Zaman: 10 Şub 2012, Cum 13:26:58

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 26 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: NBA 2K11
MesajGönderilme zamanı: 02 Eyl 2010, Prş 19:25:38 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar Nba2k11 in cikmasına yaklasık 1 ay var ve ben oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.Oyunun trailer ve gameplay'leri yayınlandı.Muhtesem bir oyun bizi bekliyor diyebiliriz.Ayrıca Jordan gibi efsanevi bir yıldızın 2k11'e kapak olması ve ona özel bir mod yapılması yemede yanında yat gibi bisi :lol: Nba2k11 ile ilgili seyleri konusalım,tartısalım istedim onun icin actım bu konuyu sizinde görüslerinizi merak ediyorum...

Resim

YouTube Link

YouTube Link

YouTube Link

YouTube Link

YouTube Link

Mesaj Başlığı: Re: NBA 2K11
MesajGönderilme zamanı: 02 Eyl 2010, Prş 22:20:25 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

basketbolda online maç yapmak çok zevklidir herhalde. ps 3 te hiç basketbol oyunu almadım ama bu sene bu oyunu alıcam. bu oyunu oynayan bi kaç kişiyle birlikte bir lig yapılsa mesela çok keyifli olabilir de.

MesajGönderilme zamanı: 03 Eyl 2010, Cum 15:03:32 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Onlineı biraz laglı 2k'nın insallah bu sene biraz düzeltirler bide yabancı bi sitede gördüm ps move destekleyen oyunların resimleri vardı ve aralarında Nba 2k11 de vardı acaba move ile birlikte oynama sansımız olacak mı merak ediyorum...

MesajGönderilme zamanı: 03 Eyl 2010, Cum 19:00:27 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

2k10u hiç beğenmemiştim bir sonrakini almayı hiç mi hiç düşünmüyordum lakin 2k majesteleri ile reddedemeyeceğimiz bir teklif sundu bizlere

MesajGönderilme zamanı: 25 Eyl 2010, Cmt 11:02:09 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

NBA 2K serisini çok severim. Yalnız bu oyunu geçen sene PS3'3 aldığıma pişman oldum. Tamam oynanabilirlik falan çok güzel fakat bir oyunda bu kadar mı çok AA hatası olur? Hiç memnun kalmadım grafiklerden. Yoksa oynanabilirlik vs, vs olsun çok iyi. Geçen gün 2K11'in demosunuda oynadım. Aynı AA hataları yeni seride de mevcut. Tam sürümde ne olur bilemem ama. Bu şekilde gittiği sürece bu oyunu almayacağım konsola. Bu sene NBA Elite 11'e şans vermeyi düşünüyorum.

MesajGönderilme zamanı: 25 Eyl 2010, Cmt 13:21:51 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

dostum aynen nba elıte bu sene nba elite daha iyi olucak kısacası ben k yı sildım artıkın mafıa2 den sonra k mıı yok uzak dursun dıyorum k ısı batırdı ıyıce.

MesajGönderilme zamanı: 25 Eyl 2010, Cmt 13:46:35 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

NBA Elite'nin demosunu oynadınız mı sahsen ben sadece tek kisilik oyun modunu biraz beğendim normal takımı kontrol ettiğimiz macta cok eksikler var.NBA 2k batırmış olsa bile elite'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.

MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2010, Pzr 14:09:04 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

@berkay05

Ben oynadım. Oyun biraz daha güzel olmuş eski seriye göre. Öncelikle yeni kontrol sistemine alışmak zor olsada güzel bir yenilik olmuş. Grafikleri biraz daha cilalamışlar, fizik efektleri de kendini belli ediyor. Şut atmak, özellikle 3'lük ler'i sokmak zorlaşmış. Tek kişilik oynadığımız modda bir sürü hata var dediğiniz gibi. Hatta maç içinde enteresan bug'larda mevcut. :)

2K ile Elite'i objektif olarak karşılaştırdığım zaman;

Oynayış;

2K serisi oynayış olarak sanki maçın içindeymişsiniz hissini daha iyi veriyor. Elite ise 2K kadar değil. 2K'nın oynayışı biraz daha realist. Live'da her zaman bir yapaylık vardı. Çok kolay sayı bulma zor pozisyonlardan oldukça kolay smaç basma, hangi pozisyonda olursanız olun, attığınız alley-oop pasının %80 başarılı olması gibi. Elite serisinde bu saydıklarımı bastırmak için oyunu zorlaştıran yeni bir kontrol sistemi kullanılmış ve fizik efektleriyle biraz daha gerçeğe yaklaşılmaya çalışılmış.

Grafik;

Konsol sürümleri için konuşuyorum. Zira Elite PC'ye çıkmayacak. 2K nedenini hala anlamam aşırı derecede AA hataları içeriyor. Bunu engellemek adına herşeyi denedim. TV'ye daha uzaktan bakmayı daha küçük ekranda oynamayı görüntü ayalarıyla oynamayı fakat işe yarar bir sonuca ulaşamadım. Sırf bu yüzden 2K'dan soğudum çünkü çok göze batıyor. Hatta bazı kamera açılarından çembere baktığımda, çember tabiri caizse şerit testere gibi görünüyor. Tabi PC versiyonunda donanıma bağlı olarak filtrelerle net ve pürüzsüz bir görüntü almak mümkün olacaktır. Elite'de ise AA hataları yok denecek kadar az. Görüntü daha pürüzsüz. Modellemeler de daha iyi olmuş geçen senelere göre.

Sonuçta karşılaştırdığım demo sürümleri. Çok kesin konuşmamak lazım. :) Tam sürümleri çıkınca belki çoğu şeyi düzeltmiş olabilir her iki firmada. En iyisi daha fazla yorum yapmamak ve tam sürümleri beklemek.

İyi forumlar...

MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2010, Pzr 14:31:16 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Elite 11 i dün oynadım ben hayatımda bu kadar kötü basket oyunu oynamamıştım sony nin yaptığı dandik nba oyunu bile daha güzel emin olun.Eski live 10 bin kat daha iyi bundan EA batırmış resmen.Grafiklere nasıl güzel diyorsunuz anlamıyorum grafikler berbat ötesi animasyon yok koymayı unutmuşlar herhalde adamlar mal mal sahada dolanıyorlar salakça bişey olmuş.Yapay zeka da maşallah görünmez duvar resmen utanmasa perdeye gelen adamın içinden geçicekler birebirde imkanı yok geçemiyorsunuz adamı ama bi şut fake i verin hepsine zıplıyorlar.Oyunun tek numarası yeni kontroller herhalde alışmak lazım ona diye düşünüyorum ama o da saçma bi sistem olmuş harketleride sağ analogla yapıyoruz şutuda sağ analogla atıyoruz bari hareketleri bi tuşa basılı tutarak yapaydık 2k gibi.Become legendary diyede mod komuşlar bizde de jordan varmış gibisinden 23 seviyeden falan oluşuyomuş bildiğiniz my player modu ama bi tek bu mod güzele benziyordu o da oynanış kötü olduğundan yine berbat olmuş.Mantıken saçma zaten bi maçla nba draftine girilirmi ulan akıl var mantık var d-league koysaydınız bari.2k11 in cidden ölüsü elite 11 den daha iyi kesinlikle AA mışda boşverin AA yı o kadar göze çarpmıyor oyun içinde heyecandan.Ben derim ki sakın almayın elite 11 i hemen belki oyunun tam sürümü arkadaşın dediği gibi iyidir ama bu kadar hata sanmıyorum bi kaç haftada düzelsin.

MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2010, Pzr 17:03:06 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

@striker

2K aslında modellemelerde falan daha başarılı fakat, Elite'de grafikler biraz daha pürüzsüz olduğundan dolayı öyle dedim. Elite'nin grafikleri biraz daha yapay yani oyun olduğunu belli ediyor hemen. 2K umarım AA hatalarını düzeltmiştir tam sürümde. Bu oyun önümüzdeki yıllarda 1080p olursa tadından yenmez.

Bu arada Elite 11'in demosunda dediğiniz gibi müthiş hatalar var. Become legendary modunu oynarken oyuncular bir çok kez iç içe geçtiler. Birde youtube'da rastladım böyle bir bug'a;

http://www.youtube.com/watch?v=FLPGDyE5pEE

Şu video'yu izleyin enteresan bir bug. :D

MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2010, Pzr 18:57:20 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

demoşarı oynmadan önce bende elite alabilirim diyodum ama 2k beni tatmin etmediği için değil online ı sorunsuz olduğu için ama demoları bi indirdim böyle kötü bir oyun olamaz elite i anca bedava verirlerse alırım yoksa 2k11 den vazgeçmem çok daha iyi bir oyun en azından yapay zeka iyi ve çok fazla bug yok

MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2010, Pzr 20:50:11 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

@Tronp

Aslında 2K benimde her zaman tercihimdir. Yapay zekası en iyi olan oyunlar arasında. Yalnız o AA hatalarını kafamdan bir türlü çıkaramıyorum. Yani oynarken pek haz alamıyorum. Grafik herşey değil aslında oynanabilirlik daha önemli fakat bu kadar göze batması bence anormal. Elite'deki hataları düzeltmezse eğer EA o zaman vay haline Elite serisinin. Ben genede umutlu gibiyim bu oyundan.

Şimdiden demolara bakarak kesin bir yargıda bulunmakta istemiyorum. İnşallah o hatalar tam sürümde olmaz. :)

MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2010, Pzr 21:42:43 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ROOTKIT yazdı:
@Tronp

Aslında 2K benimde her zaman tercihimdir. Yapay zekası en iyi olan oyunlar arasında. Yalnız o AA hatalarını kafamdan bir türlü çıkaramıyorum. Yani oynarken pek haz alamıyorum. Grafik herşey değil aslında oynanabilirlik daha önemli fakat bu kadar göze batması bence anormal. Elite'deki hataları düzeltmezse eğer EA o zaman vay haline Elite serisinin. Ben genede umutlu gibiyim bu oyundan.

Şimdiden demolara bakarak kesin bir yargıda bulunmakta istemiyorum. İnşallah o hatalar tam sürümde olmaz. :)

ama elitein oynanışıda bana pek haz vermedi kontrol sistemi karışık o yüzden ben klasiğe çevirip oynadım ama haz alamadım 2k serisinin en önemli eksiği bence online oynama zorluğu bir rakip bulmak için yarım saat beklediğimi bazen bulamadığımı biliyorum bulmak içinde oyunu 3-4 kere kapayıp açarak yapıyordum ama bazende şak şak buluyor bu sıkıntı giderilse süper oyun bence sadece biraz daha fazla yatırım gerekiyor diye düşünüyorum

MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2010, Pzr 22:11:23 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Haklısınız, online oyun EA'nın uzmanlık alanı. :) Neyse tam sürümler gelsin bakalım. :D

MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2010, Cum 19:09:15 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Beyler NBA2K11'in çıkmasına az bi süre kaldı ama Elite cephesinden bir haber geldi oyun ileri bir tarihe ertelenmiş o tarihte belirsizmiş.

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 26 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: