|
Zaman: 25 May 2012, Cum 00:32:46
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 14 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 18 Nis 2011, Pzt 22:33:23 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 20 Kas 2006, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 2140 Konum: KÃBUSLARIN
|
Dünyanın ünlü TV markalarından olan Philips, televizyon işlerine elveda demeye hazırlanıyor. 2011'in ilk çeyreğinde beklentileri karşılayamayan Philips, televizyon bölümünün büyük bir kısmını iş ortaklarından TPV'ye devrettiğini açıkladı. Televizyon işlerinin %70'lik payını Çin'li monitör üreticisi olan TPV'ye devreden Philips, yoluna %30'luk payı ile devam edecek. Philips'te Gerard Kleisterlee'nin yenire CEO'luk görevine gelen Frans van Houten yaptığı açıklamada, "Televizyon işlerimize çözüm bulmak, bizim en büyük önceliğimizdi ve TPV ile girdiğimiz 70'e 30'luk ortak girişimimiz, bizim açımızdan oldukça karlı olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Philips'in uzun dönem hedefleri tam olarak netleşmezken, önümüzdeki yıllarda %30'luk payını satarak, TV pazarına elveda edeceği bekleniyor.
_________________  PSN id: Nightmare666-82
|
|
|
|
 |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 18 Nis 2011, Pzt 22:34:15 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Öyle rakipleri var ki tabi beklentileri karşılamaz, hiç şaşırmadım dersem yeridir.
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 18 Nis 2011, Pzt 22:43:04 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
iyi de çekilmiş olmuyorlar ki... stratejik hamle yapmışlar kar payını devretmişler sektörel küçülmeyi seçmişler bunlar şirket hamleleri; yine tv üretilecek yine adı philips olacak pek de bişey değişmeyecek kullanıcı için samsung, lg, sony gerisi yalan zaten 
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 18 Nis 2011, Pzt 22:59:20 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
philips tüplü tv lerde iyiydi ama lcd işi pek öyle olmadı.
|
|
|
|
 |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 18 Nis 2011, Pzt 23:57:25 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
LG'de ahım şahım kalitede bir marka değil, fiyatları diğer kalite markalara oranla daha düşük olduğu için piyasada iyi tutunuyor, SONY'nin SHARP'ın (iyi modelleri TR'de pek yok) TOSHIBA'nın üst serileri falan, LG bunların yanına bile yaklaşamaz, SAMSUNG'da eski kalitesinde değil, fiyat performan ürünler yaptığı için çoğu modelinde kendi panelini kullanmıyor, kendi panelini kullansada işlemci olarak TOSHIBA SONY gibi markalardan daha yavaş olduğu için, Input-Lag ve haraketli sahnelerde bulanıklaşma gibi sorunlar yaşatabiliyor. DVD, Blu-Ray, falan olarakta SAMSUNG ve LG pek kaliteli değildir, SONY belki bir kademe üstündür ama bu işlerde yüksek kalite arayanlar en azından PIONEER falan almalıdır, onunda üstü olarak MARANTZ, DENON tarzı markalar vardır ki felaket tuzlu fiyatları vardır, birde OPPO falan var DVD oynatıcısı bile Blu-Ray'den pahallıdır. 
|
|
|
|
 |
|
plovdivli
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 19 Nis 2011, Sal 00:14:19 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 02 Kas 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1585 Konum: Uydukent-Пловдив
|
nightmare666 dostum kesin mi cekilyiomus philips yazik uzuldum tuplusu nu kulaniyorum hala 6 seneyi gecti.Saglam marka idi alman lar boyle kolay pes etmez ama bi bildikleri vardir.Cin liler giriyosa isin icine o tv ye yaklasilmaz artik  senin bi toshiba tv vardi ne oldu o varmi bi gelisme dusmedimi fiyati? en saglam tv hangisi ya Samsung lar tr de peynir ekmek gibi satiliyo sanirsam.Bende samsung kulnicisiyim panlelrinde ki isik sizmasi benimde dikkatimi cekiyo 2. samsung tv yi aldigimda iyice gozume carpti.Nasil dim soyle bi siyahimsi bi iz gibi bisey gozume carpiyo 1. aldigim tv de ozelikle mac lar sirasinda yesil cimde belirgin oluyo ilk basta aldigim spreyden yani lcd icin sonorous marka bi lcd tv temisleyci spreyi kulaniyorum tv ye simmistim oyle siliyodum sonra beze hafif sikip silmeye basladim.Dedim spreydenmi oldu onceden benmi dikkat etmedim cozemedim hala yeni aldigim C samsung serisinde tv ye hic sikmadan sbeze sikip sildim tv yi ne kadar tavsiye edilyio bu spreyler bilmiyorum ama sanda danisim dedim sen nasil temizliyosun tv yi?
