ben aldım bugün hiç memnun kalmadım yaşadığım aksilikler bini geçti turnuva başlığı altında anlattım sıkıntıları büyük bir update lazım
Gönderilme zamanı: 09 Eki 2009, Cum 21:12:09
Profesyonel Oyuncu
Kayıt: 23 Ağu 2008, Cmt 01:00:00 Mesajlar: 238 Konum: İstanbul
hmm. nba yerine fifa mı alsam
Gönderilme zamanı: 14 Eki 2009, Çrş 22:44:53
Profesyonel Oyuncu
Kayıt: 28 Mar 2007, Çrş 01:00:00 Mesajlar: 204 Konum: staples center
arkadaslar bende bugun aldım istediginiz zaman mac yapabiliriz psn:ThUgLiFeOgUz
Gönderilme zamanı: 16 Eki 2009, Cum 14:46:42
Çaylak Oyuncu
Kayıt: 24 Tem 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 14 Konum: MALATYA
Arkadaşlar oyunu oynadım ilk izlenimi söylemek gerekirse oyun kötüydü.Daha sonra oynadıkça oyuna alıştım ve o kadarda kötü olmadığını gördüm özellikle oynanış baya bi gerçekçi olmuş post hareketleri olsun oyuncuların saha öncesindeki özel hareketleri filan baya iyi olmuş fakat eksikliklere gelince seslerde bi acaiplik var oyun çıkmadan önce youtube da filan yayınlanan oyun içi görüntülere ve oyundaki seslerin mükemmelliğini gördükten sonra baya bi hayal kırıklığına uğradım açıkcası.Multiplayere gelince ilk oynadığım zaman serverler baya bi kötüydü maça girsen bile tamamlayamıyodun sonraki gün tekrar deneyince iyileşmelerin olduğunu gördüm hatta bazı noktalarda 2k9 onlinedan daha iyi olmus diyebilirim (zaten 2k9 online sorunluydu).online olarak sadece klasik rank maçlarını denedim diğer online modlarını denemediğim için onlar hakkında yorum yapamıcam.Geniş bir uptade ile sorunların düzeleceğini umuyorum.İyi oyunlar.
berkay05
Mesaj Başlığı: Re: Nba 2K10 ( Ana Başlık )
Gönderilme zamanı: 25 Oca 2010, Pzt 17:37:53
Profesyonel Oyuncu
Kayıt: 23 Ağu 2008, Cmt 01:00:00 Mesajlar: 238 Konum: İstanbul
Arkadaşlar oyunda platinum trophy kasıyorum ve crew game trophy'sini yapmam lazım bildiniz bi crew varmı yardımcı olursanız sevinirim...
Son tahlilde NBA 2k10 hakkinda bilgi verebilirmisiniz, ozellikle Online kismi nasil, bende 2k9 var, baglanmiyor bile aylardir, malum onlne olmazsa oyunun anlami yok.. Bu oyunu oynayan arkadaslar online kismi hakkinda bilgi verebilirmi? Belki son guncellemeler falan duzelmistir.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz