz her gece savaşıyoruz peki ya siz?
PSN:
''ilkerEge_TR'' -----(YAŞ 28)
''BiGBOSS_UGUR'' ----(YAŞ 36)