Zaman: 09 Eyl 2010, Prş 18:11:49

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 19 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2009, Çrş 19:19:57 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

arkdaşım şimdi şöyle yapcan ps3 de varmı bilmiyom ama ps2 de ben öyle yaptım ps3 alınca aynısını bağlıcam onada her neye gelelim anlatıma şimdi bi kablo var bunun 3 rengi var sarı kırmızı beyaz o kırmızı ile beyazı (kablonun adı RGP) ayırıyoruz hatta ben senin için resimli anlatım yapayım ayrıca bu her konsolda olurBU ANLATIĞIM ben su ana kadar 3 konsolda denedim bu olayı 3 ün dede mükemmel performans özellikle resident evil remake vede ps2 deki black yada o tarz bi oyunlar ile evi adeta savas alanına çevirebilirirsin ses bakımından

bu altta gördüğün kablolar dan kırmızı ile beyazı ses sitemine bağlıyoruz sarıyı ise tv mizin arkasında olan scart girişine bağlıyoruz

Resim

Resim

sonra ise

altta gördüğün scart a sarı kabloyu baglıyoruz ( kısacas takıyoruz :D )

Resim

not: scart ı tv ye takmayı unutma :D yada scart yerine tv nin kenarlarında olan deliğede takabilirsin sarı yı :)

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2009, Pzt 00:47:58 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

kulaklık arıyan arkadaşlar oyun için bundan iyisini bulacağınzı sanmam ama bu para verilir mi o sizin yorumunuz http://www.ncstr.com/asp/show_stock.asp?product=HD002A

arkadaşım senin sorununu anlaya biliyorum aynı sorunu ben yaşıyorum decoder ile sorun çözülüyormuş galiba ama ben creative t7900i mi satıp ve ses kartımıda satıp logitech z-5450 almayı düşünüyorum o oluyormuş optik çıkışlı üstelik wirelessli yani kablo mablo olmuyacak ortalıkta

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2009, Pzt 05:28:13 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Dostum ,ben logitech X540 kullanıyorum ve senin ilacının ne olduğunu çok iyi biliyorum..sterio ses alıyordum diğer arkadaşların söylediği gibi 5.1 ,fakat bu gerçek 5.1 değil elbette,bende çözüm aradım durdum ve sonunda ... Creative extigy external ses kartı aldım dolby digital 5.1 destekliyor.ebay den yada amazondan bak,50-60 $ kadar tutar..optik giriş ve çıkış var dolayısıyla gerçek 5.1 dolby digital ses alıyorsun..ben 2nci el ebayden getirttim..toplam 100 lira gibi bir fiyata mal oldu..ama cihaz hem pc için hemde ps3 için gerçekten de harika bir cihaz iyice ürünü incele ve kesinlikle al.ben kullanan biri olarak söylüyorum,o kolonların hakkını ver hiç değilse. :wink: bende pc falan yok deme sakın olsada dert değil zaten cihazı elektrike takıyorsun kolonları bağlayıp optikten ps3 e bağladıktan sonra hiçbirşeye ihtiyacın yok.kumandasıda var daha ne olsun..ekstra özellikler için pc ye ihtiyacın var sadece,kayıt vs..vs.. işlemler için.yani varsa + olarakda pcde kullanman cihazın artısı işte anladın sen onu.kal sağlıcakla..

Mesaj Başlığı: Re: ps3'e 5+1 hoperlör bağlama
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2009, Çrş 19:37:19 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

biri dekoder mi bulamıyorum dedi alın size dekoder...
http://www.egerate-store.com/?_Args=_Pr ... 4,OdesisMc
fiyatıda 43.00 tl
ps3 + optik kablo + optik dönüştürücü + tos kablo + lg ht303 5+1 ses sistemi

-- ps3 80 gb - fifa 09 - fifa 10 - call of duty modern warfare 2
-- samsung r510 laptop pc
-- iphone 2g 8gb fw 3.1 jb.
-- iphone 2g 16gb fw 2.2.1 jb.off
-- jabra bt 2010
PSN = deagonmk

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 19 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Kimler çevrimiçi