|
Zaman: 24 May 2012, Prş 10:11:19
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
valarean
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 30 Nis 2010, Cum 20:41:43 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 07 Tem 2009, Sal 00:00:00 Mesajlar: 297 Konum: Middle Earth
|
serhat level 19 mu trophylerin ?? aşmışsın sen  eski hesabım dursaydı güzel olurdu trophy kutusu ama artık kasmıyorum 
_________________ PSN : tolloth
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 30 Nis 2010, Cum 20:50:09 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2121 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
The Moonlight; hangi siteden bahsediyorsun abi  ben anlayamadım. Nasıl bir çalışma mantığı varki? psn kullanıcı adı ve maili yazınca direk mi görünecek?
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
The Moonlight
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 30 Nis 2010, Cum 20:51:12 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
Darker yazdı: Vbulletin sanırım o forum Burhan kaptan yapar mı yapar xD  Burhan reiis oley oleeey oleeey , hafif hafif PlaystationTRübün.com a doğru gidiyoruz 
|
|
|
|
 |
|
Darker
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 30 Nis 2010, Cum 20:54:46 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 03 Ara 2006, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1590 Konum: Antalya
|
O tarz değil de Kayıt: Cum Eyl 23, 2005 11:00 pm Mesajlar: 1421 Konum: PS3ün üretildiği yerden Bu kısma resim destekleyen bir bölüm yaratılabiliniyor mu? Oradaki resime de belirli bir boyut atanırsa Moonlight'ın istediği gibi olur herhalde. veya en kolayından avatar boyutuyla oynanıp dediği şey yapılabilir ki o site sanıyorum böyle yapmış D: . Fakat niye bu kadar uğraşıyoruz ki avatarımızda zaten kocamanı var 
|
 |
|
The Moonlight
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 30 Nis 2010, Cum 20:58:14 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
Darker yazdı: O tarz değil de Kayıt: Cum Eyl 23, 2005 11:00 pm Mesajlar: 1421 Konum: PS3ün üretildiği yerden Bu kısma resim destekleyen bir bölüm yaratılabiliniyor mu? Oradaki resime de belirli bir boyut atanırsa Moonlight'ın istediği gibi olur herhalde. veya en kolayından avatar boyutuyla oynanıp dediği şey yapılabilir ki o site sanıyorum böyle yapmış D: . Fakat niye bu kadar uğraşıyoruz ki avatarımızda zaten kocamanı var  Farklı bi renk , tat katmış oluruz siteye . Ayrıca evet resim destekleyen bir bölüm yaratılabiliyor diye biliyorum o sitede böyle yapmış ama sanırım sony ile bağlantısı var o sitenin . ama burhan adminim sony ile bağlantıda kurar sony i satında alır 
|
|
|
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 01 May 2010, Cmt 12:38:34 |
| Trophy Editörü |
 |
Kayıt: 05 Nis 2009, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 1318 Konum: Bursa
|
imzamızda var zaten, çok gerek yok bence.. Ama o trophy card'ın nerden olduğunu biliyorum, sony ile bağlantısı yok, aşağıdaki linkten görebilirsiniz; http://www.ps3trophies.com/card/2/Ozgurulas.png
En son ozgurulas tarafından 01 May 2010, Cmt 22:44:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
|
|
|
 |
|
The Moonlight
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 01 May 2010, Cmt 14:51:14 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
ozgurulas yazdı: imzamızda var zaten, çok gerek yok bence.. Ama o trophy card'ın nerden olduğunu biliyorum, sony ile bağlantısı yok, aşağıdaki linkten görebilirsiniz; http://www.ps3trophies.com/card/2/Ozgurulas.pngBaglantılı olmadıgına nasıl eminsin adamlar her trophy kazanışında update yapıyor sony ile bağlantısı olmasa nasıL update etsin manual ekleyemiyorsunki zaten .
|
|
|
|
 |
|
Jedah
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 01 May 2010, Cmt 18:26:31 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Phpbb3 e uyumlu böyle bir mod yok dostlar oraya verilen resmin sürekli psn den güncellenip kupalarınızı yenilemesi gerekiyor yani login olucak accountunuzla psn e girip güncelleme yapılmadığı taktirde asılı kalan bir sistem olur anca.
|
 |
|
The Moonlight
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 01 May 2010, Cmt 22:37:51 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
Jedah yazdı: Phpbb3 e uyumlu böyle bir mod yok dostlar oraya verilen resmin sürekli psn den güncellenip kupalarınızı yenilemesi gerekiyor yani login olucak accountunuzla psn e girip güncelleme yapılmadığı taktirde asılı kalan bir sistem olur anca. E İmzalardaki içinde aynı şey geçerli .
|
|
|
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 01 May 2010, Cmt 22:41:38 |
| Trophy Editörü |
 |
|
Alıntı: Baglantılı olmadıgına nasıl eminsin adamlar her trophy kazanışında update yapıyor sony ile bağlantısı olmasa nasıL update etsin manual ekleyemiyorsunki zaten . Verdiğim trophy card'ı ps3trophies.com'dan alıyoruz, güncellemeyi de o siteye girip kendimiz yapıyoruz. Site zaten trophyler için özel açılmış bir site, sony ile bağlantısı oluyorsa da bundan doğal birşey olamaz.. Buraya yapılırsa ve örnekte verdiğin gibi p3trophies.com kullanılırsa, biz girip bu siteye manuel güncelleme yapmamız gerekiyor.. Sony ile bağlantısı yok derken, senin örnek verdiğin forum sitesinin bağlantısı yok demek istemiştim, onlarda ps3trophies.com'u kullanıyorlar..
|
|
|
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: Mesajlarda Profil Alanında Trophy Kutusu .  Gönderilme zamanı: 01 May 2010, Cmt 22:48:08 |
| Trophy Editörü |
 |
|
The Moonlight yazdı: Jedah yazdı: Phpbb3 e uyumlu böyle bir mod yok dostlar oraya verilen resmin sürekli psn den güncellenip kupalarınızı yenilemesi gerekiyor yani login olucak accountunuzla psn e girip güncelleme yapılmadığı taktirde asılı kalan bir sistem olur anca. E İmzalardaki içinde aynı şey geçerli . http://ps3trophycard.com bu siteye yıllık 4$ verip otomatik güncelleme yapmasını sağlayabilirsin, uğraşamam ben diyorsan.. Ama o sitenin de öyle küçük trophy card'ı yok, belki koyarlar ileride..
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|