Sevgili arkdaşlar Kaan arkadaşımız ile kordine bir şekilde yürüttüğümüz GTA IV turnuvasından son gelişmeleri sizlere aktarmak isiyorum
*Kaan arkadaşımızın isteği üzerine forumumuzda PSturk GTA IV online turnuva başlığı açıldı.
*turnuva ismindede ufak bir değişiklik yaptık, yeni adı ise PSTürk GTA IV online Turnuvası oldu.
*Her takım için bir oda açıldı. Odara rahatlıkla konuşmalarınızı yapabilirsiniz.
*eğer yeni takım eklenirse bana bildirmeniz yeterli olacaktır.
eğlenceli vakit geçirmeniz dileğiyle. turnuvaya katılan arkadaşlarada başarılar...
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
sinnerkiller
Mesaj Başlığı:
Gönderilme zamanı: 19 Haz 2008, Prş 18:29:14
Çaylak Oyuncu
teşekürler katilimin yeterli olmasi çok güzel.. 3takim bile çikio .bboylece daha zevkli hale gelcek maçlar
Gönderilme zamanı: 19 Haz 2008, Prş 18:33:36
Amatör Oyuncu
Kayıt: 17 May 2008, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 121 Konum: Istanbul
arkadas kkatılım super simdi bi daa guncellimcem katılım belki artmıstır burhan abi saolsun her konuda yardımcı oldu bize dun ufacık bi forumken suan site kapsamında bi turnwuadayız arkadaslar we bunun icin sizi adınıza burhan abiye huzurlanızda tesekkur ediyorum
rica ederim kaan ne demek ya mgs oline bir düzelsin ondada bişiler yapacağız,
_________________ Geldim buradayım ve yorgunum !
kaan_kayiran
Mesaj Başlığı:
Gönderilme zamanı: 19 Haz 2008, Prş 18:39:57
Amatör Oyuncu
Kayıt: 17 May 2008, Cmt 00:00:00 Mesajlar: 121 Konum: Istanbul
evet hedef hgs ye artık
efe
Mesaj Başlığı:
Gönderilme zamanı: 09 Kas 2008, Pzr 18:28:50
Çaylak Oyuncu
burhanmizrakselam belki beni hatirlarsin adasim bende burhan hani bi aralar baya yardimci olmustun cips cekilisinden ps3 cikmisti belki hatirlarsin s'md' benim sorunum gta4 de turnuvaya nasil katilcam hep yabancilarla kapisiyom turk odalarina nisil gircem Psn nicobellicburhan Msn bfast@hotmail.com mesajini bekliyorum ozelde atsan olur simdiden tesekurler
Scorpiones
Mesaj Başlığı:
Gönderilme zamanı: 22 Şub 2009, Pzr 06:51:59
Amatör Oyuncu
Kayıt: 10 Şub 2009, Sal 01:00:00 Mesajlar: 107 Konum: Antalya
bekliorum hiçbir gelişme yok türk gta online ile ilgili yabancılarla yapıorum ve çok zevksiz . ... :s Bu sitede biri turnuva kursa herkez katılsa team kurulsa ciddi maçlar yapılsa gerçekten çok zevkli olur ama headset olması lazım iletişim için pc gta 4 te chat var yazılı ve sesli olarak ps3 te headset olmadan yazılı olarak chat olmaması çook büyük bir eksiklik (player met ve friend create mesaage fln çok uzun sürüyo) .....
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz