Zaman: 25 May 2012, Cum 02:17:17

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: PS3 sorularım
MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2010, Çrş 00:56:05 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Merhaba.Öncelikle yanlış yere açtıysam kusurabakmayın.Ben PS3 cafe açıyorum ama çok bilgim yok.Benim için önemli olan sorulara cevap verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim..

1-102 mi 106 ekran mı alsam daha iyi olur.

2-LCD de FullHD yerine HD ready alsam gözle görülür bir fark olur mu?

3-Piyasada 80gb-120gb PS ler mevcut.Edindiğim bilgiye göre kilidini kırdırırsam içine oyun yüklersem hafızası önemli oluyormus.Orjinal DVD den oynatacaksam 40gb bile yetermiş.Bu bilgi dogrumudur?

4-PS üzerindeki kilidi kırdırıp içine oyun yüklersem ne gibi sorunlarla karşılaşırım

5-Gündüzleri ben çalışıp akşamları eleman koymayı düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla Akınsoft programıyla kontrol ediliyormus sistem.İnternet cafeler gibi Programla mı açılıyor?Süre sınırı konuluyor mu? Yani Kontrol programı hesaplar için yeterli mi?Sonucta ben ertesı gun geldıgımde ne kadar ciro yapmıs hepsını programla kontrol etmek istiyorum...Program haricinde oyun oynatması mümkün mü?

6-En çok oynanan, olmazsa olmaz oyunlar hangileridir ?Yani illaki 20-30 oyun almak mı lazım?

7-Son olarak eklemek istediğiniz bu konuda önemli olan bilgiler varsa paylaşırsanız sevinirim...

Biraz uzun oldu kusurabakmayın....

Herkese iyi çalışmalar
....

Mesaj Başlığı: Re: PS3 sorularım
MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2010, Çrş 17:49:47 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

1- farketmez
2-benim bilidğim gözle görülür bi fark olmaz
3-zaten 3tane oyun yükle yeterli
4
5
6-fifa 11 ,pes11,smackdown filan al en çok o oynanıyo
7-

benim bildiklerim bu kadar inş yardımcı olmusumdur

MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2010, Çrş 18:59:20 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Öncelikle hayırlı olsun diyeyim arkadaşım,sorularının cevabına gelince ;

1 - 106 ekranın fiyatı uygunsa 106 al ama arada beyaa fiyat farkı varsa 102 ekran al derim.Ekran buyukluğu açısından çok abartı bir fark olmuyor.
2 - Full HD önceliğin olsun.Görsellik olarak farkediyor.
3 - Doğrudur.
4 - Eğer PS3 lerin garantiliyse garanti kapsamından çıkar.Başka bir eksisi yok diye düşünüyorum.PS3 cafe işletenler için jailbreak olayı gerekli birşey.Çünkü cafelerde online oyun oynanmıyor,sonuç olarak maddiyatta var tabiiki.
5 - Mutlaka bir yolu bulunur bu parayı yürütmenin :) Kamera sistemi kurmalısın mutlaka.Programın detayını bilmiyorum.
6 - 20-30 oyun almana gerek yok. PS3 kafelerde ençok oynanan oyunlar PES 2010-2011 , BLUR (aynı anda 4 kişi oynayabiliiyor) , yukarıda arkadaşın belirttiği SMACKDOWN küçük çoçuklar tarafından çok tercih edilen bir oyun fakat dezavantajları var.Bu oyun oynanacağı zaman kesinlikle orjınal joysticklerini kullanma.Ucuz yollu başka marka ps3 uyumlu joystick bulursan al ve bu joystickleri kullan.Eğer ucuz joystick bulamıyorsan SMACKDOWN oyununu oynatma bence.
7 - ALLAH iş rastlığı versin ve hayırlı olsun şimdiden arkadaşım.

MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2010, Çrş 19:03:57 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ecomatik yazdı:
Merhaba.Öncelikle yanlış yere açtıysam kusurabakmayın.Ben PS3 cafe açıyorum ama çok bilgim yok.Benim için önemli olan sorulara cevap verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim..

1-102 mi 106 ekran mı alsam daha iyi olur.

2-LCD de FullHD yerine HD ready alsam gözle görülür bir fark olur mu?

3-Piyasada 80gb-120gb PS ler mevcut.Edindiğim bilgiye göre kilidini kırdırırsam içine oyun yüklersem hafızası önemli oluyormus.Orjinal DVD den oynatacaksam 40gb bile yetermiş.Bu bilgi dogrumudur?

4-PS üzerindeki kilidi kırdırıp içine oyun yüklersem ne gibi sorunlarla karşılaşırım

5-Gündüzleri ben çalışıp akşamları eleman koymayı düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla Akınsoft programıyla kontrol ediliyormus sistem.İnternet cafeler gibi Programla mı açılıyor?Süre sınırı konuluyor mu? Yani Kontrol programı hesaplar için yeterli mi?Sonucta ben ertesı gun geldıgımde ne kadar ciro yapmıs hepsını programla kontrol etmek istiyorum...Program haricinde oyun oynatması mümkün mü?

6-En çok oynanan, olmazsa olmaz oyunlar hangileridir ?Yani illaki 20-30 oyun almak mı lazım?

7-Son olarak eklemek istediğiniz bu konuda önemli olan bilgiler varsa paylaşırsanız sevinirim...

Biraz uzun oldu kusurabakmayın....

Herkese iyi çalışmalar
....

1) Paraniz coksa 106 alin ama gereksiz.
2) Oyuncularin fark edicegi bir grafik fark etmez.
3) Bluray'den oynattiginiz icin yani direk CD'den oyunu direk PS icine yuklemiyorsunuz bu da harddiskten fazla yer calmaz demektir. Aynen eski PC'lerde CD ile oynarken ki mantik gecerli.
4) BİLDİGİM kadariyla kirdirirsaniz tek sorun updateler , online oyun ve game patchleridir. Bunlari yapamazsiniz. Ki bircok PS cafelerde Offline hizmet sunuyor.
5) Boyle birsey yapilabilir tabiki ama sanirim YAPTİRMAK gerekir. Yani bir coder ( program yazari)'a gidip en ayrintili sekilde izzah edip belirli bir ucret karsiliginda neden yapilmasin ? ;)
6) En cok ; Pes11 , Pes10 , Fifa11 , Smackdown, UFC ve SF4 oynaniyor.
7) Son olarak hayirli ugurlu olsun :) Hangi ilde aciyorsunuz kismetse ?

MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2010, Çrş 23:21:47 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar çok sağolun.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....

PS kontrol programı biraz sakat oldu.Artık bakıcaz çaresine :)

MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2010, Çrş 23:37:59 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ecomatik yazdı:
Arkadaşlar çok sağolun.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....

PS kontrol programı biraz sakat oldu.Artık bakıcaz çaresine :)

En basiti soyle birsey yaparsiniz :) her ekran wireless yolu vs ile bir pc'ye aktarilabiliyor ve orada hangi ekranin ne zaman kapanip acilabilecegi ve ne kadar acik durdugu veee ne kadar para verilecegi gosterilir.
Boyle programlar var ;)

MesajGönderilme zamanı: 06 Eki 2011, Prş 23:04:36 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ps3 cafe de eğer kırılmamışsa makineler online oyun oynanmıyor mu?? daha doğrusu oynanamıyor mu?

MesajGönderilme zamanı: 07 Eki 2011, Cum 02:47:16 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Hayır oynayamazsın aslında 2 dk oynarsın sonra banı yersin yani seni engeller sony :) Bence Aamaan diyim sende çilingirci dedeye maruz kalmadan bu bahsi kapa :D

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: