|
Zaman: 25 May 2012, Cum 00:04:39
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 10 mesaj ] |
|
|
|
|
|
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: oyun oynarken para kazanma  Gönderilme zamanı: 18 Mar 2010, Prş 16:08:49 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 20 Kas 2006, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 2140 Konum: KÃBUSLARIN
|
|
nası bişeymiş o varsa böyle bir olay hepimiz zengUn oluruz
_________________  PSN id: Nightmare666-82
|
|
|
|
 |
|
Crow
|
Mesaj Başlığı: Re: oyun oynarken para kazanma  Gönderilme zamanı: 18 Mar 2010, Prş 16:29:05 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 04 Şub 2008, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 663 Konum: İstanbul_Avrupa
|
 ne ayak fake bence
_________________ Fısıldanan Sözler Çok Kere Yüksek Sesle Söylenenden Daha Uzağa Giderler
|
|
|
|
 |
|
FieryKiss
|
Mesaj Başlığı: Re: oyun oynarken para kazanma  Gönderilme zamanı: 18 Mar 2010, Prş 17:07:29 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 03 Eyl 2008, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 564 Konum: Ankara'dan Gaziantep'e...
|
|
Eğer öyle bi uygulama varsa bu sitedeki herkes zengin olur. Bence yalan geliyo bana ama... Araştırmak lazım.
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: oyun oynarken para kazanma  Gönderilme zamanı: 18 Mar 2010, Prş 17:26:34 |
| Trophy Editörü |
 |
Kayıt: 05 Nis 2009, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 1318 Konum: Bursa
|
|
Amerika ve Kanada var sadece, ben mi bulamadım ki..
|
|
|
|
 |
|
The Moonlight
|
Mesaj Başlığı: Re: oyun oynarken para kazanma  Gönderilme zamanı: 17 May 2010, Pzt 21:19:08 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
nightmare666 yazdı: nası bişeymiş o varsa böyle bir olay hepimiz zengUn oluruz Bi insan bağımlı olduğunu bukadar da belli etmezki be abi . 
|
|
|
|
 |
|
OrangeboxTR
|
Mesaj Başlığı: Re: oyun oynarken para kazanma  Gönderilme zamanı: 06 Ağu 2010, Cum 22:00:40 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
psluvex yazdı: Siteyi biraz inceledim clan ve 1v1 maçlar yapılıyor siteye kayıtlı klan veya kullanıcıya meydan okuyorsunuz oyunu kazanırsanız para kazanıyorsunuz ancak önce sitedeki hesaba para yatırıyosunuz sonra meydan okuduğunuz rakiple maçı kazanırsanız parayı siz alıyosunuz bi nevi kafelerde yapılan paralı pes turnuvalarıyla aynı sistem tahminimce bu söylediğimin haricinde site kendisi büyük turnuvalar düzenliyor ve bu turnuvaya girecekler para yatırıyor turnuvayı kazanırsanız fazla katılan oyuncu olduğu için havuzdaki para fazla oluyor daha fazla kazanmış oluyosunuz...
Bu sitenin haricinde profesyonel oyuncuların para kazandığını biliyorum ama genelde pc strateji oyunlarında kazanılıyor diye biliyorum mesela x oyununda çok iyi olan bi adam var ama gerçekten iyi kolay kolay yenilmiyor strateji yaratıyor vs vs bu adamlara oyuncu ürünleri üreten firmalar(oyuncu mouse'u klavyesi vs vs) sponsor oluyor ve bedava ürünlerini gönderiyor ve belli bir miktar veriyor sonra büyük turnuva düzenleyen sitelerde X oyuncu bu mouse'u kullanıyor gibisinden reklamlar yapılıyor
ozgurulas,Siteye kayıt olurken state/province sekmesinde en üstte Outside Us/canada var... güzelmis valla
_________________ PS3 TrophiesX)X)X)X)
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 10 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|