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 19 Nis 2011, Sal 00:28:05 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
yahu üstüne basa basa tekrarlayayım, yukarıdaki açıklamada sektörel küçülmeden bahsediliyor kar marjı olarak çekilmekten falan değil, tamamen yanlış bir başlık olmuş bu demeç için...
hatta adamlar bu küçülmede arge maliyetini de TPV ye kitlemişler, philips marka tv ler çıkmaya devam edecek... bizim gibi muhabbetini yapmayan hiç bir tüketici de kimin yüzde kaç payı var şirkette zerre umursamayacak...
bu arada babam sabancı, koç değil albayrak, erdoğan,unakıtan ya da gül de değil
makul fiyatla sunulan teknolojiye bakalım sharp ve üstü kazık fiyatlılara değil asgari ücret 800lira civarı kimsw 20bin üstü tv ye veremez bu ülkede helalinden geçinen...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
Delerium
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 19 Nis 2011, Sal 00:31:12 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 07 Eki 2007, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 129 Konum: İstanbul
|
|
Adamlar Piyasayı Kurdular Zamanında Şimdi Bırakıyorlar Birçok Teknolojiyi İlk Çıkaranlardandır Philips ama Kendileri Kaybetti Birşeyi Bulmak Mesele Değil, Yapıp Bıraktılar Geliştirme Yolunda Diğer Markalar Öncü Oldu Yaptıklarını... Sonra Her Otu Boku Üretmeye Kalktılar Olacağı Bu. Ayrıca Zamanında Ses Ürünleri Mükemmel Ötesiydi Original Hollanda Philips lerinin...
10.000 Buluş Ve 60.000 Patent Sahibi PHILIPS in Buluşlarından Bazıları :
Compact Cassette (CC) Compact Disc (CD) Compact Disc Interactive (CD-i) Döner Başlıklı Traş Makinesi (PHILISHAVE) Enerji Tasarruflu Ampul Geniş Ekran TV / Yüksek Tanımlamalı TV Laser Görüntü Çok Uzun Ömürlü Ampul (QL Aydınlatma) Digital Compact Cassette (DCC)
|
 |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 19 Nis 2011, Sal 00:34:36 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
plovdivli yazdı: nightmare666 dostum kesin mi cekilyiomus philips yazik uzuldum tuplusu nu kulaniyorum hala 6 seneyi gecti.Saglam marka idi alman lar boyle kolay pes etmez ama bi bildikleri vardir.Cin liler giriyosa isin icine o tv ye yaklasilmaz artik  senin bi toshiba tv vardi ne oldu o varmi bi gelisme dusmedimi fiyati? en saglam tv hangisi ya Samsung lar tr de peynir ekmek gibi satiliyo sanirsam.Bende samsung kulnicisiyim panlelrinde ki isik sizmasi benimde dikkatimi cekiyo 2. samsung tv yi aldigimda iyice gozume carpti.Nasil dim soyle bi siyahimsi bi iz gibi bisey gozume carpiyo 1. aldigim tv de ozelikle mac lar sirasinda yesil cimde belirgin oluyo ilk basta aldigim spreyden yani lcd icin sonorous marka bi lcd tv temisleyci spreyi kulaniyorum tv ye simmistim oyle siliyodum sonra beze hafif sikip silmeye basladim.Dedim spreydenmi oldu onceden benmi dikkat etmedim cozemedim hala yeni aldigim C samsung serisinde tv ye hic sikmadan sbeze sikip sildim tv yi ne kadar tavsiye edilyio bu spreyler bilmiyorum ama sanda danisim dedim sen nasil temizliyosun tv yi? PHILIPS Hollanda markası, PSV'de PHILIPS'in zaten (Philips Sport Vereniging) Benim o TOSHIBA iyi çıkmadı, yabancı ülkelerdeki kullanıcı yorumları iç açıcı değilmiş, zaten TR'de de hiç görmedim (acelem yok zaten) Işık sızması hayvani boyutlarda değilse normaldir, çizgi dikey mi yatay mı? çok belirgin değildir herhalde. Ben sprey kullanmıyorum, TANSAŞ'dan kaliteli bir bez almıştım onunla siliyorum, ama spreyin de bir zararı olacağını sanmam, sonuçta bu iş için üretilmiş.
|
|
|
|
 |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 19 Nis 2011, Sal 00:43:52 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
the_greywolf yazdı: yahu üstüne basa basa tekrarlayayım, yukarıdaki açıklamada sektörel küçülmeden bahsediliyor kar marjı olarak çekilmekten falan değil, tamamen yanlış bir başlık olmuş bu demeç için...
hatta adamlar bu küçülmede arge maliyetini de TPV ye kitlemişler, philips marka tv ler çıkmaya devam edecek... bizim gibi muhabbetini yapmayan hiç bir tüketici de kimin yüzde kaç payı var şirkette zerre umursamayacak...
bu arada babam sabancı, koç değil albayrak, erdoğan,unakıtan ya da gül de değil
makul fiyatla sunulan teknolojiye bakalım sharp ve üstü kazık fiyatlılara değil asgari ücret 800lira civarı kimsw 20bin üstü tv ye veremez bu ülkede helalinden geçinen... Dostum ben haberi olduğu gibi geçirdim, techno-labs'ın haberidir, ilerde %30 payını da satarak pazarı tamamen bırakacak diyor. Aslında SHARP SONY TOSHIBA bukadar pahallı markalar değiller ama burdaki disbiritör firmalar kan emici adi şerefsizler olunca fiyatlar 4'e 5'e katlanıyor, yani olay sadece vergilerden ibaret değil, 1 liralık şeyi 5 liraya alıyorsan bu iş sadece vergiden kaynaklı değildir.
|
|
|
|
 |
|
plovdivli
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 19 Nis 2011, Sal 03:02:25 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 02 Kas 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1585 Konum: Uydukent-Пловдив
|
nightmare666 yazdı: plovdivli yazdı: nightmare666 dostum kesin mi cekilyiomus philips yazik uzuldum tuplusu nu kulaniyorum hala 6 seneyi gecti.Saglam marka idi alman lar boyle kolay pes etmez ama bi bildikleri vardir.Cin liler giriyosa isin icine o tv ye yaklasilmaz artik  senin bi toshiba tv vardi ne oldu o varmi bi gelisme dusmedimi fiyati? en saglam tv hangisi ya Samsung lar tr de peynir ekmek gibi satiliyo sanirsam.Bende samsung kulnicisiyim panlelrinde ki isik sizmasi benimde dikkatimi cekiyo 2. samsung tv yi aldigimda iyice gozume carpti.Nasil dim soyle bi siyahimsi bi iz gibi bisey gozume carpiyo 1. aldigim tv de ozelikle mac lar sirasinda yesil cimde belirgin oluyo ilk basta aldigim spreyden yani lcd icin sonorous marka bi lcd tv temisleyci spreyi kulaniyorum tv ye simmistim oyle siliyodum sonra beze hafif sikip silmeye basladim.Dedim spreydenmi oldu onceden benmi dikkat etmedim cozemedim hala yeni aldigim C samsung serisinde tv ye hic sikmadan sbeze sikip sildim tv yi ne kadar tavsiye edilyio bu spreyler bilmiyorum ama sanda danisim dedim sen nasil temizliyosun tv yi? PHILIPS Hollanda markası, PSV'de PHILIPS'in zaten (Philips Sport Vereniging) Benim o TOSHIBA iyi çıkmadı, yabancı ülkelerdeki kullanıcı yorumları iç açıcı değilmiş, zaten TR'de de hiç görmedim (acelem yok zaten) Işık sızması hayvani boyutlarda değilse normaldir, çizgi dikey mi yatay mı? çok belirgin değildir herhalde. Ben sprey kullanmıyorum, TANSAŞ'dan kaliteli bir bez almıştım onunla siliyorum, ama spreyin de bir zararı olacağını sanmam, sonuçta bu iş için üretilmiş. dikey yahu bi ara kafama taktim artik oluruna braktim dostum mac esnasinda yesil cimde top akarken belirginligi oluyo.Yani oluruna braktik anladim dostum bende 20 tl verdim sonorou's marka spreye fiber bezi de hediye idi aldigimda sonucta lcd tv icin uretiliyo dosru diyosun  ve ben bu olayi ps3 cafedeki tv lerde de gordum yani tv ler ile alkali bi durum galiba panelin arka kismindaki bu iz gibi bulaniklik gibi bisey her neyse.Hollanda mali mi yahu philips ben hep alman diye biliyodum ne cehaletmis bizimki  ama ogrenmis olduk hem:)
|
|
|
|
 |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: Philips televizyon işinden çekiliyor!  Gönderilme zamanı: 19 Nis 2011, Sal 11:36:24 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
Benim eski SAMSUNG'da da çok hafif vardı (32R71B) FIFA oynarken biraz belli oluyordu ama rahatsız edici düzeyde değil, diğer oyunlarda hiç belli olmuyordu, malesef günümüzde kusursuz panel olmuyor, gözlerin alışırsa en kral markada bile bir kusur bulursun.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 14 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|