|
Zaman: 12 Şub 2012, Pzr 23:07:34
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
neo
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 07:49:00 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
Teşekkürler...
|
 |
|
Emo_1907
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 11:27:58 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 27 Eyl 2008, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 589 Konum: Şükrü Saraçoğlu
|
herkese başarılar dilerim arkadaşlar herşeyden önce eğlencesi bol bi turnuva olması dileğiyle 
_________________ Psn:gitarci Clan: Naked King [N][K] Call Of Duty Black Ops
|
|
|
|
 |
|
__satana__
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 15:22:28 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 12 Şub 2009, Prş 01:00:00 Mesajlar: 1282 Konum: henüz daha bilinmiyor
|
|
herkese başarılar dilerim artık psturkte aktif olamıyorum boş zamanlarım salı saat 9 dan sonra ve perşembe saat 9 dan sonra hafto sonu musaittimdir.Şimdiden başarılar...
|
 |
|
Love_2_Die
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 15:43:10 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 16 Ağu 2008, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 429 Konum: ist-kocaeli
|
makara555 yazdı: ilk 32 çok güzel bi liste.. bu listede olmayan arkadaşlar hiç gücenmesin bence.. çünkü; daha önce habersiz maça gelmeyenler , bi kaydolup bi daha sesi çıkmayanlar hatta ve hatta kaydolup takımını beğenmediği için çekilenler çok oldu bunlar göz önünde bulundurularak devamlılığı olabilecek kişiler öngörülerek yapılmış bir liste olduğunu düşünüyorum. bu listede olmak güven vermek güsel bişi şimdiden kolay gelsin diyorum herkese başarılar.. uncharted 2 için çalışacam  odul uncharted 2 mi vayyyyyyy daha bi hırslandım 
_________________ ---------------------------------------------  --------------------------------------------------- --------------------------------------------------- Ezio----------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
|
Emo_1907
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 15:45:26 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 27 Eyl 2008, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 589 Konum: Şükrü Saraçoğlu
|
zafa38 yazdı: bu isimleri duzenleyen arkadas kim acaba hangi sebeple beni yedeklere atmış onu meark ettim acıklama bekliyorum???? hocam sanırım bundan önce yapılan turnuvalar referans alındı ...
_________________ Psn:gitarci Clan: Naked King [N][K] Call Of Duty Black Ops
|
|
|
|
 |
|
okantnt
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 16:16:24 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 11 Ağu 2008, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 75 Konum: istanbul
|
|
peki bu davetiyeler yollanırken neye göre seçim yapıldı merak ettim? foruma yazmiycaktm belki unutlmuştur adım problem çıkarmayalım diye ama PM ler gitmiyor.. Davetiye no 25. di bnmki ama 32 kişiye giremedik.. tanıdık-tanımadık ayrımı yapıldıysa eyw.. ama bari sölenseydi baştan..
geçn sene 2 turnuvaya katıldım 2 sindede bütün maçlarıma çıktım.. hadi forum aktifliği dense bnden daha az mesaj atıp ve bnden sonra yazılıp 41. den 44. ten girenler var listeye..
dediğim gibi keyfi bi uygulama olduysa ayıp oldu.
_________________ FIFA 10-- Nba 2K10-- Batman: Arkham Asylum-- LBPlanet-- Demon's Soul-- Guitar Hero 5
|
|
|
|
 |
|
taymer
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 16:30:30 |
| Moderatör |
 |
|
|
keyfi olan bişey yok aktif olanlar belirlendi aktif olmayanlar ise kura ile seçildi..
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 16:33:53 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2052 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
|
okantnt arkadaşım; 64 davetiye talebi alınacağını ve 32 kişinin asil olacağını ilk mesajımda yazmıştım.ilk 32 kişinin davetiyesi kabul edilecek olarak değil yani, Bu kuralı kabul etmiş olmasılınki davetiye talebinde bulunmuşsun. 44. davetiye yada 41. davetiye olayı önemli değil. Bu konuda senden anlayış rica ediyorum.
Gelelim seçme olayına, bizim belirlediğimiz kriterler var, bu maddeleri söylemek istemiyorum. Ama hiç bir kayırma yapılmadığına emin olabilirsin. Zaten turnuvalara ilerleyen günlerde daha çok önem vereceğiz. seni de o turnuvalarda görmek isteriz.
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
ReBRooW
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 17:00:19 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 11 Ara 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 909 Konum: Tam Arkandayım...
|
|
Burhan Kardeşim. Turnuva nezaman başlayacak bilgi varmı. Ve takım listesi nasıl olucak. Ayrıca Davetiye için teşekkürler diğer tüm arkadaşlara başarılar diliyorum..
_________________ Xbox360 Jasper 250GB PAL + PS3 Slim 1TB PAL
|
|
|
|
 |
|
kenya
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 18:23:25 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eyl 2006, Cum 00:00:00 Mesajlar: 568 Konum: pandoranın kutusunda
|
|
ARKADARLAR BU TURNUVA OLMAZ BASKA TURNUVA OLUR BUKADAR ONEMLI DEIL YETERKI KIRICI OLMAYIN
_________________  Jose Mourinho:Teknik direktör olmak için,önce futbolcu olmak gerektiğini söylüyorlar.Peki,Jokey olmak için de önce at mı olmak gerekiyor... Penaltıdan Gol Atınca Tabelaya Bile Koymuyorum (ceza)
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 18:25:15 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2052 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
zafa38 yazdı: ben boyle rezillik gormedim nasıl bir kriter bu ben turnuvalara katıldım onceki ve tum maclara cıktım daha ne kriteri anlamadım sıraya gore alınmıs sogumaya basladım bu siteden artık... Bir turnuvaya girmedik diye bu kadar laf eden arkadaşlarımızı kınıyorum... daha çok turnuvamız olacak, katılamayanlara bir sonraki turnuvada öncelik veririz diye düşünüyordum ama herkes gerçek yüzünü gösteriyor, gerek kalmayacak gibi... asiller ve yedekler belirlenmiştir arkadaşlar; çarşamba günü maçlara başlamayı planlıyoruz...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|