Zaman: 25 May 2012, Cum 00:07:27

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Oyunda Donma ve Ardından Corrupted HDD Hatası YARDIM !!!
MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 01:00:37 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar dun playstatıon ımı battlefıeld 3 oynamak ıcın actım ancak cd yı taktıgımda oyun acılırken sıyah ekranda dondu sıxaxısımde cevap vermıyodu bende mecburen dugmesınden kapadım actıgımda ekrana ''system was not turned off properly the last time it was used the file system of the hard disk may be corrupted.

this system will restart check file system and restore it if it is corrupted .if the file system is corrupted .İt may take 2 to 3 hours to complete'' yazısı geldı bende restore ettım. Duzeldıgını sandım bugunde fıfa 12 oynamak ıcın cd yı taktım onlıne mac yaptım ana menuye dondugumde tekrar dondu. Bende yıne aynı sekılde dugmeden kapadım ve yıne aynı yazı geldı tekrar restore ettım. Tanıdıgım bı kac yere sordum save dataları yedekleyıp quıck format atmamı ıstedıler. Denılenı yaptım su anda bı sorun yok ancak yarın sabah kalkıp tekrar oyun oynamak ıstedıgımde aynı seyın olmasından korkuyorum. Tekrar boyle bı sorunla karsılasırmıyım ? Cevaplarınızı ve onerılerınızı beklıyorum. :(

Mesaj Başlığı: Re: Oyunda Donma ve Ardından Corrupted HDD Hatası YARDIM !!!
MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 03:05:28 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

aynı sorun bendede oldu tabi ben oyun takılmasa bile cihazı arka tuşdan kaparım genelde aslında yapman gereken cd yi cıkarmak bu şekilde cihaz soft reset atıyo kendine bi sorun çıkarmaz buda

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 03:08:15 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Eveettt yalniz degilmisim yalniz degilmisiiiimmmm :lol: :lol: . Anlattiginin tipkisinin aynisini ben yasiyorum bi suredir oyun acilmadan hemen once ekran simsiyah ve hicbisey islemiyo mecbur tek care gucu kesip yeniden baslatmak oluyo. En son bu aksam oldu ve sonye bildirim mesaji felan gondermek istedi gonder anasini satayim dedim bende :D

COD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 03:10:04 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

alpelin yazdı:
aynı sorun bendede oldu tabi ben oyun takılmasa bile cihazı arka tuşdan kaparım genelde aslında yapman gereken cd yi cıkarmak bu şekilde cihaz soft reset atıyo kendine bi sorun çıkarmaz buda

İste bu durumu ben denedim cdyi cikardim reset felan atmiyo meret dostum =D>

COD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 03:14:04 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Real_DisasteR yazdı:
alpelin yazdı:

İste bu durumu ben denedim cdyi cikardim reset felan atmiyo meret dostum =D>

ben bikere denedim bu yolu bende oldu acma kapama tuşuna basılı tutarak kapamayı denedinmi hiç?

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 03:16:00 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Ohoo neler denemedim ejecte basili tuttum, kapama tusuma basili tuttum yetmedi gaza geldim ikisine birden basili tuttum, koldaki ps tusuna basili tuttum nafile

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 03:20:15 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

farklı bi sorun olmasın sendeki bende hiç oyun açılırken takılmadı ama takılınca cd yi çıkarmak yetti bide benim cihaz çok eski daha türkiye de çıkmadan almıştım ben 60 gb liklerden hala tıkır tıkır emektar makinam (hiçde bakmam makinaya ha :mrgreen: )

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 03:24:19 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Ya onceden o dedigin oluyodu donunca cdyi eject yaptimmi reseti atiyodu tmam biliyorum ama gel gorki ornagin daha bu aksam olani anlatiym psnden aldigim bi oyun var resident evil code veronica, oyunu acarken tarif ettigim sekilde donduuu ve meretin icindede pes cdsi vardiii neyse eject dedim cd cikti ama reset atmadiii. =D> .

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 03:25:49 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

:? bi göster bence hocam nolur nolmaz ilerde sorun çıkmasında

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 03:30:16 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Ya agzimi bozcam simdi daha bi senelik 120 gb slim bu zikkim bi senede bozuluyosa yaziklar olsun sonye be :twisted: :)

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 10:55:59 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Real_DisasteR yazdı:
Eveettt yalniz degilmisim yalniz degilmisiiiimmmm :lol: :lol: . Anlattiginin tipkisinin aynisini ben yasiyorum bi suredir oyun acilmadan hemen once ekran simsiyah ve hicbisey islemiyo mecbur tek care gucu kesip yeniden baslatmak oluyo. En son bu aksam oldu ve sonye bildirim mesaji felan gondermek istedi gonder anasini satayim dedim bende :D

Baska bısı yapmamız gerekıyomu arkadaslar bı sorun cıkarırmı bu durum, soguk terler akmakta rahat edıyımmı :mrgreen: :?:

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 13:32:24 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Beyler konuyu yenı gordum bu durumu ben arada yasıyorum en son 1 ay once FİFA12 yı cd den oynarken oldu actım oyunu oyun acılmadı sıyah keran geldı sonra acma kapama tusna basılı tutum hıc bı tepkı yok cıhazda daha sonra dırek arkadan kapadım cıhazı daha oncesınde ASSINS cread oynarken de oldu yanı olagan bı durum arada oluyor yanı ve bıraz su yuzden olabılır ps3 kasıldıgına yanı onlıne olldugumda da oluyordu kısacası powerden dırek kapamak sorun yaratırmı tabıkı bı anda elektırıgı kesmek sorun sonucta ps3 soka ugratıyorsun ama soyle bısey elektırıkler kesılıyor dıye arada UPS aldım yanı bıkere bıle elektırık kesılmedı :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 14 Oca 2012, Cmt 14:08:56 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

plovdivli yazdı:
Beyler konuyu yenı gordum bu durumu ben arada yasıyorum en son 1 ay once FİFA12 yı cd den oynarken oldu actım oyunu oyun acılmadı sıyah keran geldı sonra acma kapama tusna basılı tutum hıc bı tepkı yok cıhazda daha sonra dırek arkadan kapadım cıhazı daha oncesınde ASSINS cread oynarken de oldu yanı olagan bı durum arada oluyor yanı ve bıraz su yuzden olabılır ps3 kasıldıgına yanı onlıne olldugumda da oluyordu kısacası powerden dırek kapamak sorun yaratırmı tabıkı bı anda elektırıgı kesmek sorun sonucta ps3 soka ugratıyorsun ama soyle bısey elektırıkler kesılıyor dıye arada UPS aldım yanı bıkere bıle elektırık kesılmedı :mrgreen:

Dedıgım gıbı quıck formatta attım yanı olagan bır durum endıse etmeye gerek yokmu plovdivli :?:

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 13 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: