|
Zaman: 25 May 2012, Cum 00:48:59
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
carismags
|
Mesaj Başlığı: Re: Playstationturk Ailesi 2011 in Aksiyon Oyununu seçiyor  Gönderilme zamanı: 29 Kas 2011, Sal 23:37:55 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 31 Eki 2009, Cmt 19:45:56 Mesajlar: 322 Konum: ŞiŞLi - iSTaNBuL
|
psturksercan yazdı: carismags yazdı: Biliyorum PS3'e çıkmadığını; En İyi Yarış kategorisinde Forza Motorsport 4 var ve bende onun için objektif bakıyorsunuz diye düşündüm o nedenle GeOW3'ün listede olmamasına şaşırdım, saygılarımla.... Gears Of War 3 ü, önümüzdeki ay okuyacağınız E-Dergi projemize kattık. Şimdilik sürpriz kaçmasın diye de fazla detaya girmiyoruz. Anket listemiz de sınırlı olduğu için ve PS3 tabanlı bir site olduğumuz için de her iki konsola da çıkan oyunlara ağırlık vermek istedik. Forza 4, yarış oyunlarının kalite bakımından azlığı için listemizi arttırmak için konuldu. Bilginiz olsun. Yani objetifliğimizde sorun yok ama, gerek anket limiti gerekse her iki konsola uyarlanan oyunlar göz önüne alındığında, mutlaka elemeler yapmak gerekiyor. Dediğim gibi bir sonraki e-dergimiz de göreceğiniz sürprizler olacaktır. Bizi izlemeye devam edin.  Anladım...  Yanlış anlaşılmasın XBox'u ya da GeOW 3 savunduğumdan ya da fanboyların tabiriyle fanlık yaptığımdan falan değil; ben de iki konsol da var iki konsolu da hiçbir art niyet gözetmeden hiçbir ayrımcılık yapmadan oynuyorum, online ve orijinali PS3'te kopya ve multiplatform oyunları XBox'da oynuyorum, GeOW serilerini de begenerek oynayıp bitirdim; sadece GeOW3'ün neden listede olmadığını merak ettim yoksa biliyorum sitenin PlayStation tabanlı olduğunu ve eklemeden edemeyeceğim PlayStation bir hayat tarzıdır benim için.... 
_________________ You'LL NéVéR WaLK aLoNé................................ S!NCé * MCCMXCII *
|
|
|
|
 |
|
carismags
|
Mesaj Başlığı: Re: Playstationturk Ailesi 2011 in Aksiyon Oyununu seçiyor  Gönderilme zamanı: 29 Kas 2011, Sal 23:39:34 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 31 Eki 2009, Cmt 19:45:56 Mesajlar: 322 Konum: ŞiŞLi - iSTaNBuL
|
Neyse konuyu daha fazla kirletmeyelim  Oylamaya devam........
_________________ You'LL NéVéR WaLK aLoNé................................ S!NCé * MCCMXCII *
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Playstationturk Ailesi 2011 in Aksiyon Oyununu seçiyor  Gönderilme zamanı: 04 Ara 2011, Pzr 17:45:27 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
devam oylamaya devam... ana sayfadaki spotu görmeyen arkadaşalr var herhalde, oylama başlıklşarı ana sayfadan düşünce duruyor oylamalar
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
psturksercan
|
Mesaj Başlığı: Re: Playstationturk Ailesi 2011 in Aksiyon Oyununu seçiyor  Gönderilme zamanı: 05 Ara 2011, Pzt 15:31:20 |
| Ceo |
 |
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
|
etiket yazdı: dead space 2, batman arkham city ve bence resmen bir sanat eseri olan l.a noire'e haksizlik yapiyormusum gibi gelsede oyum uncharted 3'e. Haksızlık değil inan ki, sanat eseri... Sonuçta bir tane seçeceğiz, yapacak bir şey yok 
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Playstationturk Ailesi 2011 in Aksiyon Oyununu seçiyor  Gönderilme zamanı: 12 Ara 2011, Pzt 17:45:07 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
oylamada son günlere yaklaşıyoruz
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: Playstationturk Ailesi 2011 in Aksiyon Oyununu seçiyor  Gönderilme zamanı: 12 Ara 2011, Pzt 22:20:00 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
|
bence aksyonun babası doom ve benzeri şeylerdi eskiden şimdi işler çok değişti unc3 oynanmaya kat ve kat layık bir oyun ama LA noire ve AC:Revelations'u unutmamalıyız grafikleri şimdiki tps ve tpa oyunlarını aştı ve oynanırlık açısından oyum 3'üne ama oyumu Revelations'a veriyorum. 1-Ac Revalations 2-Unc3 3-La Noire
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: Playstationturk Ailesi 2011 in Aksiyon Oyununu seçiyor  Gönderilme zamanı: 12 Ara 2011, Pzt 22:21:40 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
|
şimdi oylamaya baktımda unc3 aldı başını gidiyor.Revalations bence bu ödüle layıktı türk kültürü,dili ve eserlerini iyi vurguluyordu.
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Playstationturk Ailesi 2011 in Aksiyon Oyununu seçiyor  Gönderilme zamanı: 12 Ara 2011, Pzt 22:32:35 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
osmanlı kültürü türk kültürü değil sadece bir parçası 2000 yıllık en az, orta asya kültürü de var uncharted üç de türk dilini epey iyi vurguluyor, zahmet edip türkçe oyun yapmışlar
|
|
|
|
 |
|
turkertoker
|
Mesaj Başlığı: Re: Playstationturk Ailesi 2011 in Aksiyon Oyununu seçiyor  Gönderilme zamanı: 13 Ara 2011, Sal 12:35:36 |
| İnceleme Editörü |
 |
|
|
anket ana sayfada herzaman görünmediği için, sanki katılım biraz az mı? yoksa bana mı öyle geldi?.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|