|
Zaman: 24 May 2012, Prş 10:57:35
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
ozcan83
|
Mesaj Başlığı: Re: NBA 2K11  Gönderilme zamanı: 07 Eki 2010, Prş 03:24:25 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 04 May 2008, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 748 Konum: Where amazing happens...
|
Oyunu bugün aldım ve 3 maç yaptıktan sonra görüşüm oyun hoşuma gitmedi.Sahada öyle bir keşmekeş var ki sanırısınız pazar yerinde bedava ürün dağıtıyorlar  İlk maçtan sonra hadi dedim takımdan kaynaklanıyordur,farklı bir takım seçtim yok hep aynı.Abuk sabuk saçma sapan top kayıpları oluyor.Yanındaki adama pas atarken bile 2 kere düşünüyorum acaba 1 adımlık mesafede rakip pasarası yapar mı diye.Pick and roll olmuş pick not roll.Umarım ilk gün deneyimsizliğimden kaynaklanıyordur yoksa çekilmez bir kahır.Turnikeler abuk sabuk yapılmış adam topu öyle bir havaya fırlatıyor ki sanarsız pota 4-5 metre,fırlattığı da toptan ziyade karpuz misali zaten.Böyle berbat bir intro da görmedim bu arada.İnsan 3-4 tane video koyar oraya ayıptır isme saygı duymak lazım Amaaaa majestelerini oynamak büyük bir keyif  Özellikle fade awayleri aynı yapmışlar,şutu çıkarışı,inişi kol hareketleri falan aynı.Sandım ki harbi maç izliyorum.İzlemiş olan arkadaşlar hak verecektir muhakkak. Savunma işini kıvrınca,pas olayına alışınca oyunun tadı çıkmaya başlar.Bu arada değinmeden edemicem saha içi ve bench bir nextgen oyununu gösterirken,seyircilerin görüntüleri adeta ps1den fırlamış gibi oluyor bazı anlarda 
|
 |
|
ozcan83
|
Mesaj Başlığı: Re: NBA 2K11  Gönderilme zamanı: 08 Eki 2010, Cum 01:27:37 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 04 May 2008, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 748 Konum: Where amazing happens...
|
Valla dostum online bir kere denedim ps3 dondu o yüzden bir daha denemeye kalkışmadım.My player moduna da hiç bakmadım.Pas olayına alışamazsam undrafted olurum valla  Bugün biraz daha tecrübe edindim ama böyle pas atan daha doğrusu böyle top çalan basketbolcu;7 yaşımdan beridir izlerim;görmedim.Oyunu yedirecekler en sonunda bana  Yahu Kidd ile Nash ile pota altına pas indirmek bile büyük başarı olacak iş değil. Jordan challangelar;2 tanesini oynadım lakers-bulls,blazers-bulls;geçmişteki tarihi müsabakaları kapsıyor sanırım.Oynamak büyük keyif rakiplerde de efsanelerin olması işin keyfini arttırıyor.Jordanın efsanevi 3lük performansını denedim blazers-bulls maçında ama oyunda hepsi girmiyormuş  Edit:Şimdi Jordan challangelara bakıyorum.Hakkaten keyifli olabilecek bir oyun moduna benziyor. -The arrival:86 playofflarında Celticse karşı 63 sayılık performansı yapmaya çalışıyorsun.63+ sayı,%50+ saha içi isabeti,6+ assist -90 normal sezon maçı Cavaliersa karşı.69+ sayı,%50+ saha içi isabeti,6+ asist,maçı kazanma -Shootout:90 hawksa karşı.Wilkinsi 25 sayının altında tutma,5+ asist,maçı kazanma -90 pistonsa karşı konferans finalleri 3.maç.47+sayı,4+ asist maçı kazanma işte bu oynanır  -91 nba finalleri lakersa karşı.Seriyi kazanıp,ortalama 31+ sayı,%55+ saha içi isabeti,11+ asist bunu oyunda bile yapmak marifet ister -92 nba finalleri 1. maç blazersa karşı,ilk yarıda 35+ sayı,ilk yarıda 6+ üçlük isabeti,clyde'ı 20 sayının altında tutma ve maçı kazanma,Bu benim favorim Bunlar gibi 10 tane challange var.Grip olduğu maç,98' son şampiyonluk sayısı falan keyifli bir mod.Uzun uzun açarakyazdım ki gaza getiriyim diye 
|
 |
|
bjk01
|
Mesaj Başlığı: Re: NBA 2K11  Gönderilme zamanı: 08 Eki 2010, Cum 03:18:41 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 18 Eki 2006, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 319 Konum: istanbul
|
|
oyun harika diyebilirim hatta dahada ileri gidip oyun bugüne kadar çlkan en iyi nba oyunu olmuş diyebilirim ilk başlarda paslar yüzünden çok top kaybedebiliyosunuz bu olay bi süre canınızı sıkabilir o yüzden oyuncuların altındaki dairesel indicatörü iyi takip edip ona göre pas verin...
