|
Zaman: 25 May 2012, Cum 02:22:04
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
popcornn
|
Mesaj Başlığı: PS3 te 5 dakikada mkv video izleme?!....  Gönderilme zamanı: 21 Ara 2008, Pzr 20:25:08 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 14 Oca 2007, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 196 Konum: fatal frame 2: lost village
|
Evet arkadaşlar okadar uğraşmama rağmen sitede gösterim yapamadım bnde linkleri koymayı tercih ettim.
İşet arkadaşlar Ps3 te mkv video izlemek için yapmanız gerekenler fotoğraf makinesiyle kayda aldım anlamadığınız bir yer ya da sormak istediğiniz sorular olursa mail adresimi vermek istiyorum ordan da ulaşabilrsiniz pm de atabilrisiniz.Program paylaşımı yasak olduğu için msn üzernden isteyenlere yollayabilirim yapamayan arkadaşlar olursa anlatabilirim.
Evet arkadaşlar yapmanız gerekenler videolarda zaten gösterilmiştir en ince ayrıntısına kadar şimdiden teşekkürler.Bu arada 2. videonun uploadı 1 saate bitecek şuan devam etmektedir bitince onuda ekleyeceğim?!....Bu arada arkadaşlar en başta alt yazı çıkmayabilir o yüzden film başlayınca sixasis deki üçgen tuşuna basın ekrana bir menü gelecek Subtitle Options menüsüne gelin ve x tuşuna basın alt yazı gelecektir?!....
Ps3 te mkv video izlemek için tıkla:
Birinci video
http://www.vimeo.com/2590400
İkinci video
http://www.vimeo.com/2592632
(yanlız arkadaşlar belli bir süre beklemek gerekir die bir uyarı yapıyor site ilk upload da o yüzden uzun sürmüştü çok pardon)
sorular için: yigit_baraquda@hotmail.com
Teşekkürler:D
En son popcornn tarafından 21 Ara 2008, Pzr 21:27:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_________________ OYUNLARIM.. heavy rain , final fantasy xııı , eye pet , godfather 2 , mirrors edge , bioshock , bioshock 2 , resistance , resistance 2 , super street fighter 4 , uncharted , uncharted 2, the eye of judgement , siren the new translation , resident evil gold edition , metal gear solid 4 , devil may cry 4 , folklore , dead space , motorstorm pasific rift , soulcalibur 4 , tekken 6 , sims 3 , god of war collection , gta 4 , naruto ultimate storm 2...
|
|
|
|
 |
|
sagropa
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Ara 2008, Pzr 20:42:20 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 27 Eyl 2007, Prş 00:00:00 Mesajlar: 450 Konum: Ankara
|
|
kardeşim programı upload et ayrıca bluray filmlerini indirebileceğim torrent sitesini de verirsen iyi olur
|
 |
|
mottojon
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Ara 2008, Pzr 21:22:03 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 24 Nis 2008, Prş 00:00:00 Mesajlar: 324 Konum: Istanbul
|
|
dostum çok güzel bir paylaşım eline sağlık,birazda kamerayı sallamadan cekseydin süper olcaktı midemi alt üst ettin valla,neyse geleyim konuya ben bir filmi çevirdim tokyo drift yanlız 9 gb bunu nasıl atcaz ps3 e onuda göster bari şimdiden tşk.
_________________ PSN:jonlerTek tanrı Tek vatan Tek konsol only PS3Panasonic 42PV70F 106 PlazmaSONY Playstation3 250GB
|
|
|
|
 |
|
popcornn
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Ara 2008, Pzr 21:38:31 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 14 Oca 2007, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 196 Konum: fatal frame 2: lost village
|
arkadaşlar ikinci program avchd yani Advanced Video Codec High Definition programdır.Yani bir çeşit codec ve ps3 te filmi çalıştırmaya yarayan bir codec büyük ihtimalle.İkinci video siteye ekledim fakat yüklediğim site biras bekletiyor arkadaşlar ilk video uploadıda bü yüzden uzun sürmüştü kusura bakmayın çok pardon 
_________________ OYUNLARIM.. heavy rain , final fantasy xııı , eye pet , godfather 2 , mirrors edge , bioshock , bioshock 2 , resistance , resistance 2 , super street fighter 4 , uncharted , uncharted 2, the eye of judgement , siren the new translation , resident evil gold edition , metal gear solid 4 , devil may cry 4 , folklore , dead space , motorstorm pasific rift , soulcalibur 4 , tekken 6 , sims 3 , god of war collection , gta 4 , naruto ultimate storm 2...
|
|
|
|
 |
|
mottojon
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Ara 2008, Pzr 21:58:53 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
dostum 9 gb video yu atamadım ps3 onu nasıl yapcaz yoksa sadece ufak capta 4 gb filan gibi filmler içinmi bu tşk.
_________________ PSN:jonlerTek tanrı Tek vatan Tek konsol only PS3Panasonic 42PV70F 106 PlazmaSONY Playstation3 250GB
|
|
|
|
 |
|
popcornn
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Ara 2008, Pzr 22:02:27 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
videoyu dediğim gibi çevirdin mi bu arada usb hdd ye atıyosun dimi arkadaşım?!...
|
|
|
|
 |
|
apocuk
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Ara 2008, Pzr 22:26:30 |
| Amatör Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 21 May 2007, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 71 Konum: istanbul
|
|
emegine saglik arkadasim
_________________ PS3 FOREVER...
|
|
|
|
 |
|
popcornn
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Ara 2008, Pzr 22:57:28 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
apocuk yazdı: emegine saglik arkadasim
önemli diil arkadaşlar?!....
|
|
|
|
 |
|
blackmurder
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Ara 2008, Pzr 22:59:40 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
Kayıt: 02 Eki 2006, Pzt 00:00:00 Mesajlar: 225 Konum: BURSA
|
|
ellerine sağlık şimdi denicem ve yorumumu yapıcam.
_________________ PS3 te video hakkında herşeyi sorabilirsiniz..
|
|
|
|
 |
|
popcornn
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 21 Ara 2008, Pzr 23:55:25 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
arkadaşlar devam videosunu şimdi izleyebilirsiniz bu arada deneyenler yorumlarını yazarlarsa sevinirim?!...
|
|
|
|
 |
|
mottojon
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 22 Ara 2008, Pzt 00:20:02 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
dostum ben klipleri cevirdim onlar 100 ila 500 mb görüntü kaybı yok müthiş ama filimleri atamadım fat32 anca 4 gb kabulediyo program cok iyi eline emegine saglık
|
|
|
|
 |
|
popcornn
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 22 Ara 2008, Pzt 00:25:12 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
|
evet mottojon arkadaşım en fazla 4 gb kabul ediyor filmleri bölmeniz gerekiyor ve bu programla onuda yapabilrsiniz bilginize?!....
|
|
|
|
 |
|
mottojon
|
Mesaj Başlığı:  Gönderilme zamanı: 22 Ara 2008, Pzt 01:06:32 |
| Efsanevi Oyuncu |
 |
 |
|
|
dostum bir kaç klip daha cevirdim fakat bazılarında ses yok görüntü var bazıları da da tam tersi neden acaba
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|