Kill / Ratio dan. Asla ve asla iyi oyuncuyu göstermez.
Nedeni,
Sayısız örnekleri var, mesela benim k/d ratio yerlerde benim, klan maçları dışından tüm oyunları yatakta yatarak oynuyorum, bazen uyuya kalıyorum

Ama ciddi maçlarda nasıl oynadığımı klandaki arkadaşlarım çok iyi biliyor. Çünkü normal maçlarda bizim takımdan 2 kişi oynasa karşı taraf zaten batıyor yada oyundan çıkıyorlar

Oynamaya gerek bile yok, ha taktik maçtır, antremandır o zaman başka tabi.
Raitomun düşük olmasının bir nedenide, hq oyunlarından dolayı. Kimse benimle hq da kapışamaz, kill sayım 10 dead 35 dir ama hq da birinciyim, tüm hq ları aldığımdan, hem bizim, hem karşı takım alınca. Ama sürekli hq ya koştuğum için ve hq yu almaya çalıştığım için sürekli hq ya gelen saldırılardan ölüyorum. Çünkü o maçta, takımda işim kill değil, hq kapmak, ben hq yu kapacam ki takımdaki arkadaşlarım hq yu düşümeyecek. Dip not: Oynadığımız maçların hiçbirinde hq kaybetmedik
Bunun yanında, klan maçlarında karşımıza takımlar geliyor, hepsi son prestige, uçmuşlar. Bizde daha ilk prestige de olan arkadaşlar var. İlk prestige dediğim de hani açmamaktan değil. Adam 35 lvl

Ne K/D raitosu, diğer arakadaş 2.prestige 40, ben 3.prestige böyle dengesiz bir dağılım

Zaten takımda sadece 3 tane son prestige var. Adamların levelleri, k/d lerine harika. Ama bize bu takımlar yeniliyor.
Türk bi takımla maç yaptık, çok iyi takımlar, hepsi son level ve mw2 çıktığndan beri SD oynuyorlar. Tek maç yaptık adamları yendik. Diğer 2 modu oynamadılar, çok az oynamışlar. Bu arada o aralar biz full HQ oynuyorduk. Hatta o maçta 15 kill yapmıştım ve oyun birincisiydim, yanlış hatırlamıyorsam
Daha çok örnek verebilirim.
K/D ratio bir göstergedir, oyuncuyu az çok anlarsın. Ama asla kesin karar veremezsin.
Bu oyun tek kişinin oyunu değil tamamen takım ve taktik oyundur.