_________________ PSN:UnKnOwN_ReBeL_FELSEFEMİZ : Biz SVER Askerleri İçin Yenilgi Ölüm Demektir. 
|
|
|
|
 |
|
striker
|
Mesaj Başlığı: Re: NBA 2K11  Gönderilme zamanı: 08 Eki 2010, Cum 22:51:03 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 29 Oca 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 792 Konum: Evde
|
ozcan83 yazdı: Valla dostum online bir kere denedim ps3 dondu o yüzden bir daha denemeye kalkışmadım.My player moduna da hiç bakmadım.Pas olayına alışamazsam undrafted olurum valla  Bugün biraz daha tecrübe edindim ama böyle pas atan daha doğrusu böyle top çalan basketbolcu;7 yaşımdan beridir izlerim;görmedim.Oyunu yedirecekler en sonunda bana  Yahu Kidd ile Nash ile pota altına pas indirmek bile büyük başarı olacak iş değil. Jordan challangelar;2 tanesini oynadım lakers-bulls,blazers-bulls;geçmişteki tarihi müsabakaları kapsıyor sanırım.Oynamak büyük keyif rakiplerde de efsanelerin olması işin keyfini arttırıyor.Jordanın efsanevi 3lük performansını denedim blazers-bulls maçında ama oyunda hepsi girmiyormuş  Edit:Şimdi Jordan challangelara bakıyorum.Hakkaten keyifli olabilecek bir oyun moduna benziyor. -The arrival:86 playofflarında Celticse karşı 63 sayılık performansı yapmaya çalışıyorsun.63+ sayı,%50+ saha içi isabeti,6+ assist -90 normal sezon maçı Cavaliersa karşı.69+ sayı,%50+ saha içi isabeti,6+ asist,maçı kazanma -Shootout:90 hawksa karşı.Wilkinsi 25 sayının altında tutma,5+ asist,maçı kazanma -90 pistonsa karşı konferans finalleri 3.maç.47+sayı,4+ asist maçı kazanma işte bu oynanır  -91 nba finalleri lakersa karşı.Seriyi kazanıp,ortalama 31+ sayı,%55+ saha içi isabeti,11+ asist bunu oyunda bile yapmak marifet ister -92 nba finalleri 1. maç blazersa karşı,ilk yarıda 35+ sayı,ilk yarıda 6+ üçlük isabeti,clyde'ı 20 sayının altında tutma ve maçı kazanma,Bu benim favorim Bunlar gibi 10 tane challange var.Grip olduğu maç,98' son şampiyonluk sayısı falan keyifli bir mod.Uzun uzun açarakyazdım ki gaza getiriyim diye  Oy oy oy.Yaktın beni usta 
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı: Re: NBA 2K11  Gönderilme zamanı: 08 Eki 2010, Cum 23:04:15 |
| Hile & Ekran Görüntüsü Editörü |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
|
2k11 acayip tuhafıma gitti Xbox da Elite 11'i deniyeceğim ps3 de demosunu oynadım o da pek tatmin etmedi ama 2K dan daha çok zevk verdi 
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
striker
|
Mesaj Başlığı: Re: NBA 2K11  Gönderilme zamanı: 09 Eki 2010, Cmt 14:49:18 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 29 Oca 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 792 Konum: Evde
|
Ben hayatımda elite kadar dandik bi spor oyunu görmedim sadece bu kadar söylüyorum zevk meselesi ama bununda sınırı var  oyunda animasyona dair hiçbirşey yok kontrol sistemi acayip saçma,yapay zeka yok sadece görünmez bi duvar var,grafikleride wiiye göre yapmışlar.Nba 2k11 i Jordan olduğu için bile almanız lazım bu kadar söylüyorum.
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı: Re: NBA 2K11  Gönderilme zamanı: 09 Eki 2010, Cmt 19:37:40 |
| Hile & Ekran Görüntüsü Editörü |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
|
beyler yorumum tamamen değişti 2k ve eliteyi adam gibi baştan oynadım Elite acayip saçma geldi pota sesleri dışında oynanış berbat, tuş yerleri acayip saçma, animasyonlar 0, oyunda bir ağırlık var.. 2K dan biraz uzaklaşmıştım ama yeniden döndüm (Affetsin beni  )
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|