|
Zaman: 25 May 2012, Cum 01:47:56
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Ps3'de Kablosuz Giriş!  Gönderilme zamanı: 06 Oca 2012, Cum 01:52:29 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
yeni makina çıkınca oyun fiyatları düşmüyor ki ps2 oyunları 80-120 arasıydı şimdi hala 60 lira civarı...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
Auosa
|
Mesaj Başlığı: Re: Ps3'de Kablosuz Giriş!  Gönderilme zamanı: 06 Oca 2012, Cum 02:05:11 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 03 Oca 2012, Sal 23:58:00 Mesajlar: 112 Konum: İsTanbuL
|
|
aslında sana şöyle söyliyim ben 7-8 senelik ps2 kullanıcısıydım HİÇ Orjinal cd almadıgım için fiyatları ile ilgilide bi fikrim yoktur. Ayrıca ps2 ben zamanında yalaşıl 800 liraya almıştım suanda 300-500 civarı cihaz'n fiyatı bariz bi şekilde düşüyorda . Artık tek dilegim su oyunların fiyatının iyice düşmesi zaten GTA4 bulabilirsem iyi fiyata beni bayaa bi idare eder.
Bi Sorum olacak internetten alışveriş yapsam su gittigidiyor falandan sorun çıkarmı gelmemezlik yada faazladan para verme olayları ?
_________________ Oyunlarım; GTA Episodes From Liberty City, Driver San Francisco
PSN: GTAIVtarcan
|
|
|
|
 |
|
God of War
|
Mesaj Başlığı: Re: Ps3'de Kablosuz Giriş!  Gönderilme zamanı: 06 Oca 2012, Cum 02:17:10 |
| Site Admin |
 |
|
|
Fazladan para vermezsin, ikinci el olarak satılanları al ucuz olur. Temiz kullanıyor herkes orjinal oyununu, gittigidiyor gibi sitelerde göndermemezlik mümkün değil. Güvenli e-ticaret sistemi var o sitelerde. Sen kredi kartından ödeme yapıyorsun, ödemen satıcıya geçmeden önce oyun sana geliyor, sen oyunu eline aldıktan sonra siteye girip ödemenin onayını veriyorsun. Böylece hem alıcı parayı göndermek zorunda kalıyor, hemde satıcı sattığı malı göndermek zorunda.
_________________ Kazancı Allah'tan, kaybı kendimden bilirim.
|
|
|
|
 |
|
DRAGUNOVİC
|
Mesaj Başlığı: Re: Ps3'de Kablosuz Giriş!  Gönderilme zamanı: 06 Oca 2012, Cum 10:11:30 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
O zaman ps3 almayacaksın kardeşim paran yoksa pc de takıl bu neye benziyor biliyormusun torosdan atlayıp bmwye binmeye benzer türlü türlü sorular kafam karıştı be 
_________________ hearth is the engine of body but brain is the engine of life
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: Ps3'de Kablosuz Giriş!  Gönderilme zamanı: 06 Oca 2012, Cum 20:00:15 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
Auosa yazdı: Korsan oyun online oynanır degil mi? Arakadaşım anlamıyormusun?Anlamak mı istemiyorsun?KORSANLA ONLİNE OYNANMAZ!!!! Ps3'ü update ettin mi zaten asla korsan oynayamazsın.Zaten pc'lerde bile korsanlarda multi neredeyse yok bir cod'da ve 3-5 tane oyun var.Evren abi de zaten çok güzel anlatmış.Bir seçim yapacaksın;Ya korsan,ya orjinal (yani online ve psn) Umarım yardımcı olmuşumdur.Galiba ps3'te yenisin.Bana mı öyle geldi? Bir de Ps3'ten internetten hiçbir şey olmaz.Ps3 İnternet ile PC arasında sadece birkaç fark var.O da interneti etkileyen birşey değil.Haydi kolay gelsin.Sana iyi oyunlar dilerim. 
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
Auosa
|
Mesaj Başlığı: Re: Ps3'de Kablosuz Giriş!  Gönderilme zamanı: 06 Oca 2012, Cum 21:13:33 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
DRAGUNOVİC yazdı: O zaman ps3 almayacaksın kardeşim paran yoksa pc de takıl bu neye benziyor biliyormusun torosdan atlayıp bmwye binmeye benzer türlü türlü sorular kafam karıştı be  Bilgisayarım iyi yada oyunları kaldıracak kadar iyi olsaydı evet benim içinde sorun olmazdı zaten bunuda keyfim bilir ve ben ps3 oynamayı hem seviyor hemde pcden daha iyi oynuyorum. Bide parası olmayan adam ölsünmü yani biraz zora girdik artık bi şekilde kolay yollarını arıyorum bunun sana ne gibi bi sorun oluşturdugunuda anlamış degilim iyi forumlar!
_________________ Oyunlarım; GTA Episodes From Liberty City, Driver San Francisco
|
|
|
|
 |
|
Auosa
|
Mesaj Başlığı: Re: Ps3'de Kablosuz Giriş!  Gönderilme zamanı: 06 Oca 2012, Cum 21:15:13 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
The Darklord yazdı: Auosa yazdı: Korsan oyun online oynanır degil mi? Arakadaşım anlamıyormusun?Anlamak mı istemiyorsun?KORSANLA ONLİNE OYNANMAZ!!!! Ps3'ü update ettin mi zaten asla korsan oynayamazsın.Zaten pc'lerde bile korsanlarda multi neredeyse yok bir cod'da ve 3-5 tane oyun var.Evren abi de zaten çok güzel anlatmış.Bir seçim yapacaksın;Ya korsan,ya orjinal (yani online ve psn) Umarım yardımcı olmuşumdur.Galiba ps3'te yenisin.Bana mı öyle geldi? Bir de Ps3'ten internetten hiçbir şey olmaz.Ps3 İnternet ile PC arasında sadece birkaç fark var.O da interneti etkileyen birşey değil.Haydi kolay gelsin.Sana iyi oyunlar dilerim.  Teşekkürler gerekli bilgiyi daha önceden almıştım bu kadar yazı yazmışsın sağol 
|
|
|
|
 |
|
Auosa
|
Mesaj Başlığı: Re: Ps3'de Kablosuz Giriş!  Gönderilme zamanı: 06 Oca 2012, Cum 21:15:58 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
|
Bu arada GodOfWar a teşekkürlerimi sunuyorum.
|
|
|
|
 |
|
Auosa
|
Mesaj Başlığı: Re: Ps3'de Kablosuz Giriş!  Gönderilme zamanı: 08 Oca 2012, Pzr 03:23:26 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
God of War yazdı: Fazladan para vermezsin, ikinci el olarak satılanları al ucuz olur. Temiz kullanıyor herkes orjinal oyununu, gittigidiyor gibi sitelerde göndermemezlik mümkün değil. Güvenli e-ticaret sistemi var o sitelerde. Sen kredi kartından ödeme yapıyorsun, ödemen satıcıya geçmeden önce oyun sana geliyor, sen oyunu eline aldıktan sonra siteye girip ödemenin onayını veriyorsun. Böylece hem alıcı parayı göndermek zorunda kalıyor, hemde satıcı sattığı malı göndermek zorunda. Kredi degilde Normal para verme gibi bi şansım var mı?
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|