Zaman: 25 May 2012, Cum 01:39:52

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 11 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Ps2 yi Pc ye bağlamak!
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2008, Prş 17:28:05 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar şimdi ben forumdan ps2 alcam ama ps2 yi pcdede kullanmak istiyorum.Malum peder devamlı kumanda elinde bize fırsat kalmıo nese.Şimdi bunu yapmak için ne gibi şeyler lazım nasıl yapıcaz eğer ps2 sini pc de kullananlar varsa ilgilenirse cok iyi olur tşk.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2008, Prş 17:53:50 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

monitörüne bağlarsın .. girişlerine bak monitörün scart veya s-video girişleri varsa bağlarsın gerekli kabloları aldıktan sonra..

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2008, Prş 18:50:47 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

dipdiri yazdı:
monitörüne bağlarsın .. girişlerine bak monitörün scart veya s-video girişleri varsa bağlarsın gerekli kabloları aldıktan sonra..

bnm monitör philips 190sw bunda bi power bide normal ekran kartına giden yeri var yani bende dvı girişi fln yok ben tv kartlarıyla yapmaya çalışıcam bununla bilgisi olanlar lütfen yardım etsin google fln aradım ama hep insanın aklını karıştırcı yazılar var

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2008, Prş 19:03:31 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

ps2 yi bilgisayardamı kullanacaksın?Ps2 yi bilgisayar monitöründemi kullanacaksın?İlk seçenekse öyle bir şey yok.Pc için emulatörler var.Onları kullanabilirsin belki.Monitör içinse de selanik pasajı yada yazıcıoğluna gidersen elektronikçiler sorununu çözer.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2008, Prş 19:12:48 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

stranger71 yazdı:
ps2 yi bilgisayardamı kullanacaksın?Ps2 yi bilgisayar monitöründemi kullanacaksın?İlk seçenekse öyle bir şey yok.Pc için emulatörler var.Onları kullanabilirsin belki.Monitör içinse de selanik pasajı yada yazıcıoğluna gidersen elektronikçiler sorununu çözer.

yoq arkadaşım baq şimdi aslında pc de kullanmak için var ben arastırdım (avermedia tv box 7 live ext-Forex tv 5830e harici tv kartı)bunları buldum istersen sende bi araştır monitöre bağlanmadan kullanabılion s-video komposite fln bağlantılaı mevcut bu aletlerde kullannan varsa die araştırmaya çalışıom ama heralde burda da yoq bu arada monitöre bağlayamam heralde çünkü istediğimiz girişi yok

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2008, Prş 22:19:13 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Şimdi internette biraz araştırdıktan sonra 1 2 şey buldum.Ufaktan tercüme edeyim.

ps2 yi pc ye bağlamakla vaktinizi boşa harcamayın.ps2 emulatörü kullanın.Bu durumdada bios ayarlarına ihtiyacınız olacak ki buda inanılmaz zor.

Ps2 yi pc ye bağlamanın tek yolu ethernet kartı yada kablosu gibi bişey diyor.Bunun içinde bir network ağı kurman gerek.Bu durumda gene bir sorun olacak çünkü pc ps2 yi tanımayacak.Bunun için özel driverlara ihtiyaç var.

...diyo.Benden söylemesi.

Ps2 usb leri sadece ps2 ürünleri için.Bunun için bir ps2 usb adaptöre ihtiyaç var.Bunu bağlamaktaki amacın ne olduğu sorulduğundada sadece pc nin hdd inden yararlanmak ve daha geniş save dosyalarına sahip olmak ve belki hdd yi kullanarak oyun yüklemek.Ya uzatmayalım.Çok zor. :lol: Değmez bu uğraşa.200 300 dolarlık aparatlarla ps2 pc ye bağlanırmı yahu.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2008, Prş 23:53:44 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

stranger71 yazdı:
Şimdi internette biraz araştırdıktan sonra 1 2 şey buldum.Ufaktan tercüme edeyim.

ps2 yi pc ye bağlamakla vaktinizi boşa harcamayın.ps2 emulatörü kullanın.Bu durumdada bios ayarlarına ihtiyacınız olacak ki buda inanılmaz zor.

Ps2 yi pc ye bağlamanın tek yolu ethernet kartı yada kablosu gibi bişey diyor.Bunun içinde bir network ağı kurman gerek.Bu durumda gene bir sorun olacak çünkü pc ps2 yi tanımayacak.Bunun için özel driverlara ihtiyaç var.

...diyo.Benden söylemesi.

Ps2 usb leri sadece ps2 ürünleri için.Bunun için bir ps2 usb adaptöre ihtiyaç var.Bunu bağlamaktaki amacın ne olduğu sorulduğundada sadece pc nin hdd inden yararlanmak ve daha geniş save dosyalarına sahip olmak ve belki hdd yi kullanarak oyun yüklemek.Ya uzatmayalım.Çok zor. :lol: Değmez bu uğraşa.200 300 dolarlık aparatlarla ps2 pc ye bağlanırmı yahu.

ben bağlarım aga biraz tecrübeli arki var mı die baktım ama maalesef yok heralde sana dediğim o tv kartlarında ps2 de bulunan sarı-beyaz-kırmızı kablolar için yerler var sanırım o ürünlerin özellikleri görmüşsündür 150 ytl ye işi bitiriyon sen diosunki 200 -300 dolar aparat öle bişi olsa saten ben gider lcd tv alırım abim bnm bağladığımda sanada sölerim :)

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 26 Ara 2008, Cum 01:14:30 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

reckless haber ver yaparsan merak ettim valla.

Mesaj Başlığı: Re: Ps2 yi Pc ye bağlamak!
MesajGönderilme zamanı: 17 Oca 2011, Pzt 12:55:14 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

1 Adet Ps(2 Yada 3 Farketmes Hdd li Olsun Yeter.) 1 De MasaÜstü Pc'n Varsa Çok Kolayy Oyun Atablirsin. Ps Hdd Sini Çıkar Cd-Dwd Sürücüsünün İDE ve Power Kablosunu Ps Hdd sine Bagla Sonra Pc Aç. Winhiip Yada Başka Program Bliorsan Onu Aç. Hdd Seç İ Tıkla Ordan Ps yazanı Gorucen Onu Seç Sonra İmage Ekle De İndirdiğin İSO Formatlı Oyunu Seç Kursun :)

Hangi Ps Ciye Gidersen Git Bu Yöntem :)

MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2011, Prş 11:24:56 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

monitörde rgb giriş varsa component kabloyla bağlarsın eğer yoksa matrix infinity versiyon 1.93 çip takılı makine bul, vga kablosu bul yada yap ! (PS2 linux kitten çıkan ekran kablosu)

ps2'yi TV ye bağla ps2 yi aç üçgen ve yuvarlak tuşa basılı tut çıkan menüde en üstte ps2 screen fix'e gir orada pal-ntsc-color-pal 60-vga seçeneği var vga yı seç starta bas sonra makineyi kapat. PS2 yi vga kablosuyla monitöre bağla cihazları aç gelen görüntü ekranın ortasında ufak bir görüntü, görüntüyü genişlet ve ekrana ortala, kolay gelsin...

Not: Denenmiştir ama sorumluluk kabul etmem. En zor kısmı vga kablosunu bulmak ....

MesajGönderilme zamanı: 08 Mar 2011, Sal 13:45:11 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

yha arkadaşım senin bilgisayar dizüstümü?masaüstümü?birinciyse öylebir şey yok ikinciise arkasındaki kablolardan bağlıya bilirsin :) :) :) :)

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 11 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: