Kayıt: 03 Oca 2012, Sal 23:58:00 Mesajlar: 112 Konum: İsTanbuL
Arkadaşlar ben korsan oyun oynuyorum. Fifa11 CD'nde 15 adet oyun var. PS3'ü açıyorum Gaia Manager (ps3'ü aldıgımda atılan version gibi birşey olsa gerek oyunlar ordan açılıyor ) geliyor ama onun üstünde CD işareti yok ama cd makinenin içinde CD'yi görmüyor galiba makine bunun hakkında ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun!
Korsan oyunun yasak oldugunu biliyorum ama elim mecbur bu konuda da babamı ikna etmeye çalışmaktayım.
_________________ Oyunlarım; GTA Episodes From Liberty City, Driver San Francisco
PSN: GTAIVtarcan
God of War
Mesaj Başlığı: Re: Oyun açılmıyor!
Gönderilme zamanı: 09 Şub 2012, Prş 21:41:46
Site Admin
Fifa 11'in içerisinde 15 oyun yok, Fifa'nın içinde sadece Fifa var.
15 oyun HDD'in içinde duruyor, sen gaia menager'a girdiğin zaman oradan oyunu seçip X'e basıyorsun, ön belleğe oyun yüklenmiş oluyor. Sonra Fifa 11 cd'sinin üzerine geldiğinde, gaia'dan yüklemiş olduğun oyunu görüyorsun Fifa yerine.
Eğer disk gözükmüyorsa blu ray okuyucuyla alakalıdır bu, ya da düşük bir ihtimalle de olsa disk sorunludur.
God of War yazdı:
Eğer disk gözükmüyorsa blu ray okuyucuyla alakalıdır bu, ya da düşük bir ihtimalle de olsa disk sorunludur.
bu söylediklerini dikkate alıcam.
_________________ Oyunlarım; GTA Episodes From Liberty City, Driver San Francisco
The Darklord
Gönderilme zamanı: 10 Şub 2012, Cum 17:35:49
PSTürk Bağımlısı
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
Orjinal Cd'mi kopya mı?Orjinalse okuyucuda sorun vardır.
_________________ Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
Auosa
Gönderilme zamanı: 11 Şub 2012, Cmt 20:57:24
Amatör Oyuncu
CD kopyaydı artık degil artık bende orjinal oyun oynıcam PS3 'ün gözü yanmış nasıl oldu anlamadım ama ben ps ye bi oturdummu 4 saat yaklaşık basından kalkmıyodum heralde onun yüzünden ancak daha 1 ay olmamıştı makine alınalı şimdi servise verdik kopya mopya kalmadı sildirdim zaten oyunları sildirmesem kendim tamir ettirsem 150 Tl yaklaşık onun yerine 3 orji oyun alırım online oynarım daha iyi.
The Darklord
Gönderilme zamanı: 11 Şub 2012, Cmt 21:08:42
PSTürk Bağımlısı
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
Eh orjinal alcan artık.BU arada ucuz ps oyunlar bulabileceğin 1-2 site biliyorum.öm'den atarım istersen
_________________ Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
Auosa
Gönderilme zamanı: 18 Şub 2012, Cmt 00:51:45
Amatör Oyuncu
olur gönder bakıcam
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz