|
Zaman: 12 Şub 2012, Pzr 23:06:41
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
kenya
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 18:33:52 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eyl 2006, Cum 00:00:00 Mesajlar: 568 Konum: pandoranın kutusunda
|
|
pekı herkes kendı takımınımı alıcak yoksa takımlarda random cunkı hanı 2 barca 3ınter olabılır olsun aslında bence skıntı yok
_________________  Jose Mourinho:Teknik direktör olmak için,önce futbolcu olmak gerektiğini söylüyorlar.Peki,Jokey olmak için de önce at mı olmak gerekiyor... Penaltıdan Gol Atınca Tabelaya Bile Koymuyorum (ceza)
|
|
|
|
 |
|
raistlin713
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 12 Eki 2009, Pzt 19:03:20 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 19 Eyl 2007, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 1029 Konum: stalingrad...
|
|
davetiye için teşekkürler
heyecanla bekliyoruz turnuvayı...
|
 |
|
ReBRooW
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 13 Eki 2009, Sal 09:28:34 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 11 Ara 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 909 Konum: Tam Arkandayım...
|
|
Turnuvaya katılamayan arkadaşlara sesleniyorum.. Bu turnuva genel kriterlere bakılarak uygulandığını düşünüyorum. Yani ben diğer tunuvada online`dım maçlarımı yapmıştım diyor bazı arkadaşlar tamam doğrudur. Fakat sitede okadarda online göremiyoruz sizleri.. Bir cok arkadaştan yeni olmama rahmen 1 Yıldan beri daha yeni online gördüğüm kişikler var. Ve şuna eminim adam gayırma gibi bir durum söz konusu olucağını asla sanmıyorum..
_________________ Xbox360 Jasper 250GB PAL + PS3 Slim 1TB PAL
|
|
|
|
 |
|
burhanmizrak
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 13 Eki 2009, Sal 09:38:27 |
| Site Kurucusu |
 |
Kayıt: 24 Eyl 2005, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 2052 Konum: PS3ün üretildiği yerden
|
ArchiSpawn yazdı: msjima tymerden cvp bkliorum Senin konuyu tamer ile görüştüm, bir sonraki turnuvaya yeniden davetiye talebinde bulunmanı istiyorum.
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
|
|
|
|
 |
|
zafa38
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 13 Eki 2009, Sal 15:47:19 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 06 Haz 2007, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 116 Konum: kayseri den istanbula... istanbuldan kayseriye....
|
AaXRoNn yazdı: Turnuvaya katılamayan arkadaşlara sesleniyorum.. Bu turnuva genel kriterlere bakılarak uygulandığını düşünüyorum. Yani ben diğer tunuvada online`dım maçlarımı yapmıştım diyor bazı arkadaşlar tamam doğrudur. Fakat sitede okadarda online göremiyoruz sizleri.. Bir cok arkadaştan yeni olmama rahmen 1 Yıldan beri daha yeni online gördüğüm kişikler var. Ve şuna eminim adam gayırma gibi bir durum söz konusu olucağını asla sanmıyorum.. madem sitede online olanlar oncelikli turnuvaya alınıyor ozaman bence az online olanları oncelikli alıcaksınki o az online olanlar daha cok online olmaya baslasın siteye fayda saglasın eger boyle kendi kabugundaki insanlarla bu tarz dewam ederse işte ozaman sitenin nüfusu azalıcaktır....
|
|
|
|
 |
|
zafa38
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 Oyunu ödüllü, Fifa 10 turnuvası kayıtlar !!!!  Gönderilme zamanı: 13 Eki 2009, Sal 15:49:03 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 06 Haz 2007, Çrş 00:00:00 Mesajlar: 116 Konum: kayseri den istanbula... istanbuldan kayseriye....
|
zafa38 yazdı: AaXRoNn yazdı: Turnuvaya katılamayan arkadaşlara sesleniyorum.. Bu turnuva genel kriterlere bakılarak uygulandığını düşünüyorum. Yani ben diğer tunuvada online`dım maçlarımı yapmıştım diyor bazı arkadaşlar tamam doğrudur. Fakat sitede okadarda online göremiyoruz sizleri.. Bir cok arkadaştan yeni olmama rahmen 1 Yıldan beri daha yeni online gördüğüm kişikler var. Ve şuna eminim adam gayırma gibi bir durum söz konusu olucağını asla sanmıyorum.. madem sitede online olanlar oncelikli turnuvaya alınıyor ozaman bence az online olanları oncelikli alıcaksınki o az online olanlar daha cok online olmaya baslasın siteye fayda saglasın eger boyle kendi kabugundaki insanlarla bu tarz dewam ederse işte ozaman sitenin nüfusu azalıcaktır.... ayrıyeten belkide foruma takılmıyorum sadece haber we konuları okuyorum nerden biliyosun alınmıyanların online olmadıklarını hergun çetenemi tutuyorsunuz?
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|