Zaman: 30 Tem 2010, Cum 07:26:18

Tüm zamanlar UTC + 3 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 14 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: PS3 Ne kadar daha piyasada?
MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, Prş 18:58:13 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Slm arkadaşlar daha önce hiç konsolum olmadı içimde onun burukluğu var :( şimdilerde ps3 alacak kadar param var acaba ne kadar daha piyasada kalır ps3.şuan kıbrısta ögrenciyim bi kaç sene boşda kalabilir ps3 onun riski ve ps4 çıkma ihtimalini düşünüyorum.sizce şu an almamakla hatamı ederim ps4 ü bekleyimmi?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: PS3 Ne kadar daha piyasada?
MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, Prş 19:01:27 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

almalısın bence en az 5 yıl sonra ps4 çıkar,daha işlemciler için çalışılıyor ve o yapılsa model tasarımı var, fake fotolar koyuyolar onlara bakma. hadi o olsa bile üretimi falan filan derken en az 5 yıl sonra üretime geçse diyelim 7.yılında çıksa ps4 e oyun yapılması zor olur ps3 devam edilir.ondan sonra 3-4 yıl daha geçer o zmn yerine rahat rahat oturur.bayaa var yani =P~

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, Prş 19:09:02 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

egn805 yazdı:
Slm arkadaşlar daha önce hiç konsolum olmadı içimde onun burukluğu var :( şimdilerde ps3 alacak kadar param var acaba ne kadar daha piyasada kalır ps3.şuan kıbrısta ögrenciyim bi kaç sene boşda kalabilir ps3 onun riski ve ps4 çıkma ihtimalini düşünüyorum.sizce şu an almamakla hatamı ederim ps4 ü bekleyimmi?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ps3 ün oyunları daha ps3 ün kapasitesini zorlayacak duruma gelmedi ayrıca ps3ü sadece bir oyun konsolu olarak da görme müthiş bir multimedya aleti internet müzik film vs...gibi birçok özelliği var yaklaşık olarak 3 seneden beri piyasada fakat ps3ün sınırlarını zorlayacak bir oyun daha görmedim şimdi 3 boyutlu ,harekete duyarlı oyunlar çıkacak diyorlar daha ps3 de keşfedilmemiş bir çok özellik var benimde tahminim 3-5 yıl arası daha ps4 çıkmaz

Biten Oyunlar:A.Creed/GTA4/Viking/H. Sword/Conan/Mgs4/Uncharted 1-2/Motorstorm/Godfather/Re5/GowIII
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, Prş 19:33:19 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

o zaman doğruca vatana :).peki gittigidiyorda olsun internette olsun satılan oyunlar mağazaya göre oldukca ucuz bunun sebebi nedir mağazada 180 olan nette 50 lira misal?

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, Prş 21:09:24 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

kardeşim eğer ps3 boşta kalacaksa alma bence gün geçtikçe ucuzluyor çünkü alet ne zman verimli kullanabilieceksen o zaman al derim ben ama illa alacağım diyorsan bimekste kampanya vardı 250 gb slim 799 TL bana uygun gibi geldi bu fiyat

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, Prş 21:37:13 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

egn805 yazdı:

Kıbrısta olunca niye boşta kalıyor anlamadım ama bence en az beş sene gider ki PS2'ye hala oyun desteği var. PS3 Slim yeni çıktı, PS3 Move, 3-D tv satmak için 3-D oyunlar derken falan enaz 7 sene destek sürer bence. Sen şimdi al hemen başla

egn805 yazdı:
o zaman doğruca vatana :).peki gittigidiyorda olsun internette olsun satılan oyunlar mağazaya göre oldukca ucuz bunun sebebi nedir mağazada 180 olan nette 50 lira misal?

O oyunlar bandrollü, nettekiler bandrolsüz takastan gelen falan var.

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, Prş 22:20:53 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ben diyorum ki 2020 heryere yazıyorum bunu görün bakın 2020 den erken çıkmayacak bir sonraki playstation

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, Prş 22:51:39 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

beni gaza getirdiniz alıyorum :)

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 11 Mar 2010, Prş 22:54:44 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

egn805 yazdı:

O oyunlar bandrollü, nettekiler bandrolsüz takastan gelen falan var.[/quote]

http://urun.gittigidiyor.com/PES-2010-P ... ZZ25171097 mesela burdaki oyunu alsam herhangi bi sorun teşkil edermi orjinal falan demiş?bunun mağazada satılandan tek eksigi bandrolmu acaba?Yazdığınız cevaplar için herkese teşekkürler.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 12 Mar 2010, Cum 00:22:31 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

egn805 yazdı:
egn805 yazdı:

O oyunlar bandrollü, nettekiler bandrolsüz takastan gelen falan var.

http://urun.gittigidiyor.com/PES-2010-P ... ZZ25171097 mesela burdaki oyunu alsam herhangi bi sorun teşkil edermi orjinal falan demiş?bunun mağazada satılandan tek eksigi bandrolmu acaba?Yazdığınız cevaplar için herkese teşekkürler.[/quote]

gittigidiyor ve bu tarz sitelerde oyuncular oynadıkları oyunları takasa veya satışa sunarlar ben birçok kez bu tip sitelerden ve bu siteden takas ve satış yaptım hiçbir problem yaşamadım bandrollu ile bandrolsuz arasındaki farkı az çok bilirsin herhalde ülkemize ps3 oyunlarını bandrollu getiren firmalar var bu oyunlar bandrolsuz oyunlara göre 50-100 lira arası daha pahalı oluyor bu sitede ps3 oyunları satan ve takaslayan firmalar var bu firmaların reklamlarını veya forumdaki başlıklarını incelersen fiyatları görebilirsin ps3 de sahte yani korsan oyun yok gelen bütün oyunlar orjinaldir aradaki fiyat farkıda belirttiğim üzere bandrollu ve bandrolsuz olanlardan kaynaklanır

Biten Oyunlar:A.Creed/GTA4/Viking/H. Sword/Conan/Mgs4/Uncharted 1-2/Motorstorm/Godfather/Re5/GowIII
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010, Pzr 14:25:08 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Bandrollüyle bandrolsüz arasında ne fark var?oyunu etkiler mi?

MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010, Pzr 15:26:37 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

kardesim gibi bi arkadasim vardi dostlumuzun baslangici ps1 ile olmustur:)nasil diim onda da ps1 vardi bendede devamli deplasman rovans yapmaya ps kapsiimaya winning oyanmaya gelir giderdik birbirimizie ps2 ciktiginda ben p2 yi aldim o o da dedi bende alicam pes ten formadan dusmeyelim diye gel zamn git zamn parayi coktan biriktirdi arkadas dedi nasil olsa ps3 cikicak az kaldi biraz aha eklerim vaz gecti almaktan ps3 cikti ben aldim arkadas dedi az bisey daha ilave edim alicam paranin ustune dedi aga slim cikiyomus onu alim bari gel zamn git zamn aga ps4 cikcakmis onu alcam demeye basladi yani dostum her konsolun tadi baskadir :) teknoloji oyle ilerliyoki yetismek mumkun degil ama san tek sunu diyom ps4 u beklersin sadece beklersin ps hastaligi varsa ps3 u al derim butceni bilmiyorum tabiki ama her konsolun tadi baskadir 4 cikti diyelim cd lerini nasil alican daha ps3 un cd lerini alamkta gucluk cekiyoruz takasta olmasa harbiden cokeriz yani dostum para elde pek durmaz sana tavsiyem 120 gb lik slim senin icin en makul ben de bulgaristandayim burda 120 gb slim 590 leva yani tl ye esit orda drumlar ne bilmiyorum ps3 aldinmi lcd almanda sart unutma sana alinca ps3 unle mutlu sorunsuz tasasiz gunler :)

MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010, Pzr 15:27:04 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

hiç bi fark yok aynı oyun

MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010, Sal 17:23:27 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

bence al derim dostum eğer olaki pc den ps3 e gecceksen oyunları kontrol bakımından baya bi zorlanıcaksındır artı zaten en güzel oyunlarda ps3 e çıkıyor ve pc de bulamassın bu kadar güzel oyunlar örn ;gow3 :wink: yani anlıycan ps3 çok güzel exs. oyunları vardır

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 14 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: