Zaman: 24 May 2012, Prş 10:57:35

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 26 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: NBA 2K11
MesajGönderilme zamanı: 02 Eki 2010, Cmt 11:25:27 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

http://uk.ps3.ign.com/articles/112/1124875p1.html

ıgn'den 2K11'in incelemesi gelmiş. Bence hakkettiği gibi bir puanı almış. (9.5) Oyunun oynayışı gerçekten mükemmel, yapay zekasıda çok iyi. Ee MJ'e de yer verilmiş. Tek temennim oyunda grafik hatalarının olmaması. Diğer yönleri gerçekten çok çok iyi.

MesajGönderilme zamanı: 07 Eki 2010, Prş 03:24:25 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Oyunu bugün aldım ve 3 maç yaptıktan sonra görüşüm oyun hoşuma gitmedi.Sahada öyle bir keşmekeş var ki sanırısınız pazar yerinde bedava ürün dağıtıyorlar :mrgreen: İlk maçtan sonra hadi dedim takımdan kaynaklanıyordur,farklı bir takım seçtim yok hep aynı.Abuk sabuk saçma sapan top kayıpları oluyor.Yanındaki adama pas atarken bile 2 kere düşünüyorum acaba 1 adımlık mesafede rakip pasarası yapar mı diye.Pick and roll olmuş pick not roll.Umarım ilk gün deneyimsizliğimden kaynaklanıyordur yoksa çekilmez bir kahır.Turnikeler abuk sabuk yapılmış adam topu öyle bir havaya fırlatıyor ki sanarsız pota 4-5 metre,fırlattığı da toptan ziyade karpuz misali zaten.Böyle berbat bir intro da görmedim bu arada.İnsan 3-4 tane video koyar oraya ayıptır isme saygı duymak lazım :lol:
Amaaaa majestelerini oynamak büyük bir keyif :lol: Özellikle fade awayleri aynı yapmışlar,şutu çıkarışı,inişi kol hareketleri falan aynı.Sandım ki harbi maç izliyorum.İzlemiş olan arkadaşlar hak verecektir muhakkak.
Savunma işini kıvrınca,pas olayına alışınca oyunun tadı çıkmaya başlar.Bu arada değinmeden edemicem saha içi ve bench bir nextgen oyununu gösterirken,seyircilerin görüntüleri adeta ps1den fırlamış gibi oluyor bazı anlarda :lol:

MesajGönderilme zamanı: 07 Eki 2010, Prş 22:11:33 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Online nasıl,Jordan challenge güzel mi bi de Jordan nın my player moduda vardı galiba.İnsan oyunu alamayınca deliriyor valla :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 08 Eki 2010, Cum 01:27:37 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Valla dostum online bir kere denedim ps3 dondu o yüzden bir daha denemeye kalkışmadım.My player moduna da hiç bakmadım.Pas olayına alışamazsam undrafted olurum valla :mrgreen: Bugün biraz daha tecrübe edindim ama böyle pas atan daha doğrusu böyle top çalan basketbolcu;7 yaşımdan beridir izlerim;görmedim.Oyunu yedirecekler en sonunda bana :D Yahu Kidd ile Nash ile pota altına pas indirmek bile büyük başarı olacak iş değil.
Jordan challangelar;2 tanesini oynadım lakers-bulls,blazers-bulls;geçmişteki tarihi müsabakaları kapsıyor sanırım.Oynamak büyük keyif rakiplerde de efsanelerin olması işin keyfini arttırıyor.Jordanın efsanevi 3lük performansını denedim blazers-bulls maçında ama oyunda hepsi girmiyormuş :mrgreen: :mrgreen:

Edit:Şimdi Jordan challangelara bakıyorum.Hakkaten keyifli olabilecek bir oyun moduna benziyor.
-The arrival:86 playofflarında Celticse karşı 63 sayılık performansı yapmaya çalışıyorsun.63+ sayı,%50+ saha içi isabeti,6+ assist
-90 normal sezon maçı Cavaliersa karşı.69+ sayı,%50+ saha içi isabeti,6+ asist,maçı kazanma
-Shootout:90 hawksa karşı.Wilkinsi 25 sayının altında tutma,5+ asist,maçı kazanma
-90 pistonsa karşı konferans finalleri 3.maç.47+sayı,4+ asist maçı kazanma işte bu oynanır :mrgreen:
-91 nba finalleri lakersa karşı.Seriyi kazanıp,ortalama 31+ sayı,%55+ saha içi isabeti,11+ asist bunu oyunda bile yapmak marifet ister :D
-92 nba finalleri 1. maç blazersa karşı,ilk yarıda 35+ sayı,ilk yarıda 6+ üçlük isabeti,clyde'ı 20 sayının altında tutma ve maçı kazanma,Bu benim favorim :lol:
Bunlar gibi 10 tane challange var.Grip olduğu maç,98' son şampiyonluk sayısı falan keyifli bir mod.Uzun uzun açarakyazdım ki gaza getiriyim diye :mrgreen: :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 08 Eki 2010, Cum 03:18:41 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

oyun harika diyebilirim hatta dahada ileri gidip oyun bugüne kadar çlkan en iyi nba oyunu olmuş diyebilirim ilk başlarda paslar yüzünden çok top kaybedebiliyosunuz bu olay bi süre canınızı sıkabilir o yüzden oyuncuların altındaki dairesel indicatörü iyi takip edip ona göre pas verin...

FELSEFEMİZ : Biz SVER Askerleri İçin Yenilgi Ölüm Demektir.

Resim

MesajGönderilme zamanı: 08 Eki 2010, Cum 22:51:03 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

ozcan83 yazdı:
Valla dostum online bir kere denedim ps3 dondu o yüzden bir daha denemeye kalkışmadım.My player moduna da hiç bakmadım.Pas olayına alışamazsam undrafted olurum valla :mrgreen: Bugün biraz daha tecrübe edindim ama böyle pas atan daha doğrusu böyle top çalan basketbolcu;7 yaşımdan beridir izlerim;görmedim.Oyunu yedirecekler en sonunda bana :D Yahu Kidd ile Nash ile pota altına pas indirmek bile büyük başarı olacak iş değil.
Jordan challangelar;2 tanesini oynadım lakers-bulls,blazers-bulls;geçmişteki tarihi müsabakaları kapsıyor sanırım.Oynamak büyük keyif rakiplerde de efsanelerin olması işin keyfini arttırıyor.Jordanın efsanevi 3lük performansını denedim blazers-bulls maçında ama oyunda hepsi girmiyormuş :mrgreen: :mrgreen:

Edit:Şimdi Jordan challangelara bakıyorum.Hakkaten keyifli olabilecek bir oyun moduna benziyor.
-The arrival:86 playofflarında Celticse karşı 63 sayılık performansı yapmaya çalışıyorsun.63+ sayı,%50+ saha içi isabeti,6+ assist
-90 normal sezon maçı Cavaliersa karşı.69+ sayı,%50+ saha içi isabeti,6+ asist,maçı kazanma
-Shootout:90 hawksa karşı.Wilkinsi 25 sayının altında tutma,5+ asist,maçı kazanma
-90 pistonsa karşı konferans finalleri 3.maç.47+sayı,4+ asist maçı kazanma işte bu oynanır :mrgreen:
-91 nba finalleri lakersa karşı.Seriyi kazanıp,ortalama 31+ sayı,%55+ saha içi isabeti,11+ asist bunu oyunda bile yapmak marifet ister :D
-92 nba finalleri 1. maç blazersa karşı,ilk yarıda 35+ sayı,ilk yarıda 6+ üçlük isabeti,clyde'ı 20 sayının altında tutma ve maçı kazanma,Bu benim favorim :lol:
Bunlar gibi 10 tane challange var.Grip olduğu maç,98' son şampiyonluk sayısı falan keyifli bir mod.Uzun uzun açarakyazdım ki gaza getiriyim diye :mrgreen: :mrgreen:

Oy oy oy.Yaktın beni usta :D

MesajGönderilme zamanı: 08 Eki 2010, Cum 23:04:15 
Hile & Ekran Görüntüsü Editörü
Kullanıcı avatarı

2k11 acayip tuhafıma gitti Xbox da Elite 11'i deniyeceğim ps3 de demosunu oynadım o da pek tatmin etmedi ama 2K dan daha çok zevk verdi :|

Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1

MesajGönderilme zamanı: 08 Eki 2010, Cum 23:31:42 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

beyler oyunun elitede iyi oldugu kesin bence :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 09 Eki 2010, Cmt 14:49:18 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Ben hayatımda elite kadar dandik bi spor oyunu görmedim sadece bu kadar söylüyorum zevk meselesi ama bununda sınırı var :lol: oyunda animasyona dair hiçbirşey yok kontrol sistemi acayip saçma,yapay zeka yok sadece görünmez bi duvar var,grafikleride wiiye göre yapmışlar.Nba 2k11 i Jordan olduğu için bile almanız lazım bu kadar söylüyorum.

MesajGönderilme zamanı: 09 Eki 2010, Cmt 19:37:40 
Hile & Ekran Görüntüsü Editörü
Kullanıcı avatarı

beyler yorumum tamamen değişti 2k ve eliteyi adam gibi baştan oynadım Elite acayip saçma geldi pota sesleri dışında oynanış berbat, tuş yerleri acayip saçma, animasyonlar 0, oyunda bir ağırlık var.. 2K dan biraz uzaklaşmıştım ama yeniden döndüm (Affetsin beni :mrgreen: )

Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1

MesajGönderilme zamanı: 11 Eki 2010, Pzt 14:04:23 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Bende ozcan83'e katılıyorum. Oyunu dün oynadım. Oyunu zorlaştıralım derken ayarı biraz kaçımışlar. Gerçekten yanında ki oyuncuya dahi pas atsan topu kaptırmanız an meselesi. Turnikenelerde sanki panya 4 metre havadaymış gibi bırakıyolar. Çok saçma olmuş bu kısım. Grafiklere gelince ben hiç bir değişme göremedim. Sanki AA hatalarında 2K10'a göre azalma var ama buda hala beni tatmin edecek seviyede değil.

Ben genede Elite'nin çıkmasını bekleyeceğim. Yoksa MJ'nin hatırına 2K11'i alabilirim.

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 26 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: