|
Zaman: 12 Şub 2012, Pzr 06:14:30
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: PS3 için ses sitemi önerenler  Gönderilme zamanı: 27 Ağu 2007, Pzt 12:57:09 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2052 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
Arkadaşlar son günlerde herkes bu konu hakkında araştırma yapmaya başladı. Bazı kullanıcılarımızın evlerinde kullandıkları ses sistemlerini yorumları ile buraya yazabilirse diğer kullanıcıların ses sistemi alırken yardımcı olacaktır.
Örneğin;
Ses sistemim budur;
resimini koyunuz
Yorumum;
Çok deli sağlam,kullanışlı, alın, almayın gibi
Bu başlıkta sadece öneri msjlarınız yer alacak, diğer mesajlar silinecetir
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
azazel
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 27 Ağu 2007, Pzt 13:05:56 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Creative INSPIRE T3030 2.1 SPEAKER
Delisi oldum.. ps3 ünüze bağlamak için tos çevirici anahtar direk aksesuarlardan çıkıyor uğraşmıyorsunuz çok kly kurulum müthiş ses kalitesi fazla paraniz yoksa fakat güzel ses almak istiyorsanız konsollarda bu modeli tek geçerim ben kullanıyorum ve çok memnunum hertürlü bilgi için özel mesaj atarsaniz cvp verebilirim
http://www.vatanbilgisayar.com/product_ ... I_ID=19850
|
|
|
|
 |
|
monsterdo
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 27 Ağu 2007, Pzt 14:11:33 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
|
Benim hoparlör sistemim CreativeP580 dir fakat bu hoparlör sistemi optik olmadığı için ps3 ten surround alamıyordum.Bu nedenle Creative DDTS-100 dekoder i alıp sistemimi dijital yaptım dekoder çok güzel fakat biraz pahalı ve kolay kolay bulunmuyor.Yeni bir sistem alacak olanlara böyle yapmasını tavsiye etmiyorum ama elindeki 5.1 i dijital yapmak isteyenler için iyi bir alternatif.
Creative P580
Creative DDTS-100 dekoder
---------------------------------
Bu alttaki ise Creative GD580 düz bir 5.1 sistemi yanında creative ddts-100 dekoder veriliyor fiyatı ise çok pahalı değil DDTS-100 ün kolay bulunamadığı bugünlerde iyi bir seçim olabilir.
http://www.data.com.tr/produce_detail.asp?pid=15085 Bu linkten GD580 i Görebilirsiniz. 
|
|
|
|
 |
|
cemstyle
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Eyl 2007, Cum 11:56:55 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Selam arkadaşlar,
benim ses sistemim Logitech Z 5500
PS3 üme optik kabloyla bağladım. Odam sinemayı aratmıyor 
|
|
|
|
 |
|
ps3alcam
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 22 Kas 2007, Prş 14:45:36 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
azazel yazdı: Creative INSPIRE T3030 2.1 SPEAKER  Delisi oldum.. ps3 ünüze bağlamak için tos çevirici anahtar direk aksesuarlardan çıkıyor uğraşmıyorsunuz çok kly kurulum müthiş ses kalitesi fazla paraniz yoksa fakat güzel ses almak istiyorsanız konsollarda bu modeli tek geçerim ben kullanıyorum ve çok memnunum hertürlü bilgi için özel mesaj atarsaniz cvp verebilirim http://www.vatanbilgisayar.com/product_ ... I_ID=19850sağol dostum attım ps3 alınca alcaklarım klasorüme aklımda ThUgLiFe yazdı: arkadaslar ben sadece ses sistemi degilde ev sinema sistemi kullanıyorum oldukcada memnunum ses çıkışı çok iyi 1080p yi destekliyor bunu alan arkadaslar lcd sinin cift hdmi girişli olmasına dikkat etmesi gerekmektedir.divxe kadar coğu formattaki vidyoları destekliyor.optik çıkışı oldugu için ps3 e rahat bir sekilde baglanıyor ve her bi kolondan ayrı ses geliyor harika anlıcanız.kesinlikle tavsiye ediyorrum fiyatıda 1 milyardı sanırım.PANASONİC SC-PT850 
hd parası zor bulcazda bi hd parasınıda onamı vercezbırak alla aşkına  ama cok güzel
kıskandım 
|
|
|
|
 |
|
MATKAP
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 26 Ara 2007, Çrş 18:16:02 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Arkadaşlar öncelikle herkese selam. Ben ps2 de kullanmış olduğum panasonic 5+1 ses sistemini kullanıyorum. ( Sistem büyük bir ihtimal şu anda piyasada olmadığı için resim bulamadım) Kullandığım sistem reciever lı ve bu sistem uydu,tv,kayıt cihazı her nevi aleti bağlayabiliyorsunuz.Öncelikle alacağınız sistemi ps3 e bağlamak istiyorsanız kesinlikle optik çıkışlı olsun.Şöyle açıklamak gerekirse örn: Nfs pro street dts destekli bir oyun ve benim sistemim ps3 e optikten bağlı olduğu için direk bu sistemi tanıyor. Oyundaki ses efekleri gerçekten inanılmaz. ( ps3 ü bu hafta aldığım için halen hayran hayran bakmaktayım  ) Sistemi 400 liraya alımıştım 1,5 sene evvel. Gördüğüm kadarı ile de fiyatlarda pek bir değişiklik olmamış. Ama kesinlikle ve kesinlikle sistem optik çıkışlı olsun.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|