|
Zaman: 25 May 2012, Cum 02:01:27
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 için bu tv uygun mu?  Gönderilme zamanı: 08 Oca 2012, Pzr 17:58:43 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 18 Oca 2011, Sal 18:33:46 Mesajlar: 1034 Konum: the Dark's Zone
|
|
Oynanır.Performans çok yüksek olmaz onu söyleyim.Yani normal durumlarda idare eder seni.
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
randy5
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 için bu tv uygun mu?  Gönderilme zamanı: 08 Oca 2012, Pzr 19:48:43 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 08 Oca 2012, Pzr 12:55:21 Mesajlar: 35 Konum: BALIKESİR
|
nasıl ya dün gece kipadan alırken adamlar her lcdnin altına koymuş ps3 ü nfs hot pursuit takılıydı ps3 te. yanımda full hd var dı onda denedim. sonra aldığımız lcd de denedim grafiklerde hiç değişme yoktu hatta bizdeki led tv dağa iyidi tercih etmemin sebebi buydu zaten belirtmiştim bugün bidağa gittim denemek için sonuç aynı . arkadaslar evinde full hd olup diğer ledleri denemeyip kötülemeyn derim  inanmassanız gidin bakın deneyin arkadaşlarr
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 için bu tv uygun mu?  Gönderilme zamanı: 08 Oca 2012, Pzr 19:50:16 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
lan oyun full hd mi ki arada far olacak
hd ready oyunu fulle taksan nolacak ready ye taksan nolcak en fazla ready olacak görüntü zaten...
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 için bu tv uygun mu?  Gönderilme zamanı: 08 Oca 2012, Pzr 20:31:35 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
arkadaşım takma.....Bu arada HD Ready ile Full HD ready farklı oluyor.Görüntü ve büyüklük açısından ki bazı modeller hd ready'den de kötü olduğu için aynı gibi görünebiliyor.Ama seninkisi çok kötü değil.İyi ama tabiki Süper LCD yada LED gibi değil.Oynanacak kadar güzel.
_________________  Şu anlık oyunlarım: İnFAMOUS 2----Resistance 3----Call of Duty Black Ops---Bulletstorm--Battlefield 3
|
|
|
|
 |
|
The Darklord
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 için bu tv uygun mu?  Gönderilme zamanı: 09 Oca 2012, Pzt 14:14:08 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
|
|
LED güzel ama ömrü kısa,LCD LED'den sonra en güzel.Bende 106 ekran LG Full HD LCD var çok memunum. LED dezavantaj=Ömrü kısa. LCD=Ömrü uzun,HD'de fazla fark yok,3D'de var sanırım fark bir de sistemde var fark galiba. Plazma=Buda en sonu.Bu da fena değil. Umarım yardımcı olmuşumdur.
En son The Darklord tarafından 09 Oca 2012, Pzt 19:22:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|