Konu üzerinden bayağı bir zaman geçmiş ama ben dahil zamanında bu soruya yanıt alamamış arkadaşlarım için yazayım dedim.
Dün Component av kablo aldım,Ve psp ye takıp 5 li olan ucunun 3 ünü lcd tv'me diğer 2 ucunu Audio L+R ye taktım ve psp 'imden Connectted display settings'e geldim orada swicth video output'u yes yaptım ve görüntü lcd ye yansıdı.
isterseniz 16:9 yada 4:3 ü siz seçersiniz.Neyse
hemen hd indirdiğim Horton a baktım görüntü çok güzeldi,ha keza Bee movie dede öyle,ama WallE ede görüntü kalitesi aynı değildi,kısaca iyi kaliteli konvert edilmiş Anime,film yada kliplerde güzel netice alınıyor.
Gelelim en çok merak edilen oyunlara .Oyunlarda denemek için önce Sega rally revo da denedim sonuç PS1 kalitesi görüntü alınıyor,Bir uçak oyunu denedim onda nispeten biraz daha iyi görüntü vardı.Oyunlarda sonuç iyi değil.Ama bir patapon yada rocco tarzı oyunda sonuç iyi(yani grafik gerektirmeyen oyunlarda.) Birde tam ekranmı derseniz değil.Ben 117 ekran kullandığım için görüntüde ona göre yani 51 ekran yada biraz daha büyük oluyor.
neyse sonuçta bu kablo sayesinde psp medya merkezi gibi oluyor,müzikler fotolar v.s bakılabiliniyor

Müzik derken sesi kaliteli veriyor

Psp deki müzik ekranıda 117 lcd de çok hoş duruyor

Unutmadan interlace ve progressive modları unutuyordum her iki moddada film seyrediliyor bende renkli ve canlıydı farkı anlayamadım.interlace de oyunları oynuyoruz.
Neyse merakları gidereyim dedim.