Mesaj Başlığı: Playstationturk'e reklam vermek(yardım lütfenn)
Gönderilme zamanı: 17 Kas 2008, Pzt 19:04:37
Profesyonel Oyuncu
Kayıt: 01 Kas 2008, Cmt 01:00:00 Mesajlar: 168 Konum: İSTANBUL
merhaba.Sitenin ana sayfasında reklam verin yazıyor.Nasıl reklam verebilirim.ücretli mi?ücretsiz mi? Ücretli ise ne kadar ödeniyor.Yardım ederseniz sevinirim.Konunun tüm sorularıma cevap almadan kilitlenmemesini rica ediyorum.
_________________ Sony 72 ekran tüplü tv
Ps3 40 GB
Oyunlarım
GTA 4
FİFA 09
Yakında TEKKEN 6
Kayıt: 06 Şub 2007, Sal 01:00:00 Mesajlar: 2328 Konum: Playstation Olan Heryer
Arkadaşlar konu şeffaf zaten problem değil. Tüm reklam verenlere eşit şartlar var. Normal bir banner yani Havuz Elektronik gibi bir ilanın 40 günlük ücreti 100 ytl dir. Ancak Kardeşler Elektronik gibi büyük reklam banneri olursa ücret artıyor.
Ayrıca deviljinkazama; bedava reklam alan bir yer varsa ben de talibim.
Arkadaşlar konu şeffaf zaten problem değil. Tüm reklam verenlere eşit şartlar var. Normal bir banner yani Havuz Elektronik gibi bir ilanın 40 günlük ücreti 100 ytl dir. Ancak Kardeşler Elektronik gibi büyük reklam banneri olursa ücret artıyor.
Ayrıca deviljinkazama; bedava reklam alan bir yer varsa ben de talibim. :mrgreen:
zaten 1 oyun satsa zararını karşılayıp birde üstüne kar koyuyor şirket o zaman :)
deviljinkazama
Mesaj Başlığı:
Gönderilme zamanı: 21 Kas 2008, Cum 22:11:19
Profesyonel Oyuncu
Kayıt: 01 Kas 2008, Cmt 01:00:00 Mesajlar: 168 Konum: İSTANBUL
Banka soyarsam derken şaka dedim.Çok masrafım var.Param pek yok da her neyse yanlış anlaşılmasın
_________________ Sony 72 ekran tüplü tv
Ps3 40 GB
Oyunlarım
GTA 4
FİFA 09
Yakında TEKKEN 6
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz