taymer yazdı:
Hahahahahah
hamburg 3-2 everton
everton 0-0 hamburg
dünya tarihinde bole maç yok herhalde 20 tane gol kaçırma yüzde yüzlük 5 tane direk

.Aslında attığım 2 golde kendi kalesine.O kadar poziyon oluyo ki defans artık kendi kalesine atıyo..Tamemn yenilgiye laf atma değil tuhaf bir maçtı gerçekten kendisiide soler zaten.Ben maç içinde şuan tuhaf şeyler oluyo diorum kendi kendime

Ayrıca ben davet atamıyorum.Davet atınca başkası geliyor.

Arkadaş hiç bişey yapmadı benim kaçırdığım golleri izleyerek keyifli bir gün geçirdi.Ne olursa olsun turu geçti tebrikler...
geçen seneki bizim lig maçını hatırlıyo musun?
4kere direği vurup 6kere şut çekip yedinci de gol atmıştım tek atakta olmuştu bunlar...

seninle normal maç geçmiyoki kardeşim

bu arada hub dan davet atacak arkadaşlar için,görkem in turnuvadaki serseri35 nickli arkadşın değindiği bir nokta var davet yollarken hub dan başkalarının girmemesi hususunda.... buna dikkat ederseniz başkaları girmeyecektir.. bunu da lig duyurularına eklersen tamer im süper olur...
player hub da daveti göndermeden önce ranked seçeneğini bir kere unrankedn yapıp tekrar ranked a getirin sonra...
bir alttaki seçenekteki "özerklik" no dan yes e dönüyor ve başkalarının sızması engelleniyor...
direnkt teklif yollarsanız özerklik açılmamış olduğundan -no- olarak duruyor çünkü ilk girişte araya sızmalar oluyor...