Zaman: 24 May 2012, Prş 09:49:16

93. sayfa (Toplam 93 sayfa) [ 1392 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 89, 90, 91, 92, 93
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: MAG Sver - [TUR] TURKs Klanı
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2012, Cum 14:29:31 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

obiris yazdı:
Bu arada bende sver ım beni klana alma durumunuz var mı?

hocam klana alma şansımız var tabiki sen psn'ini yaz biz seni alalım aynı gün klana hem bizimle oynarsan daha çabuk kavrarsın skillleri karışık verebiliyorsun ama önceliğimiz medical. birde escalation paketin var mı o vazgeçilmezimizdir.

MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2012, Cum 22:49:17 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

obiris yazdı:
Teşekkür ederim kardeş sorunu hallettim bağlantıda bi yerde hata yapıyomuşum.Şu an oynuyorum oyunu bende 16 lwl oldum fakat oyunda her istediğim an haritada oynuyamıyorum yani mesela ACQUISITION bölümünde 1-2 saatte ancak 1 kere denk geliyorum acaba benden mi kaynaklı yoksa oyun bu şekilde mi serverlar doluncamı başlıyor birde skilleri verirken bende şu an 16 puan var bu puanların hepsini medical e basıyım mı medicaldeki tüm skiller bitincemi bir sonrakine geçicem ?

senden kaynaklı bi sorun yok hocam rahat ol,eğer oyunu multiqueu olarak açarsan genelde supression veya sabotaj oynarsın.acquısıtıon da denk gelir tabiki.skill olayına gelince medical den başla,en üstteki 3 skill hariç medici tamamla.daha sonra resistance geç ordada ortadan en sağdaki ve enalttaki flashbang skillerini almana gerek yok.
klana tabiki katılabilirsin,beni ekle psn imzamda var.görüşmek dileğiyle...

FELSEFEMİZ : Biz SVER Askerleri İçin Yenilgi Ölüm Demektir.

Resim

MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2012, Cmt 02:42:57 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Çok saolun arkadaşlar dediğin paket yok sanıyorum bende aslında çok fransızım bu tür oyunlara ps3 de ben genelde god of war tarzı veya gran turismo tarzı oyunlar oynayan birisiyim bu oyunuda ilk çıktıgında görmüştüm biraz araştırdım sonra es geçtim.İşte geçtigimiz sene bu aralarda yurt dışında 2. el de oyunu ucuza bulmuştum aldım 1 kere denedim oynayamadım bu sene daha geçen hafta elime ulaştı bi kaç gündürde oynuyorum gerçekten zamanın nasıl geçtiğini bilemiyor insan her ne kadar harita açılsada adam öldürsem die bekliyor olsamda (hoş haritasına göre en fazla 5 kişi vuruyorum :D ) bu lwl e de dedigim haritada tamir yaparak geldim Allah için çok güzel exp getiriyor ayrıca riskide yok amma velakin oyunu oynamak zor helede geceleri daha çok giriyorum oyuna ama bi türlü oynayamıyorum.Ama dediğin paket yok sanırım arkadaşım nasıl bişi oldugunuda anlamadım ilerki zamanlarda konuştukça öğretirsiniz bana oyunuda oyuna dair özelliklede yük olmazsam tabi bu arada oyundaki adım b_usakli ordan ulaşabilirseniz sevinirim yani nasıl olucak clana girmek bilmiyorum yani dediğim gibi ps3 de bu tür oyunlara çok yabancıyım umarım iyi niyetle karşılarsınız tabi mesajımıda okursanız sevinirim amma uzun yazdım teşekkür ederim.İyi geceler (b_usakli)

MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2012, Cmt 15:34:03 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

sorun olmaz bize oyunu öğretende kemal abimiz (UnKnOwN_ReBeL_) ve birkaç abimizdir en kısa zamanda sende bizden biri olursun :) ben eklicem seni buarada S.V.E.R.'miydin?

MesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2012, Pzr 02:05:54 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Kardeş biraz geç geldim buraya kusura bakma bugün görmüşsündür zaten sver im fakat takıma hiç bi etkim yok çok moralim bozuldu oyunu bırakmayı düşünmüyo değilim :D

MesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2012, Pzr 04:31:33 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

hocam yerdeki 1 adamı kaldırman bile katkı merak etme sen :)

MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2012, Pzt 19:57:38 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Saolasın ancak artık cumartesi pazarları girebilicem ancak :D

MesajGönderilme zamanı: 07 Şub 2012, Sal 15:05:01 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Kemal kardeşim nasılsın?yoktunuz bir ara sver topraklarında tek başıma çarpıştım.ve gazi sıfatı ile tüfeği teslim edip kenara çekildim:D

Resim

MesajGönderilme zamanı: 07 Şub 2012, Sal 16:07:31 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

abi hiç sorma raven takılıyorlar artık çoğunlukla kemal abi hariç :) bizde klana ayak uyduruyoruz işte.

MesajGönderilme zamanı: 07 Şub 2012, Sal 23:46:01 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

paslimakas yazdı:
Kemal kardeşim nasılsın?yoktunuz bir ara sver topraklarında tek başıma çarpıştım.ve gazi sıfatı ile tüfeği teslim edip kenara çekildim:D

eyv.yasin iidir valla sen nasılsın biz hep buralardayız seni göremedim uzun zaman,bu arada ben alttaki kullanıcıyla oynuyorum.ekle beni görüşürüz kardeşim..

FELSEFEMİZ : Biz SVER Askerleri İçin Yenilgi Ölüm Demektir.

Resim

MesajGönderilme zamanı: 06 May 2012, Pzr 12:14:29 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

kardesle ya ben normalde ps3ten gayette ıyı oynayabılıyordum bu tur oyunları ben anlamadım sımdı bu oyunda ne degısık adama 5 kursun ısabet ettırıyorum adam olmuyo o bana 1 tane atıyo oluyorum snıper tek atısta oldurmuyo

ayrıca bu adamı kaldırmak ıcın ne gerekıyor daha dogrusu kaldırıp kaldırmadıgımı analamıyorum ben hala anlamadım hanı bırı benı kaldırınca onun adı ve benım adım kaldırdıgına daır bır arada gecıyor ben kaldırınca bır ısım cıkmıyo bu sekıldemı ıyılestırme normal ates tusuyla degıl mi

acaba ps3ten oynayanlar daha mıa z avantaajlı mause gore

MesajGönderilme zamanı: 06 May 2012, Pzr 21:46:18 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Black Ops'ta da aynısı...Adamın kurşunları bana gelmese bile ölüyorum...Ben bu oyunu...MAG ile benzer diye düşündüğüm için MAG'a uzağım..

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 93. sayfa (Toplam 93 sayfa) [ 1392 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 89, 90, 91, 92, 93

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: