Zaman: 12 Şub 2012, Pzr 07:18:35

3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 41 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Oca 2009, Cmt 11:39:45 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

guvenbana yazdı:
selamlar en guzeli z5500 optik bir bagliyorsunuz of tek kablo sorunsuz sonrasini zaten hic sormayin sagir oluyorsunuz :P

Bende kullaniyorum Z5500 ve tek kelimeyle super tavsiye ederim.Fiyat olarak belki tuzlu ama degiyor.Filmlerden alamadigin zevki alacagina emin ol.Komsularlada arani bozar bu arada ona gore :D

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 17 Oca 2009, Cmt 11:53:56 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

kesinlikle z5500 ses kalitesi mükemmel

Tek tanrı Tek vatan Tek konsol only PS3

Panasonic 42PV70F 106 Plazma
SONY Playstation3 250GB

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2009, Cmt 14:48:56 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar ben sony dz230 ses sistemi kullanıyorum ve çokta memnunum pes oynarken resmen stattaymşınz havası vrio hem denildiği gibide değiş optik kablo girişi yok ama yinede çok başarılı oldğunu söyleyebilirim hem fiyatıda oldukça makuldu şimdi dahada düşmüş olablr fiyatları kesnlkle öneririm.
Resim

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2009, Cmt 14:56:15 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Resim

benimkide bu, harika yaa :lol:

uncharted
heavenly sword
dmc4
ninja gaiden
cod 4
re5
wet
lbp

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2009, Cmt 18:21:31 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar bu ses sistemlerinin bağlantısı optic mi hdmı mı olmalı hangisi daha kaliteli ve kolay bağlanır..(henüz almadım araştırıyorum da)

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2009, Cum 16:45:42 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar ben de bir yıldır logitech z5500 kullanıyorum ve gayet memnunum.
z5500 bir multimedya ses sistemi. 505 w rms değere sahip. 62 w dört uydu 69 w merkez hoparlör ve 188 w subwoofer. dts ve dolby digital dekodere sahip.
kumanda panelinin arkasında 1 optik 1 koaksiyel ve bir de üçlü (front
, rear, center subwoofer) girişe sahip. yan tarafında ise bir stereo giriş ve kulaklık çıkışı var. bu 3lü girişi yine yanında bulunan düğme sayesinde 3 ayrı stereo giriş olarak da kullanabilirsiniz. yani sistem aynı anda 4 ya da 7 tane ses kaynağına bağlanabiliyor. ben evde koaksiyel den dvd ye optik den ps3 e stereo dan uydu receiver a 3 lü girişten de laptop a aynı anda bağlıyorum. kumanda panelinden ya da uzaktan kumandadan hangi girişi seçerseniz onun sesi apartmanı inletmeye başlıyor.
ses 20 dilim açılıyor her dilim de iki dilim den oluşuyor. yani toplam 40 dilim. tabi bu kadar değil. bu 40 dilimden sonra sesi açmaya devam ederseniz boost menüsü çıkıyor ve 11 dilim daha sesi açabiliyorsunuz. ama üreticinin tavsiyesi boost da hoparlörler zarar görürse garanti dışı oluyor. boost u sadece çok düşük ses kaynağı olan yerlerde kullanın diyorlar. ben en fazla boost 5 e kadar açtım o da 10 saniye kadar. çünkü odadaki bütün camlar sallanmaya başladı.
sistem tam bir film ve oyun canavarı. oyunlar ve filmler bas ve orta ses ağırlıklı olduğu için büyük olan bas çok rahatlıkla bütün patlama seslerinin falan altından kalkıyor. birde merkez hoparlörün uydulardan biraz daha güçlü olması filmlerde etkisini gösteriyor. biliyorsunuz filmlerde konuşma sesleri birtek merkez uydudan gelir. bu uydunun güçlü olması konuşmaların diğer seslerin altında ezilmesini önlüyor.
oyunlardaki performansını derseniz muhteşem. zaten ps3 ün bütün oyunları dts ya da dolby digital kodlanmış. bu sistemle oyun oynamak ayrı bir zevk. cod oynarken kendinizi bir savaşın ortasında sanıyorsunuz. size nerden ateş edildiğini kolonlardan gelen seslerden anlayabiliyorsunuz. pes oynarken kendinizi bir stadyumda zannedebilirsiniz.
setin müzik performansına gelirsek ilk başta tizler sizi pek memnun etmeyecektir. dediğim gibi sistem multimedya bir sistem. oyun ve film için düşünülmüş. ama iyi bir ses kartıyla bilgisayara bağlayıp müzik dinlerseniz yeteri kadar tiz veriyor. bu konuda da beni hiç üzmedi.
ben geçen sene kampanya dan 600 ytl ye almıştım. şu anda 800 900 civarında olması lazım. ama eğer imkanınız varsa bence bütün ihtiyaçlarınıza cevap veren alınması gereken ses sistemlerinin başında geliyor.

Mesaj Başlığı: Re: PS3 için ses sitemi önerenler
MesajGönderilme zamanı: 21 Ara 2009, Pzt 00:44:37 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

PHILIPS HTS3377/12 optik çıkışlı ses sistemi fiyat: 531 ile 700 arasında değişiyor.
ben internetten satış yapan bir siteden 531 tl'ye sipariş ettimm ....

-- xbox 360 elite 120 gb
-- samsung r510 laptop pc
-- iphone 2g 8gb fw 3.1 jb.
-- iphone 2g 16gb fw 2.2.1 jb.off
-- jabra bt 2010
PSN = deagonmk
XBOXLİVE = deagonmk

MesajGönderilme zamanı: 24 Haz 2010, Prş 19:35:34 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

bi soru ; 5.1 ses sistemi alicam home theater cinsinden ama arkasinda digital optik cikis yaziyor
bu digital optik giris olmasi gerekmiyor mu ? home theater bu http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILI ... 10161.html

detayli incelemede digital optik cikis yaziyor http://www.paketlet.com/store/ProductDe ... tid=131263

MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2010, Cum 13:34:00 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

yani digital cıkış yaziyor giriş yazmasi gerekmezmi yada bi sorun olurmu

MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2010, Çrş 02:57:33 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Sony DAV-DZ 680 kullanıyorum optik kablo ile PS3'ten direkt çıkıyorum. Ses mükemmel onda sorun yok. Gereken tüm ses teknolojilerini destekliyor ses çok fazla bile geliyor. Fakat tek sorun ikinci bir optik girişi yok! Bi PS3'e tak bi Digiturke! En sevmediğim yanı bu. İmkanı olan 2 optik girişli alsın. Ama sony alsın! :)

MesajGönderilme zamanı: 16 Mar 2011, Çrş 14:31:54 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bilmişlik taslamak istemem herkes biliyomu bilmiyorum bende dün denedim öğrendim eğer sadece 2+1 bana yeter diyeniniz varsa hiç öyle çevirici kıvırıcı vs. almanıza gerek kalmadan PS3 ünüzün içinden çıkan av multi scart kablosuyla 2+1 inizi bağlayabiliyosunuz. Eğer illede 5+1 diyorsanız evet Playvision çeviriciye ihtiyacınız var. 2+1 inizi de bildiğiniz gibi av multi scart kablonuzun scart kısmını çıkarttığınızda kırmızı beyaz ve sarı başlı üç giriş mevcut. kablonun diğer ucunu PS3 ünüze bağladıktan sonra diğer renkli uçlardan kırmızı ve beyazı 2+1 inizin uygun girişlerine bağlayın ve PS3 ünüzde sound settingden audio ınput connector scart av multı seçeneğini ayarlayarak kullanabilirsiniz.

COD BO, COD MW1, COD MW2, Silent Hill Homecoming, DMC4, Pes 2011, FarCry 2, F.E.A.R. 2 Project Origin, NFS Undercover, RE5 Gold, RE: Code Veronica X, GT5, RDR + Undead Nightmare, İnfamous, İnfamous: Festival Of Blood, Killzone 3, Dead Nation, Little Big Planet, GOW Collection, GOW III, MOH, MOH Frontline

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 41 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: