Zaman: 24 May 2012, Prş 10:46:35

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: MW3 yamayla bize sunulanlar
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011, Cmt 19:53:16 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Evet arkadaşlar yeni yamayla bize sunulan yenilikler var işin ilginç tarafı da yeni modların olması

Drop zone modu belli bölgelere care package atılıyor ve sizde o bölgeyi ele geçirerek bu paketlerden yararlanabiliyorsunuz.Oldukça eğlenceli bir mod denedim güzel diyebilirim yalnız killstreakinizi kendiniz yapamıyorsunuz sadece paketlerden yararlanabiliyorsunuz bu da küçük bir ayrıntı

Hardcore mod da ise richochet geri dönüyor yani düşmanı vurayım derken takım arkadaşlarınızı vurursanız kendiniz geberebiliyorsunuz :)

Son olarak bazı laglar ve disconnect hatası olanlara duyurulur bunlar giderilecekmiş ama ben buna pek inanmadım çünkü bazen takılmalar yaşayabiliyorum bu da herhalde bizim ülkemizdeki bağlantı hızlarından kaynaklanıyor.Elin gavuru çatır çutur oynuyor ben ise spas pompalıyla adamı vurarken adamın bana hale ateş ediyor olması çok saçma bir hale dönüştürüyor

Dome haritası iyileştirmeden geçilmiş bazı silahlarda da mesafe ayarlaması yapılmış bunlarda kısa bilgi hayırlı oyunlar dostlar :D

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: