|
Zaman: 25 May 2012, Cum 08:15:42
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Rising Turks Pro Club - CB (RB-LB) , LDM / LAM aranıyor...  Gönderilme zamanı: 15 Kas 2011, Sal 15:29:51 |
| Trophy Editörü |
 |
Kayıt: 05 Nis 2009, Pzr 00:00:00 Mesajlar: 1318 Konum: Bursa
|
Rising Turks Pro Club2010 yılında kurulmuş takımımız için, maç günlerine ve saatlerine kesinlikle uyacak, olaya ciddi bakan ve paslı oyun oynamayı seven arkadaşlar arıyoruz... Defans için 4 kişi;CB veya RB - LB olarak oynayacak arkadaşın artı olarak deneyimi ve bilgisi varsa arka 4 lü defansı ANY olarak kontrol edebilirse daha iyi olur... Orta Saha için 1 kişi;LDM ve LAM oynayacak, gerçekten iyi ve paslı oynayabilen bir arkadaş arıyoruz... Her gün fifa oynamıyoruz. Bu sebeple haftada 3 gün olan katılım günlerimize sadık kalacak arkadaşlar arıyoruz. Pazartesi , Çarşamba ve Perşembe 21:00 - 00:30 arası toplanıyoruz. Eğer günlerden biri aksarsa resmi sitemizde konuşup başka bir güne erteliyoruz. Ekstra olarak herkese uyan bir akşamda da (genelde cumartesi geceleri) toplanılabiliyor. Yaş ortalamamız 31, 20 yaşındaki genç kalecimiz sağ olsun oranımızı düşürüyor... Mevcut takımımızın galibiyet mağlubiyet sayıları; 50 G , 32 B , 26 M İlgilenen arkadaşlar bana özel mesaj yolu ile yada buradan ulaşabilirler...
En son ozgurulas tarafından 17 Kas 2011, Prş 16:42:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Rising Turks Pro Club - CB (RB-LB) , LM veya ST aranıyor  Gönderilme zamanı: 15 Kas 2011, Sal 18:29:48 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
|
fifa12den mi bahsediyoruz burda; --------- çok fazla online olma gününüz ve saatiniz var bana göre --------- bizim kendi takımımız organize olana kadar sol açıkda takılabilirim aslında ama bana gün ve saatler fazla gibi geldi
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: Rising Turks Pro Club - CB (RB-LB) , LM veya ST aranıyor  Gönderilme zamanı: 15 Kas 2011, Sal 18:46:43 |
| Trophy Editörü |
 |
|
Fifa 12 evet Sait, aslında az bile günler millet her akşam oynuyor nasıl başarıyorsa, o taraftan bakar isen bizim maç toplamımız çok düşük adamlar 500 maçı geçti... Kulüptekiler bu konuda biraz katı, gün ve saat olarak aksatmadan sürekli gelecek birisini arıyorlar eğer bu şekilde durumuna uyarsa her zaman beklerim...
|
|
|
|
 |
|
the_greywolf
|
Mesaj Başlığı: Re: Rising Turks Pro Club - CB (RB-LB) , LM veya ST aranıyor  Gönderilme zamanı: 15 Kas 2011, Sal 19:20:22 |
| PSTürk Bağımlısı |
 |
 |
Kayıt: 07 Şub 2008, Prş 01:00:00 Mesajlar: 5841 Konum: istanbul-beykoz/ giresun-görele
|
Son isteyeceğim şey biraz daha stress, tutamayacağım sözü vermekten Allah korusun dediğim gibi gün ve saat bana göre fazla, haftanın 3günü 3buçuk saat pro oynayamam ben... düzenlediğimiz turnuva için bile o kadar vakit ayırmıyorum fifaya.. ------------------- ilgilenen arkadaşlar bulmanız dileğiyle
_________________ SÖZ NAMUSTUR ÇİĞNENMEZ bu düsturla gelin bana http://about.me/saitgulsoyyeni sitemiz ---> http://www.selectdergisi.com/
|
|
|
|
 |
|
Alaz
|
Mesaj Başlığı: Re: Rising Turks Pro Club - CB (RB-LB) , LM veya ST aranıyor  Gönderilme zamanı: 16 Kas 2011, Çrş 12:44:20 |
| Çaylak Oyuncu |
 |
 |
|
|
sol açık , sağ açık , ön libero , arka libero , beri libero , öte libero , sağ veya sol forvet veya tek forvet , right back left back , full back , uff back lazımsa gelirim birader.
_________________ S.V.E.R always wins the battle !!!
|
|
|
|
 |
|
ozgurulas
|
Mesaj Başlığı: Re: Rising Turks Pro Club - CB (RB-LB) , LDM / LAM aranıyor.  Gönderilme zamanı: 18 Kas 2011, Cum 13:00:38 |
| Trophy Editörü |
 |
|
|
Ne demek, akşam hepsini yapmazsan göreceğim ben seni...
İlan güncel...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
|
|
|
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
|
|
|
|
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|