|
Zaman: 25 May 2012, Cum 01:30:53
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
ilkermorat
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 17 Nis 2009, Cum 18:25:49 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
ben elimdeki ps2 yi çıkarmadım benim için ps2 nin çok ayrı bir yeri var bence ps2 de ps3 de olmalı ama tabi imkan meselesi ps3 oyunları fiyatlarıyla can yakabilecek cinsten benim gibi arşivciler için kötü ve acı bi durum iyi bi araştırma sonunda alınabilir ama 300-400 de vermemek lazım( ben ilk çıktığında sadece mesih çipine 230 vermiştim  )
|
|
|
|
 |
|
TUNA
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 17 Nis 2009, Cum 18:41:47 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
burhanmizrak yazdı: arda00, PS2 de oynamadığın baş yapıtlar için bence değer. MEsela God Of war 1 ve 2, Resident Evil 4, yada Burnout Serilerinden bir tanesini, MGS serisi, yani kısacası eğer baş yapıtlara bakamadıysan bence değer al derim.. PS3 oyun konusunda bende sana katıylıyorum  bende oyun yok  çok beleşçi oldum ondan bundan oyun dileniyorum : 
Çok Doğru Bencede Al Bu Oyunlar İçin Alınır.
_________________ -_- SEMTEX KING -_-
PSN: Serhattt-
|
|
|
|
 |
|
erar
|
Mesaj Başlığı: Re:  Gönderilme zamanı: 23 Haz 2010, Çrş 22:33:14 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
QsCLos yazdı: Bu aralar fiyatlar çok ucuzladı Bence hemen al Chip taktır  keyfine bak Sana tavsiye edeceğim oyunlar God Of War 1 God Of War 2 Resident Evil 4 Kill zone Ve bir Çok oyun Bunları Bitir ve Paranıda Kenara koy SONRA alırsın PS3  Oyunların devamını PS3'de oynarsın Dostum bende yeni alacağım yeni başlangıç anlayacağınız.ps2 de neyi aramalıyız model-seriv.b.leri neye dikkat etmeliyiz,sonuçta 2. el alacağım. tavsiyelerinizi rica ediyorum
|
|
|
|
 |
|
tayfun808
|
Mesaj Başlığı: Re: Ps2 Bu zamanda alınır mı ?  Gönderilme zamanı: 30 Kas 2010, Sal 23:50:52 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
|
PS2 bu zamanda alınır hatta çok da güzel olur, çünkü çipsiz bile olsa hem konsolu hem de orijinal oyunları (en azından ikinci el olanları) çok ucuza bulmak mümkün.
Sadece PS2'ye çıkan (exclusive) oyunlar var, başka hiçbir sistemde veya konsolda oynanmayan. Bunlar kesinlikle denemeye değer oyunlardır.
Özellikle son dönem bazı PS2 oyunları, 16:9 geniş ekran TV'lere, progressive scan dediğimiz olaylara imkan veriyor (mesela God of War II, mesela Gran Turismo 4) ki bu da PS3'le yarışamayacak olsa bile çok kaliteli görüntü almaya yarıyor.
Yani olaya görüntü olarak takılırsak durum böyle ama zaten konsol oyunculuğunda her şey grafik demek değildir... Konsolda GTA oynamanın tadı başkadır, konsolda dövüş oynamak bambaşka bir keyiftir (ki PC'de kaç tane dövüş oyunu var ki), bir de PS2 için Criterion Games adlı firmanın her oyunu denenmelidir... (Burnout Revenge, Black)
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|