ecomatik yazdı:
Merhaba.Öncelikle yanlış yere açtıysam kusurabakmayın.Ben PS3 cafe açıyorum ama çok bilgim yok.Benim için önemli olan sorulara cevap verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim..
1-102 mi 106 ekran mı alsam daha iyi olur.
2-LCD de FullHD yerine HD ready alsam gözle görülür bir fark olur mu?
3-Piyasada 80gb-120gb PS ler mevcut.Edindiğim bilgiye göre kilidini kırdırırsam içine oyun yüklersem hafızası önemli oluyormus.Orjinal DVD den oynatacaksam 40gb bile yetermiş.Bu bilgi dogrumudur?
4-PS üzerindeki kilidi kırdırıp içine oyun yüklersem ne gibi sorunlarla karşılaşırım
5-Gündüzleri ben çalışıp akşamları eleman koymayı düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla Akınsoft programıyla kontrol ediliyormus sistem.İnternet cafeler gibi Programla mı açılıyor?Süre sınırı konuluyor mu? Yani Kontrol programı hesaplar için yeterli mi?Sonucta ben ertesı gun geldıgımde ne kadar ciro yapmıs hepsını programla kontrol etmek istiyorum...Program haricinde oyun oynatması mümkün mü?
6-En çok oynanan, olmazsa olmaz oyunlar hangileridir ?Yani illaki 20-30 oyun almak mı lazım?
7-Son olarak eklemek istediğiniz bu konuda önemli olan bilgiler varsa paylaşırsanız sevinirim...
Biraz uzun oldu kusurabakmayın....
Herkese iyi çalışmalar....
1) Paraniz coksa 106 alin ama gereksiz.
2) Oyuncularin fark edicegi bir grafik fark etmez.
3) Bluray'den oynattiginiz icin yani direk CD'den oyunu direk PS icine yuklemiyorsunuz bu da harddiskten fazla yer calmaz demektir. Aynen eski PC'lerde CD ile oynarken ki mantik gecerli.
4) BİLDİGİM kadariyla kirdirirsaniz tek sorun updateler , online oyun ve game patchleridir. Bunlari yapamazsiniz. Ki bircok PS cafelerde Offline hizmet sunuyor.
5) Boyle birsey yapilabilir tabiki ama sanirim YAPTİRMAK gerekir. Yani bir coder ( program yazari)'a gidip en ayrintili sekilde izzah edip belirli bir ucret karsiliginda neden yapilmasin ?

6) En cok ; Pes11 , Pes10 , Fifa11 , Smackdown, UFC ve SF4 oynaniyor.
7) Son olarak hayirli ugurlu olsun

Hangi ilde aciyorsunuz kismetse ?