Beni vuranlar %70 arkadan, %10 yan taraflardan geliyorlar. Geriye kalan %20'lik kesimin pek şansı olmuyor

CoD4'te bu kadar şanssız değildim, en azından genelde önden geliyorlardı kalleşler
Ama teke tek maçta 2 death - 30 kill ile bitirmiştim. Nükleer atamadım çünkü açık değil. Takımlı oyunda rekorum henüz 86 kill death 20 küsüratlı. Ama yükseltecem
Yapılan çok yüksek rekorlarda birazda rakiplerin derecesi ile şansta önemli. Yetenek bir yana, karşınızdaki adam ancak grenade luncher kullanıyorsa hedef alması zayıftır adamın herhalde. Bazen saçma sapan ölünebiliyor MW2 %100 yetenek işi değil MW1'e göre daha farklı mesela ilk oyunda sadece yeteneğinle ortalığı dağıtabilirsin, MW2'de yok öyle her taraf tuzak resmen. Kalleşliğe çok açık bir online sistemi var oyun gezer incelemesinde de bundan bahsedilmişti.
Ama Halit abinin dediği gibi oyunu en iyi oynayan Türkler hakkaten... Ben Türk olan bir server'da daha Türk'ün aşşalarda olduğunu görmedim. Hele ki klansa gavurlar oynamadan kaçsın.. Ah birde Türk bayrağı olsaydı 1 yıla kalmaz Türk oyuncular server çökertiyor diye haber olurduk