|
Zaman: 25 May 2012, Cum 01:12:24
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
avsar
|
Mesaj Başlığı: Pro takımı Çılgıntürkler takım kuralları ilk msjda  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 17:38:58 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
Evet arkadaşlar takımımızın adı çılgıntürkler katılmak isteyen herkese kapımız açıktır klübümüzün kurallarını aşağı kısımdan bulabilirsiniz
forumu aktif kullanmak foruma giremiyorsanız psni aktif kullanmak maç esnasında verilen direktiflere uymak kavga gürültü curcuna yaratmamak yenilirken biribirinize suç atmamak kamera ayarlarını pro değilde tele olması maça girerken yaptığınız pro oyuncunun mevkiine göre yer seçmek takımın eksiklerini görüp bana bildirmek maça giremiyeceğiniz zamanlar bana veya o gün online olacak kişilere bildirmek olmadı foruma yazabilirsiniz
evet arkadaşlar bu kurallara uyacak kişileri aramızda görmekten gurur duyarız takımıza katılmak isteyen arkadaşlar bana aşağıdaki bilgileri eksiksiz öm yoluyla göndermeleri rica edilir
psn adı: playstationturk forum kullanıcı adı: msn:(kullanmıyorsanız belirtin) oyuncunuzun mevkisi: oyuncunuzun skill i: online olma zamanlarınız:
En son avsar tarafından 13 Kas 2009, Cum 15:19:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 26 kere düzenlendi.
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: yeni fifa klübü  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 17:42:06 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
öbür klübümle iletişim kopukluğu yaşadım aktif olanlardan iletiim sorunu yaşamayacağımız arkadaşlarla olursa ben varım salı akşamı hariç ben varım...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
kenya
|
Mesaj Başlığı: Re: yeni fifa klübü  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 17:49:06 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eyl 2006, Cum 00:00:00 Mesajlar: 570 Konum: pandoranın kutusunda
|
|
bende varım soylenen saatte orda olurum
_________________  Jose Mourinho:Teknik direktör olmak için,önce futbolcu olmak gerektiğini söylüyorlar.Peki,Jokey olmak için de önce at mı olmak gerekiyor... Penaltıdan Gol Atınca Tabelaya Bile Koymuyorum (ceza)
|
|
|
|
 |
|
avsar
|
Mesaj Başlığı: Re: yeni fifa klübü  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 17:55:40 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
maçların akşam 22 sularında yapılmasını düşünüyorum
|
 |
|
kenya
|
Mesaj Başlığı: Re: yeni fifa klübü ismini arıyor  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 18:05:04 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
olur 22den baslarız
çılgın türkler olabilir bun u ıngılzıcede yazarız
En son kenya tarafından 29 Eki 2009, Prş 18:31:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_________________  Jose Mourinho:Teknik direktör olmak için,önce futbolcu olmak gerektiğini söylüyorlar.Peki,Jokey olmak için de önce at mı olmak gerekiyor... Penaltıdan Gol Atınca Tabelaya Bile Koymuyorum (ceza)
|
|
|
|
 |
|
kenya
|
Mesaj Başlığı: Re: yeni fifa klübü ismini arıyor  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 18:46:07 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
evet 2 kısı daha geldı baya ıyı olucaz
|
|
|
|
 |
|
kenya
|
Mesaj Başlığı: Re: yeni fifa klübü ismini arıyor  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 18:47:05 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: yeni fifa klübü çılgıntürkler  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 19:20:43 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
inşallah tamamına erer bu seferki... çok kişiye dayandığı için iletişim kopukluğu oluyor evrim alınamıyorm ama inşallah başarılı olur bu girişim...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
kenya
|
Mesaj Başlığı: Re: yeni fifa klübü çılgıntürkler  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 19:58:32 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
olur basarılı olması bızım elımızde
|
|
|
|
 |
|
avsar
|
Mesaj Başlığı: Re: yeni fifa klübü çılgıntürkler  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 20:03:37 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
arkadaşlar herkes psn sini ve msn ini yazarsa sevinirim
|
 |
|
kenya
|
Mesaj Başlığı: Re: yeni fifa klübü çılgıntürkler  Gönderilme zamanı: 29 Eki 2009, Prş 20:08:48 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
kenansuslu psn kenya1200@hotmail.com msn kafiyelı oldu
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|