Zaman: 25 May 2012, Cum 01:30:53

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 24 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2009, Cum 18:25:49 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

ben elimdeki ps2 yi çıkarmadım benim için ps2 nin çok ayrı bir yeri var bence ps2 de ps3 de olmalı ama tabi imkan meselesi ps3 oyunları fiyatlarıyla can yakabilecek cinsten benim gibi arşivciler için kötü ve acı bi durum iyi bi araştırma sonunda alınabilir ama 300-400 de vermemek lazım( ben ilk çıktığında sadece mesih çipine 230 vermiştim :) )

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2009, Cum 18:35:30 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar konu aralık 2008 konusu güncelliği gitmiştir sanırsam.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2009, Cum 18:41:47 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

burhanmizrak yazdı:
arda00, PS2 de oynamadığın baş yapıtlar için bence değer. MEsela God Of war 1 ve 2, Resident Evil 4, yada Burnout Serilerinden bir tanesini, MGS serisi, yani kısacası eğer baş yapıtlara bakamadıysan bence değer al derim..

PS3 oyun konusunda bende sana katıylıyorum :D bende oyun yok :D çok beleşçi oldum ondan bundan oyun dileniyorum : #-o :mrgreen: :mrgreen:

Çok Doğru Bencede Al Bu Oyunlar İçin Alınır.

PSN: Serhattt-

Mesaj Başlığı: Re:
MesajGönderilme zamanı: 23 Haz 2010, Çrş 22:33:14 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

QsCLos yazdı:
Bu aralar fiyatlar çok ucuzladı Bence hemen al Chip taktır :D keyfine bak
Sana tavsiye edeceğim oyunlar
God Of War 1 God Of War 2
Resident Evil 4
Kill zone Ve bir Çok oyun Bunları Bitir ve Paranıda Kenara koy SONRA alırsın PS3 ;) Oyunların devamını PS3'de oynarsın Dostum

bende yeni alacağım yeni başlangıç anlayacağınız.ps2 de neyi aramalıyız model-seriv.b.leri

neye dikkat etmeliyiz,sonuçta 2. el alacağım.
tavsiyelerinizi rica ediyorum

Mesaj Başlığı: Re: Ps2 Bu zamanda alınır mı ?
MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2010, Prş 18:24:44 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Ps3 al bence elektro marketlerde oyunlar 65 Tl hadi onuda almam diyorsan g...i gi....r gibi internetten alışveriş sitelerinde 35 tl max 40 tl ye sıfır jelatinli oyun bulabilirsin geçen hafta eniştem pes 2011 ve SvR 2011'i sadece 137 liraya aldı toplam ama o şanssızdı çünkü ps3 ü 1160 liraya aldı sen şimdi 570 liraya slimini alabilirsin

MesajGönderilme zamanı: 25 Kas 2010, Prş 18:26:56 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Ps2 alcam diyosanda ara tara kalınını al slim 40 dkka oyna ısınıyo fan taktırman lazım büyükde ise kocaman fanlar war 5 saat duraksız oyna hala soguk

MesajGönderilme zamanı: 30 Kas 2010, Sal 23:50:52 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

PS2 bu zamanda alınır hatta çok da güzel olur, çünkü çipsiz bile olsa hem konsolu hem de orijinal oyunları (en azından ikinci el olanları) çok ucuza bulmak mümkün.

Sadece PS2'ye çıkan (exclusive) oyunlar var, başka hiçbir sistemde veya konsolda oynanmayan. Bunlar kesinlikle denemeye değer oyunlardır.

Özellikle son dönem bazı PS2 oyunları, 16:9 geniş ekran TV'lere, progressive scan dediğimiz olaylara imkan veriyor (mesela God of War II, mesela Gran Turismo 4) ki bu da PS3'le yarışamayacak olsa bile çok kaliteli görüntü almaya yarıyor.

Yani olaya görüntü olarak takılırsak durum böyle ama zaten konsol oyunculuğunda her şey grafik demek değildir... Konsolda GTA oynamanın tadı başkadır, konsolda dövüş oynamak bambaşka bir keyiftir (ki PC'de kaç tane dövüş oyunu var ki), bir de PS2 için Criterion Games adlı firmanın her oyunu denenmelidir... (Burnout Revenge, Black)

MesajGönderilme zamanı: 17 Oca 2011, Pzt 13:05:12 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Aslımda Bu Zamanda Ps 2 Alınır Zamanı Geçti Diye Düşünme Onceden Nasıl Oynuyosan Bugunde Oyle Oynarsın :D bende Ps2 Oynuom Gayet Gusel Begendigim Oyunları Netten İndirip Kendım Atıyorum Sıkılma derdi Olmuyo :P

MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2011, Prş 11:10:52 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Alınır tabi niye alınmasın, matrix inf. chip taktır sonra usb harddisk veya flashdiske de 1000 lerce oyun arasından seçtiğin oyunları kur, fabrikasyon baskılı altın dvd oyunlar bile 5 tl'ye satılıyor. memory karta da sms player kur divx seyret, hatta memory karttan çalışan oyunlar bile var yani, babalar gibi oyna :)
Ama hardgamer biriysen, Blueray arşivin falan varsa multiplayer takılacaksan, illa kablosuz kol kullancam diyorsan uzak dur derim :)

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 24 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: