|
Zaman: 13 Şub 2012, Pzt 00:27:40
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
|
|
|
mgokmengungor
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 te MKV leri altyazılı olarak oynatma rehberi-HAZIR  Gönderilme zamanı: 16 Şub 2010, Sal 02:05:04 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 631 Konum: Izmir
|
mtakak yazdı: arkadaşlar ben 1080p bi filmi bu yontemle cevirdim açtım ps3te ama ses yok neden olabilir acaba Film DTS'liyse ve mkv2vob ile çevirdiysen orada Configuration'da Always transcode DTS kısmını işaretlemezsen DTS'i Ac3'e çevirmez ve DTS decoder yoksa ses gelmez. Sanırım sorun bu olsa gerek. Başka hiçbir durumda böyle birşeyle karşılaşmadım ki 2 yıldır sürekli kullanıyorum.
|
|
|
|
 |
|
mgokmengungor
|
Mesaj Başlığı: Re: PS3 te MKV leri altyazılı olarak oynatma rehberi-HAZIR  Gönderilme zamanı: 25 Mar 2010, Prş 19:37:29 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 25 Eyl 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 631 Konum: Izmir
|
higher yazdı: dostum 1280*720 için yaptıklarımı sana anlatıyım de sende bır goz at bakalım bız bır yerde hatamı yapıyoruz öncelıkle konser dvd mux edıyorum onu belırtıyım tsmuxerın 1.10.6 versıyonunu ındırdım add ıle fılmı programa atıyorum change fps 25 change level 4.1 yapıyorum ardından alt yazı olmadıgı ıcın split cut a geçiyorum boyut 8,00 gb oldugu ıcım 4,0 gb lık ıkı parta boluyorum sonrasında output ıcın blu ray disc yapıyorum sonrası malum start muxing ps 3 tede tum ayarlar yapılı kı normalde dvdlerımı ordan seyredıyorum ama sesle ılgılı bır problem var örneğin certıfıcate dosyası ıcınde back up ısımlı bır dosya var ve o dosyanında ıcı bos boyle olması normalmıdır durum bu gercı cokda uzun oldu ama sanırım derdımı anca boyle anlatıldım cevplarsan sevınırım higher yazdı: bır seyı farkettım mkv2vob da encore ettıgınde otomatık olarak ac3 e cevırıyor bu programın dts e cevırme durumu yok dımı okuduklarımdan sankı ps3 dts okumuyor gıbı geldı bana boyle bır sey varmı Gayet güzel bende de iki haftadır lost'un 720p sunumlarında bazı dosyalar tanınmadı diyor. Fakat çeviriyor çıkan dosyada ses yok. Ben de tam satır da olsa ikinci yöntemle mkv2vod'la full çeviriyorum ve anlıyorum ki program sesi tamir ediyor, seste problem var. Sanırım çevirdiğin dosyada seste de bu programla ilgili bir uyumsuzluk var, bazı codecler PC'de çalışıyor ama PS3'ün codecleri farklı mantıkta çalıştırıyor. Burada full çevirince oluyor. mkvmergeGUI ile 2300 MB'lik partlara ayır(Fat32 mevzu yüzünden sorun olabiliyor, gerçi DVD'ye yazınca sorun yok) ve mkv2vob ile full çevir. Aşağıdakinin yanıtı da DTS'i AC3'e çevir seçeneğini seçmemelisin. Yukarıda resmini koymuştum. O zaman yapıyor diye hatırlıyorum. Ben de DTS'li Batman var tsmuxerGUI ile çevirdiğim. Bir tane de mkv2vob'la çevirdiğim var, bir hayli zamandır DTS olayına girmiyorum, AC3 yetiyor. PS3 okuyor DTS'i ama ses düzenine vermelisin.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|