Zaman: 24 May 2012, Prş 11:36:47

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Ottomans Klanı Xbox'dan Ps'ye Geçiş
MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2011, Cmt 04:45:06 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Öncelikle herkese merhabalar bu kadar senemizi nasıl xboxda cürüttügümüze itiraf etmek isteriz.
Klanımız Xbox'da kurulmuştur ve asıl amacımız tek başına asosyalleşmek yerine birlik beraberlik cercevesinde klan halinde oynamaktır.Çok fazla kafa ütülemeden klan şartlarını belirtmek istiyorum;

1_En önem verdiğimiz kuralımız saygı çerçevesinde hoş sohbetle vakit geçirmektir.
2_Klana girecek arkadaşların Headseti bulunmak zorundadır.
3_Klanda Nick şartımız vardır Örnek OTTO_AHMET_TR yani klan tagi isim vede ülkemizi temsili amaçlı TR kısaltması.
4_Klana girecek arkadaşlar 20 yaş üzeri olmalıdır üni calısan farketmez

Biliyorumki sıkıntılı şartlar fakat edindiğimiz tecrübe gereği en zevklisi bu şekilde oluyor az olalım öz olalım.

Klan Lideri;OTTO_MERT_TR
Üyeler;OTTO_YİGİT_TR
OTTO_SEREF_TR
OTTO_LEVENT_TR

Şuan Xbox'dan sadece 4 kişi geçebildik fakat ilerleyen zamanda sayımız sayenizde giderek büyeyecektir.Yakın zamanda Web Sitemiz ve yaptığımız Klan maçlarında çekilen videolar düzenli olarak sitelere konulacaktır.Katılmak isteyen arkadaşlar pm post farketmez bı sekılde irtibata geçebilirler Pro olmayalım insan olalım en önem verdiğimiz kural.

Oynadığımız oyunlar;
Fifa Serisi,Killzone Serisi,COD Serisi,Battfield Serisi ve çıkacak oyunlara göre artabilir.

Saygılar..

Mesaj Başlığı: Re: OTTOMANS KLANI XBOX'Dan Ps'ye Geçiş
MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2011, Cmt 12:52:35 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Geç olmuş ama öz olmuş psye geçiş ne demişler geç olsun güç olmasın atın artık x kutularınızı merhaba deyin psnizi bi öpün saygılar :)

MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2011, Cmt 13:40:28 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Hayırlı olsun.
xbox'tan ps3'e geçmenizin sebebi nedir ve xbox'ta oynamaktan neden pişman olduğunuz bu kadar sene oynadıktan sonra acaba?

MW2 K\D Ratio: 5:20
Black Ops K\D Ratio: 6:26
http://i1104.photobucket.com/albums/h33 ... G_0555.jpg
MW3 K\D Ratio: 6.00-7.00

MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2011, Cmt 16:22:56 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

destroyer333 yazdı:
Hayırlı olsun.
xbox'tan ps3'e geçmenizin sebebi nedir ve xbox'ta oynamaktan neden pişman olduğunuz bu kadar sene oynadıktan sonra acaba?

Teşekkür ederim.Sana söyle acıklıyım arkadaşım Xbox memberlarına değer vermiyor bizde 3 tane Xbox vardı Arcade banlandı Elite aldık Kırmızı ışık çıkarmaz dediler çıkarttı bi kere adamlar Türkiyeyi tanımıyor Ps'de Türkçe oyunlar bile bulunmakta Xbox'da Türk Member çok az genellikle gurbetçi arkadaşlarımızla oynuyoruz zaten 100-200 kişilik bir kitle var hepsi birbirini tanır yani okyanusda kayık bulmak gibi zor Türk member bulmak Clan maçları çok nadir atabildik ve insanı çok darlıyor Xbox menüsü ps3 çok geniş internetime girip full hd dizimi bile izleyebiliyorum Xboxda bunlar belkide 3-5 seneye olacak işler ve Gears of war dışında özel oyunları beş para etmez bizim sadece suan oynadığımız uncharted killzone heavy rain sırf bizi ps3 e çeken oyunlar herşeyı geçtim kontrast daha yüksek seni konsola bağlıyor live parası vermiyosun alışverişmi yapıcan Tlye ödüyosun bu saymakla bitmez biraz çok kafa açtım kusra bakma ama gerçekten Ps3 cocuklugumuzun konsolu ve cok ozel.

Saygılar..

MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2011, Cmt 16:24:22 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

DRAGUNOVİC yazdı:
Geç olmuş ama öz olmuş psye geçiş ne demişler geç olsun güç olmasın atın artık x kutularınızı merhaba deyin psnizi bi öpün saygılar :)

Eyv.

MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2011, Cmt 16:49:13 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

OTTO_MERT_TR,

Kardeş Xbox konusunda söylediklerine harfiyen katılıyorum ama bir şey dışında. PS3'de kontrast daha yüksek demişsin, tam terinse Xbox'da kontrast daha yüksek bak :D Ama bu oyunun kendi ayarı, yani atıyorum Xbox'da kontrast %60'sa PS3'de %50'dir. Televizyonunun kontrastını %10 yükselttiğinde aynı renk aralığını yakalamış oluyorsun, renk ayarı görsel bir etki değil, her zaman değiştirilebilir çünkü.

Bir yandna ps3'ün gamması da xbox a göre daha yüksek. Xbox'ta da %10 gamma yükselttin diyelim, ps3'ün verdiği orana gelmiş olursun ortalama.

MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2011, Cmt 19:11:55 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Kz3 klanına alımınız varsa katılabilirim ? :) yaş 22, headsetim yok direkt oynuyoruz maksat kaybetmek kazanmaktan önce veya birini kırmadan hep birlikte oyun oynamak.

MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011, Sal 00:54:24 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Dragonslayer yazdı:
Kz3 klanına alımınız varsa katılabilirim ? :) yaş 22, headsetim yok direkt oynuyoruz maksat kaybetmek kazanmaktan önce veya birini kırmadan hep birlikte oyun oynamak.

Canın sagolsun var tabiki bu sekılde buyucez zaten pro olup olmaman onemli degil maksat insanlık Kz3'de 1 hafta ıcınde ekıbı toparlıcaz ama sımdıden eklersen 3 4 kısı oynarız tabıkı Psn:OTTO_MERT_TR

MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011, Sal 00:56:52 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

God of War yazdı:
OTTO_MERT_TR,

Kardeş Xbox konusunda söylediklerine harfiyen katılıyorum ama bir şey dışında. PS3'de kontrast daha yüksek demişsin, tam terinse Xbox'da kontrast daha yüksek bak :D Ama bu oyunun kendi ayarı, yani atıyorum Xbox'da kontrast %60'sa PS3'de %50'dir. Televizyonunun kontrastını %10 yükselttiğinde aynı renk aralığını yakalamış oluyorsun, renk ayarı görsel bir etki değil, her zaman değiştirilebilir çünkü.

Bir yandna ps3'ün gamması da xbox a göre daha yüksek. Xbox'ta da %10 gamma yükselttin diyelim, ps3'ün verdiği orana gelmiş olursun ortalama.

Resmi olarak dediğin gibi fakat biz ikisini yan yana getirdik bize Ps3 daha canlı geldi Xbox oyunlarda sanki daha karanlık gozuktu ps 3 aldık ya belkide psikoljik mesele bizimkisi:)

MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011, Sal 12:57:22 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

OTTO_MERT_TR yazdı:
Dragonslayer yazdı:

Canın sagolsun var tabiki bu sekılde buyucez zaten pro olup olmaman onemli degil maksat insanlık Kz3'de 1 hafta ıcınde ekıbı toparlıcaz ama sımdıden eklersen 3 4 kısı oynarız tabıkı Psn:OTTO_MERT_TR

tmm ekliyorum

Mesaj Başlığı: Re: Ottomans Klanı Xbox'dan Ps'ye Geçiş
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011, Sal 18:35:24 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Öncelikle hayırlı olsun ve PSN ' e hoşgeldiniz :lol:

Eğer COD Black Ops'u bi partiye toplanıp oynayalım derseniz her zaman açığım PSN : KembaWalker1 iyi oyunlar :mrgreen:

Resim

MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011, Sal 18:41:27 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

yeah klan canavarları sizi :) :)

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011, Çrş 01:32:56 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

KembaWalker yazdı:
Öncelikle hayırlı olsun ve PSN ' e hoşgeldiniz :lol:

Eğer COD Black Ops'u bi partiye toplanıp oynayalım derseniz her zaman açığım PSN : KembaWalker1 iyi oyunlar :mrgreen:

Black Ops geçtide artık onu Xboxda çok oynadık baydı modern warfare serileri var ama yenı cıkanıda alıcaz yınede ekledim

MesajGönderilme zamanı: 07 Eki 2011, Cum 14:31:05 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Mavifil yeni Klan üyemizdir ona hoşgeldin diyoruz evet arkadaşlar yokmu aramıza katılmak isteyen 1 talep olması bizi üzdü işin doğrusu.

MesajGönderilme zamanı: 07 Eki 2011, Cum 20:32:51 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

OTTO_MERT_TR yazdı:
destroyer333 yazdı:
Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.Sana söyle acıklıyım arkadaşım Xbox memberlarına değer vermiyor bizde 3 tane Xbox vardı Arcade banlandı Elite aldık Kırmızı ışık çıkarmaz dediler çıkarttı bi kere adamlar Türkiyeyi tanımıyor Ps'de Türkçe oyunlar bile bulunmakta Xbox'da Türk Member çok az genellikle gurbetçi arkadaşlarımızla oynuyoruz zaten 100-200 kişilik bir kitle var hepsi birbirini tanır yani okyanusda kayık bulmak gibi zor Türk member bulmak Clan maçları çok nadir atabildik ve insanı çok darlıyor Xbox menüsü ps3 çok geniş internetime girip full hd dizimi bile izleyebiliyorum Xboxda bunlar belkide 3-5 seneye olacak işler ve Gears of war dışında özel oyunları beş para etmez bizim sadece suan oynadığımız uncharted killzone heavy rain sırf bizi ps3 e çeken oyunlar herşeyı geçtim kontrast daha yüksek seni konsola bağlıyor live parası vermiyosun alışverişmi yapıcan Tlye ödüyosun bu saymakla bitmez biraz çok kafa açtım kusra bakma ama gerçekten Ps3 cocuklugumuzun konsolu ve cok ozel.

Saygılar..

orjinal mi kullanıyordunuz,korsan mı?elite aldığınızda 3k minimuma inmez elite paketin adıdır.kutunun içindeki ekstraları temsil eder.arcade içinde sadece temel şeyler vardır elite'in içinde hdd,mikrofon gibi ekstralar vardır.jasper board yada slim alsaydınız 3k riskini minimuma indirmiş olurdunuz.exclusive oyunlar konusunda haklısın.xbox'a çıkan özel oyunların kaliteli olanları çok az.halo ve gears of war çok iyi oyunlar.ps3'e çıkanların zaten nerdeyse hepsi çok kaliteli iyi oyunlar oluyor.

MW2 K\D Ratio: 5:20
Black Ops K\D Ratio: 6:26
http://i1104.photobucket.com/albums/h33 ... G_0555.jpg
MW3 K\D Ratio: 6.00-7.00

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz