Evet arkadaşlar yeni yamayla bize sunulan yenilikler var işin ilginç tarafı da yeni modların olması
Drop zone modu belli bölgelere care package atılıyor ve sizde o bölgeyi ele geçirerek bu paketlerden yararlanabiliyorsunuz.Oldukça eğlenceli bir mod denedim güzel diyebilirim yalnız killstreakinizi kendiniz yapamıyorsunuz sadece paketlerden yararlanabiliyorsunuz bu da küçük bir ayrıntı
Hardcore mod da ise richochet geri dönüyor yani düşmanı vurayım derken takım arkadaşlarınızı vurursanız kendiniz geberebiliyorsunuz
Son olarak bazı laglar ve disconnect hatası olanlara duyurulur bunlar giderilecekmiş ama ben buna pek inanmadım çünkü bazen takılmalar yaşayabiliyorum bu da herhalde bizim ülkemizdeki bağlantı hızlarından kaynaklanıyor.Elin gavuru çatır çutur oynuyor ben ise spas pompalıyla adamı vurarken adamın bana hale ateş ediyor olması çok saçma bir hale dönüştürüyor
Dome haritası iyileştirmeden geçilmiş bazı silahlarda da mesafe ayarlaması yapılmış bunlarda kısa bilgi hayırlı oyunlar dostlar