|
Zaman: 25 May 2012, Cum 02:01:01
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 için bu tv uygun mu?  Gönderilme zamanı: 09 Oca 2012, Pzt 14:52:13 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Sait başkan bi kamyoncu reklamı vardı hatırlar mısın "ağzı olan konuşuyor" diye bi replik vardı reklamda  . Burası o hesaba dönmüş bilende konuşuyo bilmeyende 
_________________  PSN= Real_DisasteR KoleksiyonumCOD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 için bu tv uygun mu?  Gönderilme zamanı: 10 Oca 2012, Sal 02:12:18 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
Gökmen hocam sana değil Hüseyin hocamın lafı, bazı arkadaşlar var da sitenin aşırı hoşgörüsünden faydalanıp zevzeklik yapan, onları çekemiyoruz öyle bir derdimiz var bizim...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
Real_DisasteR
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 için bu tv uygun mu?  Gönderilme zamanı: 10 Oca 2012, Sal 10:21:11 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
Ooo senlik varmis kacmis  . Ne yazdin hakkimda ne yazdin hadi banada soyle banada soyle banada soyle bende bileyimmm(ferdi tayfur)  . Neyse guzel kardesim sevgili arkadasim yanlis anlasildiysam ozur dilerim sait baskan anlamis ustune alinmissin sana degildi lafim tekrar kusura bakma genelde bu tur laflar ortaya atilir yarasi olan gocunur yuzsuz olan hic takmak felan tekrar diyorum sana diildi lafim kusura bakma, konuya gelince heleki bi ara lcd alcaktim adeta bi tarafimi yirttim almisken bi kere aliym butcem sarsilmasin vs diye nerdeyse her puf noktasini anladim isin ama ona ragmen bilgimde karanlik noktalar var diye su arkadasa yardim etmek istemedim yanlis yonlendirmiym diye. Gel gorki adam yanlis yonlendiriliyo bilgi kirliligi yapiliyo diye yazdim onu sen dogrusunu biliyosan zaten alinma surda bugun o arkadas sorar yarin ben. Yanlis hatali bilgi aldiktan sonra kaldimi anlami?
_________________  PSN= Real_DisasteR KoleksiyonumCOD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|