Zaman: 25 May 2012, Cum 08:33:41

9. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 131 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2009, Çrş 01:51:46 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

kartal yazdı:
bugüne kadar samsung un çok iyi kafa tuttuğunu düşünüyordum. ama bravianın yeni nesil 200hz lik tv lerini görünce fikrim değişti. özellikle hareketli görüntüde çok büyük fark atmış gene sony. zaten yıllardır böyle değilmiydi? yaratıcılık sony den bi süre sonra taklit diğerlerinden....
dostum o eskiden di senin dedigin trinitron zamanı şimdi sony panelini samsungtan alıyo samsungta kendi kulllandıgı paneli satmıyor tabiki oyuzden samsung tartısılmaz

Tek tanrı Tek vatan Tek konsol only PS3

Panasonic 42PV70F 106 Plazma
SONY Playstation3 250GB

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2009, Çrş 03:31:38 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

Samsung Gerçekten Mükemmel Görüntünün Adresi.. =D>

We Love PES&WE! Since 1995.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2009, Pzt 14:37:17 
Profesyonel Oyuncu
Profesyonel Oyuncu
Kullanıcı avatarı

Bende 38 LG var. Alalı çok oldu performansından memnun değilim.

Sormak istediğim başka bir konu var. Kendime birde 19 lcd almak istiyorum.

Malum diziler falan filan derken tv bazen paylaşılamıyor eşimle :) 19-20-21 civarı

bir lcd düşünüyorum. Tavsiyesi olan varmıdır? marka veya model olarak.

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 14 Nis 2009, Sal 21:14:00 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

evet bende de 32'' samsung var. gerçekten güzel...

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 14 Nis 2009, Sal 22:39:23 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

1080p oyunlar çıkmaya başladığında bende full hd'ye geçiecem şu an hd ready kullanıyorum 240 hz'lik sony braviaları düşünüyorum daha çıktımı çıkmadımı bilmiyorum ama benim dediğim zamana kadar çıkar muhtemelen inş abartı pahalı olmaz fiyat performans olarak samsung diyorum ama ben fiyatına bakmam performans önemli dersemde sony derim gerçi o kadar incelememe rağmen çok büyük bi fark göremedim ya neyse...

edit:f/p olarak philipsde gözden kaçmamalı bence çok iyi fiyatlara çok güzel ürünler sunuyolar ama tabiki samsung ve sony lcd tvde bi başka..

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2009, Pzr 14:01:08 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

psluvex yazdı:
1080p oyunlar çıkmaya başladığında bende full hd'ye geçiecem şu an hd ready kullanıyorum 240 hz'lik sony braviaları düşünüyorum daha çıktımı çıkmadımı bilmiyorum ama benim dediğim zamana kadar çıkar muhtemelen inş abartı pahalı olmaz fiyat performans olarak samsung diyorum ama ben fiyatına bakmam performans önemli dersemde sony derim gerçi o kadar incelememe rağmen çok büyük bi fark göremedim ya neyse...

edit:f/p olarak philipsde gözden kaçmamalı bence çok iyi fiyatlara çok güzel ürünler sunuyolar ama tabiki samsung ve sony lcd tvde bi başka..
240 hz Japonya için, Avrupa da 200 hz.Bu tv ler çıktı ve fark yok.Bunun için almaya değmez.1080p oyunlar çoğunluk dersen PS4 olursa onda olur.PS3 oyunlarının yalnızca %5-10 civarı 1080p olucak.Bunlarda exclusive oyunlar zaten.Panel tv de fiyata bakmam performans önemli dersen adres Pioneer (sony ve samsung yaya kalıyor yanında :lol: )

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2009, Pzr 14:05:56 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

ben bu tıp urunlerde hep sony yi tercih etmişimdir.(ewde bi yerde ps biyerde sony kamare ) ama bu acıklamadan sonra samsung tv yi merak ettim dogrusu!!

Mesaj Başlığı: Re: Samsung mu Sony mi? Son Nokta
MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010, Cum 12:44:33 
Amatör Oyuncu
Amatör Oyuncu
Kullanıcı avatarı

tabi ki samsung....

46C7700 3D LED TV ile tadından yenmiyo ps3

MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010, Cum 12:51:03 
PSTürk Bağımlısı
PSTürk Bağımlısı
Kullanıcı avatarı

aga 2 side kaliteli sony lcd almaya kalktinmi 2000 tl lik bi lcd diyelim sony marka zaten 300-400 tl sini adina veriyosun.sony yazdigi icin samsung ta ise tam tersi ada para vermiyosun.ama gidip 3 d almaya kalktinmi berki oynama oluyo :D 2 side tartismasiz lider ama philips lg bunlarda iyyi markalar.benim tercihim samsung :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010, Cum 13:13:50 
Efsanevi Oyuncu
Efsanevi Oyuncu
Kullanıcı avatarı

LG iyidir....... :wink:

MesajGönderilme zamanı: 22 Eki 2010, Cum 12:51:55 
Çaylak Oyuncu
Çaylak Oyuncu
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar samsungun fiyat olarakta muadil özelliklere sahip ürün ve diğer markalardan biraz daha fiyatının uygun olmasının bir sebebide bu firmanın tv de kullanılan bir vidayı bile dışarıdan almıyıp kendisinin imal etmesinden kaynaklıdır...görüntü görecelidir.
ben canlı renk ve daha önemliside çok iyi bir siyah isterim tv de.samsung panellerinde bir çoğunda ultra clear panel kullanıyor.bu panelde görüntünün muhteşem bir şekilde ortaya çıkmasını sağlıyor..ultra clear kullanmayan bir phılıps veya sony marka bir ürün ile yanyana durduğunda zaten samsung ben buradayım diyor...buna savunma olarak phılıp daha doğal bir görüntü var diyor fakat phılıps ne yaparsa yapsın o panel samsung kadar iyi bir görüntü vermeyecek.fakat samsungun ufak bir ayardan sonra aynı phılıps gibidoğal renkleri vermesini sağlıyabilirsiniz..

hatta ayarlara bile girmeyin.enerji tasarrufu kısmından burayı isteğe göre düşük,yüksek,oto gibi istediğinizi seçin.görüntü arka panel ışığını kısacağı için naturalleşecektir....ultra clear panelinde sıkıntısı tv ye ön panelinden direk ışık gelmemesi gerekiyor..bu led lerde biraz daha düzgün fakat sorunsuz değil.led alacaksanızda o 1 cm lik ledlere aldanmayın...esas led yandan aydınlatmalı değil arkadan aydınlatmalıdı..arkadan aydınlatmalı olduğu için biraz daha kalın ve pahalıdır.

en iyi led (piyasada bulamazsınız)le-40a786..kullanıyorum.bundan sonra çıkanların tamamı kırpılmış versiyonlardır...zaten bunun maliyeti çok yüksek olduğu için samsung hemen yandan aydınlatmalı modeli çıkarttı..

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
 9. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 131 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: