|
Zaman: 25 May 2012, Cum 02:22:29
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Marston
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 te MKV leri altyazılı olarak oynatma rehberi-HAZIR  Gönderilme zamanı: 10 Ağu 2011, Çrş 17:00:33 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eki 2010, Cum 00:07:26 Mesajlar: 830 Konum: Istanbul - Avcılar
|
|
Sadece mkv uzantıları çevirmesi çok kötü çünkü mkv uzantılı filmlerin genelde boyutları büyük oluyor tercih etmiyorum. mp4 türünü desteklese çok iyi olurdu
_________________ söylesem ah söyleyebilsem derdimi mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi göreceksin seninle dolu desem, diyebilsem ki seviyorum seni çılgınca aşığım sana ama demem, diyemem çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var bu böyle sürüp gidecek sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim sana asla... çünkü aramızda dağlar denizler ve benim o kahrolası gururum var
|
|
|
|
 |
|
Marston
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 te MKV leri altyazılı olarak oynatma rehberi-HAZIR  Gönderilme zamanı: 10 Ağu 2011, Çrş 19:09:14 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eki 2010, Cum 00:07:26 Mesajlar: 830 Konum: Istanbul - Avcılar
|
Peki bu programlarla nasıl çevirebilirim herhangi bir bilgin var mı bu konuda 
_________________ söylesem ah söyleyebilsem derdimi mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi göreceksin seninle dolu desem, diyebilsem ki seviyorum seni çılgınca aşığım sana ama demem, diyemem çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var bu böyle sürüp gidecek sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim sana asla... çünkü aramızda dağlar denizler ve benim o kahrolası gururum var
|
|
|
|
 |
|
turung
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 te MKV leri altyazılı olarak oynatma rehberi-HAZIR  Gönderilme zamanı: 04 Ara 2011, Pzr 03:06:08 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
Biraz değişik bir sorum olacak... MKV uzantılı bir filmin içine gömdüğüm altyazıdaki ç,ş,ö,ğ gibi Türkçe karakterler saçma sapan görünüyor...PS3 Türkçe karakter desteklemiyor mu yoksa ayarlarla alakalı bir durum mu ??? 
|
|
|
|
 |
|
conikuid
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 te MKV leri altyazılı olarak oynatma rehberi-HAZIR  Gönderilme zamanı: 14 Ara 2011, Çrş 02:44:23 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
mgokmengungor yazdı: teşekkür ederim diğer sayfalarda okuduğum kadarıyla başka sorunlarla da karşılaşmam olası umarım olmaz herhangi bi sorun
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|