Mesaj Başlığı: ps2 oyunları bulamıyorum (eski oyunlar)
Gönderilme zamanı: 21 Şub 2010, Pzr 21:04:31
Çaylak Oyuncu
Selam arkadaşlar benim bir sorunum var piyasada ps2 oyunları bulamıyorum yaw. Şimdiye kadar oynadığım bir çok oyun var ama ps2 yi geç aldığımdan dolayı ilk ps2 oyunlarını nereye gitsem bulamıyorum adamlara liste veriyorum aradığım zaman bulamadıklarını söylüyorlar mecidiyeköy kadıkö ve doğubanka gittim böyle oldu normal mahalle aralarındaki kişilere dükkanlara gittim yine aynı. Bulamadığım oyular ise: 1- scarface 2-King Kong 3-shadow of colosus 4-area 51 5-defjan fing 6-yakuza 1 7-onimusha 1,2,3,4 8-burnout 9-fahrenayt 10-cold winter 11-mgs 3,4 12-devil may cry 1,2,3 13-resident evil 4 14-secont sight 15-psi ops 16-socom combined assault 17-bully Liste bu arkadaşlar gözüne bu oyunlar çarpan birileri varmı veya nereden bulurum yada satan varmı yardımlar için teşekkürler herkese.
burhanmizrak
Mesaj Başlığı: Re: ps2 oyunları bulamıyorum (eski oyunlar)
listendeki oyunlardan mgs 3,4 dikkatimi çekti, MGS 4, PS2 ye çıktıda bizim mi haberimiz yokki (: oyunlarının bir kaçı tam arşivlik, netten araştırmanı tavsiye ederim... satan birileri mutlaka vardır...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
cold_winter
Gönderilme zamanı: 21 Şub 2010, Pzr 21:45:23
Video Editörü
Kayıt: 25 Mar 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 1966 Konum: Olympus
Eğer internetin sınırsızsa bir çoğunu belkide hepsini internette bulabilirsin. Sonra dvd'ye yazdır oyna. Eğer sınırlı net varsa bir internet cafeye git listeyi ver, oyunun linkinide ver önce sen bul netten linki sonra sana indirsinler benim bir arkadaşım öyle yapıyor bulamadığı eski oyunları. Oralarda da yaparlar herhalde.
_________________ Amnesia - The Dark Descent
mgokmengungor
Gönderilme zamanı: 22 Şub 2010, Pzt 03:22:45
PSTürk Bağımlısı
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 668 Konum: Izmir
cold_winter yazdı:
Eğer internetin sınırsızsa bir çoğunu belkide hepsini internette bulabilirsin. Sonra dvd'ye yazdır oyna. Eğer sınırlı net varsa bir internet cafeye git listeyi ver, oyunun linkinide ver önce sen bul netten linki sonra sana indirsinler benim bir arkadaşım öyle yapıyor bulamadığı eski oyunları. Oralarda da yaparlar herhalde.
Gönderilme zamanı: 25 Şub 2010, Prş 12:57:53
Çaylak Oyuncu
Mgs 4 ps2 de yokmu yanlış olmuş ozaman. İnternetim sınırsız ve dvd raiterimda var. Bu mümkünse bana indirebileceğim bir adres verebilirmisiniz?
cold_winter
Gönderilme zamanı: 25 Şub 2010, Prş 13:03:03
Video Editörü
Belli bir adres yok, bir çok sitede bir çok oyun vardır.
Google amcaya oyunun ismini yazıp indir ya da full indir yazarsan gelir. Ama ilk olarak Torrent sitelerini dene. En sağlamı ora; mininova.org ya da isohunt.com adresinden oyunun adını yazıp arat, PS2 yazana tıkla indir. Oradan bulamazsan googledan mutlaka bulursun. Aratacağın her 10 oyundan en az 8-9'u vardır.
Torrent kullanmasını biliyorsundur zaten, diğer oyunlarıda bulabilirsin bu siteden, bulamazsan google amca mutlaka bulur
roland
Gönderilme zamanı: 28 Şub 2010, Pzr 22:21:46
Çaylak Oyuncu
Yardımların için teşekkür ederim ama bu kadar zahmete girmektense satıcıdan almayı tercih ederim. Çünkü sizin yazdıklarınızı okudum ve yaptım ama olmadı daha doğrusu ben yapamadım galiba birde bu hemen inen bişey değil. Ayrıca verilen linkler devamlı bozuluyor okadar indirdikten sonra en sonlardaki link bozuksa okadar uğraşman zamanın boşa gider.
cold_winter
Gönderilme zamanı: 28 Şub 2010, Pzr 23:42:46
Video Editörü
Torrentten indirirsen bozulma diye birşey olmaz, ama oyun indide ona rağmen olmadıysa ps2 oyunlarını direk dvd ye atarsan çalışmaz. Onun anlatımı var sana veririm, ama dediğin gibi dvd ye yazdırmak olmasa da indirmek zahmetli iş çok zaman alıyor. Listeyi ver bir kafeciye indirsinler sen oyun başına 2-3 lira atarsın. Daha fazla istemesinler beleş şeye
mgokmengungor
Gönderilme zamanı: 02 Mar 2010, Sal 00:31:59
PSTürk Bağımlısı
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 668 Konum: Izmir
Buradan bilgi vermek doğru değildir ama Cold_winter verdiyse madem bulamıyorsun oyunları şöyle diyeyim.
Oyuncehennemine bak, Sharebus'a bak, rapid linkler için özellikle. Emule için forumdivxplanete bak, ama bilgin yok sanırım bunlar hakkında. Oralarda tüm oyunların linkleri var. rapid linkleri en kısası olur senin için. check et. jdownloderla kısa zamanda indirirsin. Karışık geldiyse rapid linkleri tek tek modemi resetleyerek free userdan indir. jdownloder senin yerine yapıyor zaten(gerçi en iyisi rapid premium sahibi olmak). Neyse iso gibi image indirirsin, alcoholde falan yada nero burning rom'da en düşük hızda kalite dvd'ye yazdır. Hocam Torrent'i Emule'yi düzenli kullansan tüm oyunları, herşeyi bulursun PSX, PC dahil ama uzun sürer. Bu linkten rapid search et şifreli linkler için yayınlanan siteleri de veriyor. http://www.filecrop.com/
tüm bu oyunlar bende ve çevremdeki cd mağazalarında fazlasıyla var kadıköy m.köy gibi yerlerde demek ki az ps 2 oyunu var. ben ist avrupada yım hiç senin gibi bi sıkıntıyla karşılaşmadım.
cepxz
Gönderilme zamanı: 17 Oca 2011, Pzt 13:09:30
Çaylak Oyuncu
Bu Listeyi Beğendım İstersen Hepsini indiririm 50 Liraya Sana veririm Hepsini Dvd Ye Atarım Veririm istersen tabi Bana Ulaş harby_gs_li@hotmail.com
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz