|
Zaman: 25 May 2012, Cum 00:40:18
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
seytanx
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Eyl 2007, Prş 12:42:57 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 21 Nis 2007, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 162 Konum: İstanbul ..
|
eline saglık  cokta uzun bişey diilmiş aslında 
_________________ ..ѕєηѕιz gєçєη güηℓєяιη кαzαѕı уσк вє ѕєνgιℓι..
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Eyl 2007, Prş 12:50:13 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
|
Bunu da testler ve rehberler bölümüne alabilirzi aslında.  Oğuz coşmuşsun yine ha.  ps2 sı olanlar en azından daha mutludurlar şimdi. 
|
|
|
|
 |
|
ggedik
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 16 Eyl 2007, Pzr 19:17:21 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Haz 2007, Cum 00:00:00 Mesajlar: 1131 Konum: King Apaci
|
|
bilgi için teşekkürler
|
 |
|
masterofdisaster
|
Mesaj Başlığı: Re: Playstation 2 İle İnternete Nasıl Bağlanılır?  Gönderilme zamanı: 27 Eki 2007, Cmt 11:03:27 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 12 Tem 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 10 Konum: Bursa
|
LUBUOGUZ yazdı: PS2 ile internete bağlanmak için öncelikle şunlara sahip olmalısınız
1-Bir adet PS2 (model fark etmez) 2-Bir adet klavye+mouse 3-Bir adet USB Network Adapter ve de 4-Bir adet DSL ve benzeri hızlı bağlantı.......
Öncelikle alacağınız Ethernet Kartının modellerinden bahsedeceğim... Size şu modellerden birini öneriyorum (Yalnız ismine cismine dikkat mutlaka ama mutlaka aynı olması lazım)
*3Com USB Network Ethernet Adapter 3C460B BAFO USB To Ethernet Adapter BF-310 Belkin USB 10/100 Ethernet Adapter F5D5050 Belkin USB 10/100 Ethernet Adapter F5V122-PC USB to Fast Ethernet Coverter SOHO-USBNET/100 EdiMax USB Father Ethernet Adapter 10/100 EU-4201 (Öneririm) USB to Fast Ethernet Converter SOHO-USBNET/100
Bu Ethernet Kartlarından birini alıyorsunuz ve bağlantı kablolarını kullanarak PS2ye bağlıyorsunuz....
Online oyun için size şu adımları takip etmenizi öneriyorum: Main Menu-Options-Network Setup-Hardware Setup-buradan USB Ethernet Adapteri seçin.Sonra Connection Settings-Type-Connection Type- Auto Detect(DHCP) veya statik IP olarak ayarlayın.Deneme yanılma yoluyla Windows XP Network paylaşımı ya da Auto Detect yapın.Save Settings diyip çıkın.(Buraya dikkat eğer PS2nizde Memory Card yoksa bu ayarları her konsolu açışınızda tekrar girmek zorunda kalırsınız!)
Buradan sonra oyunun Ana Menüsünden Network Play-interneti seçin Konsolunuzda hangi oyun takılı ise onunla ilgili bölümleri kaç oyuncunun katıldığını ve pingi göreceksiniz size tavsiyem güzelim yurdum bağlantısının ne denli sorunlu olduğunu bildiğiniz için en düşük Pingli bağlantıya girmeniz....Mutlaka DSL veya yüksek hızlı bağlantı sahibi olduktan sonra PS2niz ile online tadını çıkarırsınız..
Saygılar .Lubuoguz.
ya şimdi modemin ethernet kablosunu ps2 nin arkadaki network çıkışınamı takmamız gerekiyo 
_________________ cracker´Ä±n hakkından hacker gelir
|
|
|
|
 |
|
podolski-94
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 27 Eki 2007, Cmt 12:56:41 |
| Hile & Ekran Görüntüsü Editörü |
 |
Kayıt: 23 Ağu 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 2983 Konum: Istanbul
|
|
lubooguz kardeş dediklerin doğru ama ben bi kere abimle bağlandım oda bir cd sayesinde heralde o cd de oyunlara bakabiliyoruz çette yaptık hatta
_________________ Oyunlarım Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, GOW Collection, Splinter Cell 4, Call of Juarez Bound in Blood, Killzone 2, RE5 (x2), GOW3, Gran Turismo 5 Bitirdiklerim Condemned 2, DMC4, MGS4, GTA4, UNC2, Heavy Rain, Splinter Cell 4, Far Cry 2, KZ2, RE5, GOW3, Call of Juarez Bound in Blood, Dead Space, AC1, COD5, Turok, Silent Hill 5, Dark Sector, Call of Duty Modern Warfare 2, Red Dead Redemption, AC2, GOW1
|
|
|
|
 |
|
bthneks
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 13 Ağu 2008, Çrş 16:32:11 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Benimde bi sorum olucak ps2 de sörf yapılıyormuş sanırım http://www.brookfresh.co.uk/ bu sitede herşeyi ayrıntılı olarak anlatıyor ama ingilizcem olmadıgı için yapamadım
Türkçe olarak anlatıp yardım ederseniz sevinirim
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|