|
Zaman: 25 May 2012, Cum 07:58:13
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 14 mesaj ] |
|
|
|
|
|
|
iSmİ_bElI_dEğIl
|
Mesaj Başlığı: Re: Real madridin nuri şahin transferi  Gönderilme zamanı: 09 May 2011, Pzt 17:31:03 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
ozcan83 yazdı: Mesut Almanya'yı tercih etmeseydi R.Madrid'e transfer olamazdı diyenlere güzel bir cevap oldu.Bunlara ben de dahilim Allah yolunu açık etsin. katılıyorum 
|
|
|
|
 |
|
HaLiTR3
|
Mesaj Başlığı: Re: Real madridin nuri şahin transferi  Gönderilme zamanı: 09 May 2011, Pzt 17:35:19 |
| Moderatör |
 |
Kayıt: 27 Mar 2007, Sal 00:00:00 Mesajlar: 2761 Konum: TR3
|
|
acayip sevindim bu habere.di maria dan neyi eksik nurinin?khedira gibi bi kalas realde oynayabiliyo ise nuride rahatlıkla oynar
_________________ ARMY OF ANATOLİA
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Real madridin nuri şahin transferi  Gönderilme zamanı: 09 May 2011, Pzt 17:37:28 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
Realmadrid'e transfer olan ilk Türk olarak tebrik ediyorum.
Baljic Mesut'tan daha Türk idi, ahh ahh..
nuri yi psv de oynarken bile izledim ben, 16 yaşından beri takip ediyorum kardeşimi real madridi de kendi küçüklüğümden beri mijatovic suker li kadrodan beri severim
ama yakışmadılar bence, nuri dortmundda kalsa kaptanlık yapsa senelerce sırtlasa o takımı, sammer li möller li eski dortmund ayarına gelseydi dortmund gene nuri başrolde olsaydı ahh ahhh.....
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
makara555
|
Mesaj Başlığı: Re: Real madridin nuri şahin transferi  Gönderilme zamanı: 09 May 2011, Pzt 20:39:05 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 02 Mar 2007, Cum 01:00:00 Mesajlar: 1082 Konum: iZMiR/BURSA
|
artık TÜRK olm o gidemez lafını ortadan kaldırdı.. Bi aşağılanma kopleksi var zaten biz TÜRK lerde yada bahanelerimiz çok.. başarısızlığımız diğerlerine atıyoruz.. bu arada kimse Mesut a b.k atmasın orda yetişmiş orda büyümüş oranın ekmeğini yemiş o tarafı seçmesi kadar normal bişi yok.. dünyada örnekleri çok bunun.. nyse çok iyi oldu bu durum Türkiyenin süper reklamı olacak.. Arda 'ya noldu ya o nereye gidiyor bilen var mı ?? 
|
|
|
|
 |
|
striker
|
Mesaj Başlığı: Re: Real madridin nuri şahin transferi  Gönderilme zamanı: 09 May 2011, Pzt 21:33:54 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 29 Oca 2008, Sal 01:00:00 Mesajlar: 792 Konum: Evde
|
Bizim ardayı galatasaray bırakmicak galiba hasan saşa dönücek garibim  atletico madrid e gitcekti bi ara ama noldu son durumlar bilmiyorum
|
|
|
|
 |
|
nightmare666
|
Mesaj Başlığı: Re: Real madridin nuri şahin transferi  Gönderilme zamanı: 09 May 2011, Pzt 21:44:14 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 20 Kas 2006, Pzt 01:00:00 Mesajlar: 2140 Konum: KÃBUSLARIN
|
Keşke Barça'ya gidip öyle tokatlasaydı Meskevit'i 
_________________  PSN id: Nightmare666-82
|
|
|
|
 |
|
plovdivli
|
Mesaj Başlığı: Re: Real madridin nuri şahin transferi  Gönderilme zamanı: 10 May 2011, Sal 00:27:31 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 02 Kas 2008, Pzr 01:00:00 Mesajlar: 1585 Konum: Uydukent-Пловдив
|
Nuri Şahin Helal olsun sana,B.Dortmundun lıderı gıbı oynadın bu yasta lıder olmak zordur ama sen basardın B.D ıle sampıyonlukta yasadın REAL gıbı bı deve gıtmıs olmasından gurur duydum muhakak formasını alıcam:) hatta PES te bıle bugun hemn attım reale  Gelelım su sozlere M.Özıl Turk mıllı takımını secseydı Reale gıdemezdı denılıyodu ondan sonra N.Şahın ornek gosterılıyo Alın sıze cevap dıye dostlar Nurının Turk mılı takımı secmıs olması en basta cok guzel ama farkındaysak oda Almanyada yetısmıs bır turk yanı Ne zamn bız uretıp ozamn gonderıcez ozaman,harbıden buyuk bı cosku olucak ha demıyorumkı bu kucumsenecek bır transfer olayı.asla degıl nurı turk ama gene almanya var ısın ıcınde,ordakı dısıplının yarısı bızım ulkemızde olsa brakın reale 1 turk yollamayı her takımda ınter,barca,mance her yerde turk olurdu.İşi espiriye vurarak soyluyorum futbol dısı ama soyle kendımce bı deyısım vardır.Uzaya cıkan ılk Ruslardı Yurı gagrındı Niye Turkler olamadı ılk niye Acaba Hep dusunurum kendımce soyle dusundum Dedımkı uzayda Kadın var deseler emınım ılk cıkan Biz Turkler olucaktık  Konuya donelım Nuri yi tekrar tebrık edıyorum guzel bı ılk basardı.Bir gun bızım patenten cıkan biri olursa bu sefer daha guzel olucak,Bjk lı bırı olarak burda ARDA yı nıye gormyelım Nurıden neyı eksık dıcem,Eksıgı yok ama Burdakı medya anlayısı ARDAYI bıtırdı gıt arda kurtul burdan dıyorum sadece,burdakı futbol anlayısı cok baska daha tutkulu daha ıcten Futbol sevgısı R.carlosun dedgı gıbı DİNımız gıbı futbolu sevıyoruz sayıyoruz ama oyle seyler oluyokı anlatılmaz cok uzun olucak yazarsam Nurı helal olsun .
|
|
|
|
 |
|
Marston
|
Mesaj Başlığı: Re: Real madridin nuri şahin transferi  Gönderilme zamanı: 10 May 2011, Sal 01:02:47 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 15 Eki 2010, Cum 00:07:26 Mesajlar: 830 Konum: Istanbul - Avcılar
|
Real Madrid Türk lobisi kuruyor galiba.  Şaka bir yana bende sevindim, hayırlısı olsun.
_________________ söylesem ah söyleyebilsem derdimi mehtap bir gecede açabilsem sana kalbimi göreceksin seninle dolu desem, diyebilsem ki seviyorum seni çılgınca aşığım sana ama demem, diyemem çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var bu böyle sürüp gidecek sen, seni sevdiğimi bilmeyecek, öğrenmeyeceksin ben her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim sana asla... çünkü aramızda dağlar denizler ve benim o kahrolası gururum var
|
|
|
|
 |
|
iSmİ_bElI_dEğIl
|
Mesaj Başlığı: Re: Real madridin nuri şahin transferi  Gönderilme zamanı: 10 May 2011, Sal 11:46:07 |
| Profesyonel Oyuncu |
 |
 |
|
striker yazdı: Bizim ardayı galatasaray bırakmicak galiba hasan saşa dönücek garibim  atletico madrid e gitcekti bi ara ama noldu son durumlar bilmiyorum Arda, Madrid'de evini bile seçmiş gidiyo ..  Arda Turan'ın Beşiktaşlı Guti aracılığıyla Madrid'de evini seçtiğini ve dünyaca ünlü bir yıldızla komşu olacağını , "Üç başkan biraraya gelse bile Arda'yı tutamayacağı ida edildi.. Kasımpaşaspor karşısında oynanan maçı tribünlerden izleyen Arda Turan'ın tesislerdeki eşyalarını bile topladığı iddiaları arasında  not:arda insallah gidersin ..aklın varsa git ..aklın yoksa bilemiyecem http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2011/05/10/2479566/arda-madridde-evini-bile-se%C3%A7mi%C5%9F
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 14 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|